
امتیاز IMDB از 10 هست. (بین این انیمیشن ها ، انیمه هم هست)

داستان اسباب بازی 4: این انیمیشن با یک وقفهی ۹ ساله اکران شد و با توجه به نوع تمام شدن نسخه سوم، مخاطبان نگران بودند که «داستان اسباب بازی ۴» نتواند راضی کننده باشد اما خوشبختانه همان چیزی بود که طرفداران میخواستند. فشار زیادی بر روی سازندگان وجود داشت و آنها باید اثری در حد و اندازه سه گانه ی اصلی میساختند. به همین دلیل، فیلم نامه ی انیمیشن بارها دستخوش تغییر شد تا سازندگان بتوانند آن را به همان استاندارد همیشگیِ استودیوی پیکسار برسانند.

انیمیشن چگونه اژدهای خود را تربیت کنیم: چگونه اژدهای خود را تربیت کنیم که در ایران با نام های مربی اژدها و اژدها سواران نیز شناخته میشود نام یک فیلم پویانمایی رایانهای آمریکایی در سبک اکشن فانتزی به کارگردانی کریس سندرز و دین دبلوا است که بر اساس رمانی به همین نام و به قلم کرسیدا کاول ساخته شده و محصول شرکت دریمورکس انیمیشن است.

ولف والکرز: این انیمیشن فانتزیِ ماجراجویانه، به مفهوم «تعصب» میپردازد، اینکه تا چه اندازه زیانآور است، حتی اگر ناخواسته و ندانسته به آن دچار باشیم. داستان پیرامون یک دختر شکارچی به نام رابین و پدرش است که به ایرلند سفر میکنند تا آخرین انسانهای گرگنما را نابود کنند (این انسانها، در شب به گرگ تبدیل میشوند).

کلاوس: «کلاوس» اولین ساخته ی سرخیو پابلوس (Sergio Pablos) است که تا پیش از این، به عنوان انیماتور و طراح، بر روی پروژههای کلاسیکی همچون هرکول، تارزان و سیاره گنج کار کرده. داستان در رابطه با یک پستچی تازهکار است که با بابانوئل آشنا میشود و اتفاقات تازهای در زندگی او رخ میدهد.

آپ: این انیمیشن بامزه در رابطه با سفر پرماجرای یک پیرمرد، پس از مرگ همسرش است و به سرعت توانست قلب بینندگان را تسخیر کند. کارل (Carl) که افسرده شده، تصمیم میگیرد هزاران بادکنک به خانهاش وصل کرده و آن را به پرواز دربیاورد. هدف او رسیدن به طبیعتِ آمریکای جنوبی است، همان جایی که همسرش آرزوی رفتن به آنجا را داشت.

قلعه متحرک هاول: «قلعه متحرک هاول» برای رویکردهای نوآورانهای که نسبت به داستانگویی داشت و سبک انیمیشی چشم نوازش، مورد تحسین قرار گرفت و خیلی زود به یکی از محبوب ترین انیمیشن های تاریخ تبدیل شد. ماجراها پیرامون یک دختر جوان به نام سوفی اتفاق میافتد که از سوی یک جادوگر بیرحم نفرین شده و به یک پیرزن تبدیل میشود. سوفی برای رهایی از این طلسم، به سراغ جادوگر دیگری به نام هاول میرود که شاید تنها کسی باشد که میتواند به او کمک کند.

داستان اسباب بازی 3: «داستان اسباب بازی ۳» به همه طرفداران یادآوری کرد که چرا عاشق این مجموعه هستند و چرا قسمتهای قبلی را بارها و بارها تماشا کردهاند. با این حال، باز هم باورکردنی نبود که همان جادوی دو قسمت پیشین، در این نسخه هم قابل لمس باشد. اما داستان اسباب بازی ۳ نه تنها جادویی بود، بلکه پیشرفت تکنولوژی به سازندگان اجازه داد تا از نظری بصری هم دنیای آن را ارتقا ببخشند.

شاهزاده مونونوکه: «شاهزاده مونونوکه» در سال ۱۹۹۷ در ژاپن اکران شد و در آنجا سر و صدای زیادی برپا کرد. این انیمه برای چندین سال، رکوردهای فروش آن کشور را در اختیار داشت و البته در جهان هم مورد توجه قرار گرفت. هیائو میازاکی در این اثر، همان سبک و سیاق همیشگیاش را به کار گرفته اما به آن المانهای بزرگسالانه اضافه کرده است.

وال ای: پیکسار هرگز شما را ناامید نمیکند و هر بار که فکر میکنید ساختهی بعدی آنها ممکن است ضعیف باشد، آنها باز هم مخاطبان را غافلگیر میکنند. «وال-ای» اما اثر ویژهای است، شاید به این دلیل که دیالوگهای زیادی ندارد و اصولا کم پیش میآید که یک اثر کودکانه، با این ساختار عرضه شود. سازندگان، قصهگوییِ بصری را در مرکز توجه قرار دادهاند تا یک داستان دراماتیک را روایت کنند.

کوکو: ادامهی قدرتنماییهای پیکسار؛ این انیمیشنِ سال ۲۰۱۷، به یکی دیگر از آثار موفق این استودیو تبدیل شد و یک بار دیگر، به شخصیتهای انسانی میپردازد. «کوکو» در رابطه با پسربچهای است که به سرزمین مردگان قدم میگذارد. او در ادامه دست به گریبان یکی از نوادگانِ موزیسین خود میشود تا بتواند با کمکاش، به دنیای زندگان بازگردد.

نام تو: «نام تو» آن قدر درخشان بود که برای دیده شدن، نیازی به تبلیغات نداشت و در آن سالها، هرگاه که صحبت از انیمهها میشد، نام این اثر نیز به میان میآمد. این انیمه، به زندگی پسر و دختری میپردازد که در یک شهر کوچک زندگی میکنند و ناگهان، بدنشان با یکدیگر عوض میشود.

