درود! حال احوالتون چطوره؟ امروز بازم اومدم با یه پست جدید. درباره ی چی؟ تو این پست قراره شخصیت های محبوب هری پاتر رو برسی کنیم و ببینیم که آیا لیاقت محبوب بودن رو دارن؟ شخصیت خاکستری ای داشتن یا نه؟ (هیچ گونه توهین به هیچ آدمی روی زمین انجام نشده در این پست!) پس اگر مایلید، بریم!
شخص اول: هری جیمز پاتر⚡ هری در کل یکی از محبوب ترین شخصیت هاست. حالا بستگی داره، بعضیا به خاطر فداکاریش دوستش دارن، بعضیا به خاطر شجاع بودنش و..... بگذریم. حالا بریم ببینیم که این شخصیت خاکستریه؟ لیاقت "پسر برگزیده" بودن رو داره یا نه؟ اول بریم سراغ نکات مثبت: هری تقریبا دنیا ی جادو رو نجات داد! چرا؟ اول از همه، بعد از ح*مله ی ولدمورت به پاتر ها، کاری کرد که ولدمورت ضعیف شد و تا ۱۴ سال برنگشت! دوم، اون توی فیلم اول با استفاده از شجاعتش سنگ جادو رو به کمک دوستاش پیدا کرد و یه جورایی باعث شد گریفیندور برنده ی جام گروه ها بشه (میگید نه؟ پس دامبلدور چرا به گریفیندور امتیاز لحظه آخری داد؟). بعدش هم یه باسیلیسک رو kشت. و اینکه دو تا از هورکراکس هارو نابود کرد ( دفترچه خاطرات تام ریدل و تسلیم شدن تو فیلم آخر که باعث شد اون تیکه از ولدمورت که تو وجودش بود از بین بره. بریم سراغ نکات منفی: به خاطر اون، یه عالمه آدم از دنیا رفتن! برای مثال، لیلی و جیمز، سدریک، افرادی که تو نبرد هاگوارتز پخ پخ شدن، و..... نتیجه: هری شخصیت خاکستری نداره و تقریبا لیاقت پسر برگزیده بودن رو داره.
شخص دوم: دراکو مالفوی🍏 دراکو بین طرفدار های هری پاتر، طرفدار های زیاد و هیتر های زیادی داره. یهسریا میگن خیلی شخصیت مظلومی بود، یه سریا هم میگن خاکستری بود که هردو درست میگن. بریم برسی کنیم: نکات مثبت: اون همیشه تحت فرمان پدر و مادرش بود و به خاطر اون ناراحتی و زجر های زیادی کشید. برای مثال، برای م'رگخوار شدنش، به دستور پدر و مادرش عمل کرد اگرچه اصلا علاقه ای به م€رگخوار شدن نداشت. نکات منفی: هری رو مسخره میکرد و باهاش خیلی خوب نبود. اونم بهخاطر این بود که هری درخواست دوستیشو قبول نکرد و دراکو کینه داشت سر همین، وگرنه از اول میخواست با هری دوست بشه (حتی تو کتاب که تو ردا فروشی همو میبینن، دراکو رفتار نسبتا خوبی با هری داره) نتیجه: شخصیت نیمه خاکستری ولی در عین حال نیمه مظلومی بود
شخص سوم: اسنیپ🪄 اسنیپ طرفدار های زیاد و هیتر های کمی داره، ولی بیاید برسیش کنیم: نکات مثبت: اسنیپ درکل میخواست از هری محافظت کنه و تا آخر عمرش این کارو انجام داد. با این حال در دوره ی جوونیش آدم خوبی بود و لیلی رو از ته دل دوست داشت و بیشتر رفتار های سردش تو دوران بعد م^رگ لیلی بخاطر همین بود. و اینکه یه نابغه ی معجون سازی هم بود. نکات منفی: یذره (شایدم خیلی؟) رفتارش سرد بود، نسبت با هری که کلا یخ بود ولی هدفش این بود که ازش محافظت کنه. نتیجه: اون کاراکتر خوبی بود ولی کمی (کمی) خاکستری. از نظر من اون به یکی نیاز داشت تا درکش کنه.
شخص آخر: آلبوس پرسیوال ولفریک برایان دامبلدور💫 دامبلدور یکی از رمزآلود ترین کاراکتر های هری پاتره. بریم که برسیش کنیم: نکات مثبت: اون به هری کمک میکرد همیشه، و رابطه ی خوبی باهاش داشت و همین باعث شد هری تو سالهای اول کمتر احساس تنهایی کنه. همچنین اون با گریندلوالد مبارزه کرد و اونو که یه جادوگر سیاه شناخته میشد شکست داد. نکات منفی: اون از اسنیپ خواست که بkشتش، و اسنیپ هم از ناچار قبول کرد و همین باعث شد اسنیپ تا مدتی شرور شناخته بشه. اون خیلی چیزارو از هری مخفی کرد که باعث ایجاد برخی از مشکلات شد. نتیجه: شخصیت خوب و کمی خاکستری ای بود
نگاهی به شخصیت های محبوب هری پاتر؟ به لیست بهترینها افزوده شد.
توسط والیبالیستم)
________
ممنونم❤
فرد و جورج و سیریوس چی؟
رون؟! 🥺💔
تو پارت بعد حتما میارمش
مایل پارت دومم
حتما❤