
معرفی کتابهایی که میتونن دیدگاهت رو نسبت به جهان عوض کنن، از ادبیات تا فلسفه.

کتاب انسان در جست و جوی معنا: خواندن تجربیات شخصی که در یکی از سختترین دورانهای تاریخ میزیسته و در دشوارترین موقعیتها، نهتنها به زندگی بلکه به امیدواری خود ادامه داده، برای اغلب افراد الهامبخش خواهد بود. کتاب انسان در جستجوی معنا به قلم ویکتور فرانکل، ازجمله آثار درخشان و مشهوریست که بعد از گذشت سالها از انتشار نخستین چاپش، هنوز هم جذابیت فراوانی دارد. این کتاب روانشناختی، گزارشی از تجربیات شخصی فرانکل از زندگی در اردوگاه کار اجباری نازیهاست.

کتاب انسان در جستجوی معنا، یکی از مهمترین آثار عصر ما محسوب میشود. اگر کتابی تنها به تشریح یک رویکرد و یک فکر اختصاص یافته باشد و با این حال چنان قدرتی داشته باشد که بتواند زندگی کسی را تغییر دهد، همین دلیل برای خواندن آن کافی خواهد بود. کتاب حاضر که به قلم ویکتور فرانکل و بر اساس خاطرات و زندگینامهی خود او نوشته شده نیز، از چنین ویژگیای برخوردار است. میتوان گفت که این کتاب دربارهی وحشتی بزرگ و هولناک سخن میگوید که پیش از آن بهقدر کافی دربارهاش صحبت نشده بود. حادثهای وحشتناک درخصوص انبوهی از شکنجههای کوچک که البته عدهی کمی به صحت آن باور دارند. به عبارت دیگر، ویکتور فرانکل میخواهد در کتاب انسان در جستجوی معنا به این سؤال پاسخ دهد که: بازتاب زندگی روزمره در یک اردوگاه کار اجباری، در ذهن یک زندانی عادی به چه صورت است؟

نکوداشتهای کتاب انسان در جستجوی معنا *اگر قصد دارید که امسال تنها یک کتاب را بخوانید، کتاب دکتر فرانکل باید همان کتاب باشد. (لسآنجلس تایمز) *ویکتور فرانکل یکی از قهرمانان اخلاقی قرن بیستم است. بینشهای او دربارهی آزادی و حیثیت بشر و جستجوی او برای معنا، عمیقاً جنبهی انسانی دارد و میتواند زندگیها را دگرگون کند. (خاخام ارشد، دکتر جاناتان ساکس) *ویکتور فرانکل میگوید که شرارت و انزجار قادر نیست که ما را کاملاً از بین ببرد. این کتابِ بهغایت حساس، سرودیست برای سیمرغ درون هر یک از ما که برمیخیزد و قبل از گریز، زندگی را انتخاب میکند. (برایان کینون، مؤلف کتاب یک زیربنای شرارت) *این یکی از قابلتأملترین کتابهاییست که در عمرم خواندهام. انسان در جستجوی معنا، زندگیام را عوض کرد و جزئی از هر آنچه برایش زندگی میکنم و آنچه تدریس میکنم شد. این اثر از ویکتور فرانکل، کتابیست که واقعاً باید آن را خواند. (سوزان جفرز، مؤلف کتاب ترس را احساس کنید ولی به هر حال کارتان را بکنید) *یک اثر ماندگار در ادبیات بقا (نیویورک تایمز)

کتاب انسان در جستجوی معنا برای چه کسانی مناسب است؟ اگر شما هم احساس میکنید که در چنگال مشقتها، تکرارها و بهطور کلی بیمعنایی زندگی اسیر شدهاید، به احتمال زیاد مطالعهی خاطرات ویکتور فرانکل در کتاب انسان در جستجوی معنا برایتان خالی از فایده نخواهد بود.

در اردوگاهی که ویکتور فرانکل اسیر بود، بهطور معمول از هر بیستوهشت نفر، یک نفر زنده میماند و مابقی یا کشته میشدند و یا خودکشی میکردند. او بعد از بررسیهای فراوان متوجه شد کسانی که زنده میمانند، لزوماً قبل از اسیر شدنشان سالمترین، قویترین، باهوشترین یا ثروتمندترین فرد نبودهاند. آنها کسانی بودهاند که برای زندگی خود معنایی داشته و به امید تحقق آن معنی و هدف، بعد از پایان جنگ زنده ماندهاند. هدفی که او در کتاب انسان در جستجوی معنا از آن صحبت میکند، میتواند شامل موارد مختلفی باشد؛ از پیدا کردن دیگر اعضای خانواده گرفته تا ساختن کشور گس از ویرانی جنگ و...این تکه از کتابی است که شما می توانید ان را خوانده و زندگی خودتان را تغییر دهید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
اولین کامنت جهت حمایت ✨
ــــــــــ💙 ـــــــــ
پست آخرم(غذاهای انیمهای در واقعیت! پارت۲)
نیازمند ویرایش بود و دوباره قراره منتشر بشه در انتظار بررسی ناظره خوشحال میشم اگه ناظری اینجا هست لطفا بررسیش کنه!🥺🙏🏻
پین؟✨ 🙏🏻