درون دنیای عنکبوتی: فیلمهای مرد عنکبوتی همواره قابل قبول بودهاند اما فقط یک انیمیشن میتوانست آن را به بهترین شکل ممکن به تصویر بکشد و این اتفاق با «مرد عنکبوتی: به درون دنیای عنکبوتی» رخ داد. این انیمیشن، چندین ورژن مختلف از مرد عنکبوتی را هم معرفی کرد که اتفاق هیجان انگیزی است.

مدفن کرم های شبتاب: «مدفن کرمهای شبتاب» یک انیمهی کلاسیک است که به تلفات جنگ میپردازد و با قاطعیت میتوان ادعا کرد که از اکثر فیلمهای جنگی تاریخ (یا در واقع آثار ضدجنگ)، تاثیر بیشتری بر روی مخاطب میگذارد. داستان پیرامون پسر نوجوانی است که در ماههای پایانی جنگ جهانی دوم، باید از خواهر کوچکاش مراقبت کند.

شهر اشباح: اگر به سراغ لیستهای بهترین فیلمهای تاریخ رفته باشید، احتمالا نام «شهر اشباح» را فراوان دیدهاید و شنیدهاید. یک اثر استثنائی از هیائو میازاکی که حجت را بر انیمهبازها تمام کرد و به یکی از محبوب ترین انیمیشن های تاریخ تبدیل شد، حتی برای کسانی که علاقهای به انیمهها ندارند. شهر اشباح جایزه اسکار بهترین انیمیشن را بدست آورد و به فروش ۳۸۳ میلیون دلاری رسید تا برای ۱۹ سال، پرفروشترین انیمهی تاریخ ژاپن باشد.

آواتار ، آخرین باد افزار: آخرین باد افزار به کارگردانی جیانکارلو والپه در سال 2005 ساخته شده است. این سریال محصول کشور آمریکا و در ژانر انیمیشن و اکشن میباشد. در این سریال دی بردلی بیکر، زاچ تایلر ایزن، جک د سنا، می ویتمن و دانته باسکو به هنرمندی پرداختهاند. (این یکی سریاله ، ولی دلم نیومد نذارمش)
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
اسم تو خداس👌🏻
200 تاییم کنید بک میدم
200 تاییم کنید بک میدم
200 تاییم کنید بک میدم
200 تاییم کنید بک میدم
200 تاییم کنید بک میدم
200 تاییم کنید بک میدم
200 تاییم کنید بک میدم
200 تاییم کنید بک میدم
200 تاییم کنید بک میدم
به پروفایلم سر بزنید💖💞
پین؟
ج چ: انیمه مای هیرو آکادمی
👌👌
بهتر بود بنویسی انیمیشن ها و انیمه ها یا انمیشن ها/انیمه ها چون این دو تا با هم فرق دارن
ولی در کل عالی بود💖💞
توی توضیحات نوشتم.
مرسی 😁
اها:/
آواتار آخرین باد افزار یه مجموعه دنباله و مرتبط با داستانش داره به اسم افسانه کورا
حتما هردوتا رو ببینید
افسانه کورا رو تا فصل چند قسمت اول فصل دوم دیدم.
قراره ادامه اش بدم.
آواتار آخرین باد افزار رو هم کامل دیدم.
هر دوشون خیلی خوبن.
های!
کاربر جدیدم؛
مایلید حمایتم کنید؟
همه شون عالین ولی کلاوس رو دوست ندارم .. انیمه های مثل شهر اشباح و نام تو و قلعه متحرک هاول و پرنس مونونوکه و مدفن کرم های شب تاب خیلی به یاد موندنی و مشهورن توی دنیای انیمه و همینطور نام تو اسم شخصیت میتسوها میامیزو رو اسم اکم از رو اون برداشتم 😂
البته من کلاوس رو دوست داشتم.
از یه طرف خیلی نام تو رو دوست داشتم 😊
به نظر همه ی فیلما خوبن ، فقط بستگی به سلیقه آدم داره. :)))
دقیقا موافقم :)
:)))
مدفن کرم های شبتاب و شهر اشباح و نام تورو مخصوصا نام تو رو صدر بار دیدم ولی متوجه نشدم اهان آواتار کراش بنده
حتی آخرین آواتار یک دختر بود چرا من همه این هارو دیدم ؟؟؟؟؟؟؟؟
منم نام تو رو خیلی دوست داشتم. آواتارم خیلی باحال بود 🙂👌
اره خیلی خوب بود مخصوصا اون فصلی که جدید که آواتار درختر میاد که قدرت آب داره
اره ، اسمش آواتار کوراست.
اره اسمش آخرین باد افزار بود فکر کنم
اولیه ، همونی که یه پسر کچل شخصیت اصلیشه ، اسمش آخرین باد افزاره و اونی که شخصیت اصلیش یه دختره ، اسمش افسانه کوراست.
اره درست
نام تو مفهومی بود اصلا روایت نمیکرد و خیلی هم قشنگ بود به نظرم برو یه بار توضیحاتش رو بخون بعد برو ببین واقعا قشنگه من با اون وارد دنیای انیمه شدم:)
اره خیلی قشنگ بود
پهلوانان با ده کامل :
نخوندم 🗿🕺🏻
اره ، البته اون برنامه ریزی شده بود. قبلا یه تست درباره اش ساختم. اگه خواستی بخون 🙂
حتما
مرسی 😊
من که پویانمایی رو یک چیز دیگه خوندم : 🗿👌
چی خوندی؟ 🥴
تستچی نمیزاره بنویسم...🗿🤛
اها 😂👌