

پاستا آلیو اولیو (Spaghetti Aglio e Olio ) – یکی از سادهترین و خوشمزهترین پاستاهای ایتالیایی که فقط با چند ماده درست میشه و طعمش فوقالعادهست ! بریم تا بهتون خیلی آسون و ساده آموزشش بدم : 𓂃 مواد لازم ( برای ۲ نفر ) : ۲۰۰ گرم اسپاگتی ۳-۴ حبه سیر ورقهای نازک خردشده ۴-۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون فلفل قرمز خشک ( یا پودر فلفل قرمز ) به میزان دلخواه جعفری تازه خردشده نمک به میزان لازم پنیر پارمزان ( کاملا اختیاری )

طـرز تـهیه : 1. پاستا رو توی آب جوش و نمکدار بپز تا آل دنته بشه ( حدود ۸-۱۰ دقیقه ) . 2. توی ماهیتابه بزرگ ، روغن زیتون رو روی حرارت متوسط گرم کن و سیرها رو بریز . وقتی شروع به طلاییشدن کردن ، فلفل قرمز رو اضافه کن ( مواظب باش نسوزه ! ) . 3. وقتی پاستا پخت ، از آبش کمی نگهدار و بعد پاستا رو به ماهیتابه منتقل کن . 4. پاستا رو با سیر و روغن خوب مخلوط کن و در صورت نیاز چند قاشق از آب پاستا رو اضافه کن تا سسش کمی روان بشه . 5. جعفری رو بریز ، نمک بزن و در صورت دلخواه با پارمزان رندهشده سرو کن 💁🏼3›

𔓘 آل دنته ( Al dente ) یه اصطلاح ایتالیاییه که توی آشپزی پاستا خیلی استفاده میشه . به معنی واقعی « به دندان » یا « برای دندان » هست و یعنی پاستا ( یا برنج ) وقتی پخته میشه ، کاملاً نرم و وا رفته نباشه ؛ بلکه وقتی گازش میزنی ، کمی سفتی توی مرکز دونه پاستا حس بشه و زیر دندونت بیاد !😽

حـالا چرا مهـمه !؟ چون پاستای آل دنته بافت بهتری داره ، خوشطعمتره و هضمش هم آسونتر از پاستای لهشدهست . از کجا بفهـمی پاسـتا آل دنـته شده !؟ پاستا رو از آب در بیار و گاز بزن ؛ اگر کاملاً پخته بود ولی وسطش یه کوچولو مقاومت حس کردی ( نه سفت و نپخته ) ، یعنی آل دنتهست☝🏻 .
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
ب ک م ی د م
دستپخت خودت میشه😝
بابا با پستای تو من دیگه وقت برا تو گوشی رفتن پیدا نمیکنم من اعتراض دارمممم ✋🏻
عالی بود
به پست اخر منم خوشحال میشم سر بزنید و لایکش کنید🌷💓
حتماا
ادیت هم خیلی بوثبوثیه مثل خودت💘😭
آییخخبخبب قلبمم💘
۱۰
فداتبشم منن مهربونن خانوممترحاحل
۹
۸
۷
۶