
در زمان قاجار، گوجهفرنگی که با نام «ارمنی بادمجان» شناخته میشد، ابتدا با بدگمانی و مخالفتهایی روبهرو شد؛ اما با گذر زمان و پذیرش اجتماعی، به یکی از مواد اصلی آشپزی ایرانی تبدیل گشت. این تغییر، نمادی از تعامل سنت و تجدد در جامعه بود.
4 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
16 لایک
فرصت نشدم💘
عیب نداره..
شوما همیشه فرصت-🌹
عیبابا عیبابا🤍🐳
گوجییی._.🍅