5 اسلاید پست توسط: cₕₑᵣᵣy🍓 انتشار: 1 روز پیش 81 مرتبه مشاهده شده گزارش ذخیره در مورد علاقه ها افزودن به لیست


لینک کوتاه

توجه!

محتوای ارائه شده در این سایت توسط کاربران تولید می شود و تستچی نقشی در تهیه محتوا ندارد بنابراین نمایش این محتوا به منزله تایید یا درستی آن نیست. مسئولیت محتوای درج شده بر عهده کاربر سازنده آن می باشد.

  • جهت اطلاع از قوانین و شرایط استفاده از سایت تستچی اینجا را ببینید.
  • اگر محتوای این صفحه را نامناسب یا مغایر با قوانین کشور تلقی می نمایید می توانید آن را گزارش کنید.

سایر تست های سازنده

نظرات بازدیدکنندگان (14)
  • imageLeo★
    بک میـــدم༺༻

    کیمییی واقعا از سبکت خوشم میاد💎

  • imageLeo★
    بک میـــدم༺༻

    عالی بود عاجی🎀🤍

  • imageジュリア
    ۳۴ روز مانده تا تولد 🎂

    زیبا عالی بی نظیر

  • image𝑡𝑎𝑡𝑎♥︎
    توت فرنگی منی cₕₑᵣᵣy🍓@

    عالی بود مثل همیشهههه

  • imageمهستی)
    بیا بنویسیم روی خاک...)

    میشه بازم آشپزی بذاری؟💓😁

  • imageبهار
    موزیک گوش میکنم!

    نون پنیر 🤣🤣🤣🤣🤣
    من خیلی بخوام لاکچریش کنم میکنمش نون پنیر خرما !😁🤣🤣

    • imageuglyplangton
      ندیدم نشنیدم نخوندم

      منم ولی بعضی وقت ها قرمه سبزی و کوکو میبردم خیلیم عالی یک یک

    • imagecₕₑᵣᵣy🍓 سازنده
      توت فرنگیمtata@

      🤣🤣🤣🤣🤣

  • image🍎
    همون دازای سان عاف قدیمی

    پنکیک باید چند دقیقه پخته شه که نرم شه و لایه های اخرش نسوزه؟

    • imageemmy
      Синий

      ۲۰

    • imageEsmeray
      It's all lies, darling

      وقتی روش حباب بزنه...طرف دومشم وقتی به ماهیتابه نچسبید. حدود 1 یا 2 دقیقه بسشه... تازه بعضی وقتا کمتر

    • imagecₕₑᵣᵣy🍓 سازنده
      توت فرنگیمtata@

      طرف اولش رو دو یا سه دقیقه پشتشو یک یا دو دقیقه،درمجموع پنج دقیقه بزاری کافیه

برای ثبت نظر باید وارد حساب کاربری خود شوید.