
امروز قراره باهم دیگه ببینیم چطور باید یه غذای خوب و خوشمزه درست کنیم که اسمش هویچ پلو باشه😂

خب اول از همه مواد لازم: پیاز برنج زرشک(اختیاری) هویچ شکر نمک فلفل سیاه و دارچین زعفران آب شده غلیظ سینه مرغ آبپز شده آب مرغ آبپز شده آب لیمو ترش کره/روغن نان لواش/سیب زمینی خلال پسته(اختیاری)

ابتدا مرغ رو با ۲ لیوان آب میزاریم بجوشه بعد از اینکه به جوش اومد آبشو خالی میکنیم ۱ عدد پیاز کوچک رو پوست میگیریم سر و تهشو میزنیم بعد حلقه ای خردش میکنیم و میزاریمش توی قابلمه. بعدش دارچین رو به مرغ میمالید یا فقط میریزید روش.بعد آب میریزید و درشو میبندید تا قشنگ بپزه☺️

بعد از اینکه مرغ پخت میزاریم کمی خنک بشه بعد ریش ریشش میکنیم یا نگینی خردش میکنیم بعد ۱ پیاز متوسط رو نگینی خرد میکنیم روغن میریزیم کف ماهیتابه پیاز رو سرخ میکنیم تا کاراملی بشه بعدشبا زردچوبه گمی تفتش میدیم و بعد مرغ رو میریزیم بعد ۱ دقیقه تفت دادن ۵ عدد هویچ رو با رنده درشت رنده میکنیم بعد به مخلوط پیاز و مرغمون اضافه میکنیم و تفت میدیم تا هویچ هم سرخ بشه😃

حالا زعفران دم کرده ی غلیظمونو که ۲ قاشق غذاخوری هم میریزیم توی مواد و تفت میدیم به مدت ۱ دقیقه. بعد آب لیمو ترش رو که ۲ قاشق غذاخوریه به مخلوط اضافه میکنیم. حالا آب باقی مانده از مرغ آبپز رو از صافی ردش میکنیم و ۲ قاشق میریزیم توی مخلوطمون.حالا نمک و فلفل و دارچین رو اضافه میکنیم و تفتش میدیم. اگه بخواید میتونید با اضافه کردن ۲ قاشق شکر غذاتونو شیرینتر کنید😋 حالا نوبت برنجه😄یک قابلمه آب رو میزاریم رو گاز و نمک توش میریزیم...وقتی آب به جوش اومد برنج از قبل خیس شدمونو آبشو خالی میکنیم و میریزیمش توی قابلمه و درشو میزاریم تا درست شه😁

وقتی دور برنج نرم بود ولی داخلش سفت بود موقع آبکشه.ابکش رو آماده کنید...(ترجیحا اینکار رو به بزرگترتون بسپارید) و برنجو آبکش کنید.همون قابلمه رو کفش روغن میریزیم و سیب زمینی ورقه شده یا نان لواش به عنوان ته دیگ میزاریم.بعد یه لایه از مخلوط میزاریم یه لایه برنج...به همین ترتیب ادامه پیدا میکنه تا قابلمه پر شه فقط بگم توی لایه ی آخر باید برنج باشه🥰دم کنی میبندیم به در قابلمه مون و درشو میزاریم تا قشنگگگ بپزه...(این پروسه حداقال ۴۵ دقیقه طول میکشه) حالا وقت قاطی کردنه...قابلمه رو که توش برنج و سسه قاطی میکنیم تا قشنگ برنج و سس مخلوط شن😉[این تکه از پست که میخوام بگم اختیاریه] خب حالا توی یه قابلمه کوچیک روغن و زرشک و زعفران و شکر میریزیم😄بعد که سرخ شد میریزیم روی بشقاب همه و با خلال بادوم تزئینش میکنیم😀(قسمت اختیاری تمام شد) حالا موقع خوردنه😋😋😋😋😋
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
با وجود این پستت میتونیم بگیم بازش کردم توش هویج پلو بود 🤓
آفرین اصالت میباره
د آخه مشتی پستت درمورد هویج پلوعه چرا عکس لیسا و جیسو گذاشتی😭