
این تست ۲ بار رد و ۱ بار منتشر شده ولی با شخصی شدن و در دسته ای نادرست ۱ بار شخصی شده و ۱ بار ناظر دسته رو تغیر داده:/ پس دوباره ساختمش :). لطفا منتشر کنید:). خو بریم باهم طرز تهیه غذا و دسر موردعلاقه اعضای گروه استری کیدز رو بپزیم.(ناظر جان چرا شخصی میکنی؟ درک نمیکنم .)

تخم مرغ 🍳 🔶️تخم مرغ آپز بدون پوست🔶️ ◽در ظرفی تا ارتفاع ۵ سانتیمتر آب بریزید. سپس به آن نصف قاشق چایخوری سرکه اضافه کنید و شعله را روشن کنید تا آب به حالت نیمجوش برسد. در همین حین، تخم مرغ (که حتما باید تازه باشد) را در کاسهای بشکنید. ◽زمانی که آب در حالت نیمجوش است، آن را بهآرامی هم بزنید تا حالت چرخشی در مرکز ظرف ایجاد شود. سپس تخم مرغ را در آن ظرف بریزید. حواستان باشد که تخم مرغ به کف ظرف نخورد. ◽برای اینکه زرده تخم مرغ آبکی باشد، ۲ دقیقه و برای اینکه سفت بشود، ۴ دقیقه باید در ظرف باقی بماند. ◽سپس تخم مرغ را با قاشق یا کفگیر از ظرف خارج کنید و روی یک دستمال بگذارید تا آب اضافی آن جذب دستمال شود. تخم مرغ آبپز بدون پوست را روی نان تست بریزید و بلافاصله میل کنید و از آن لذت ببرید 🔶️تخم مرغ شکم پر 🔶️ ◽اول باید تخم مرغ را بهصورت آبپز سفت تهیه کنید. ◽سپس زرده آن را جدا کنید و دوباره داخل سفیده قرار دهید. تخم مرغ شکمپر غذای خوشمزهای است که میتوانید آن را بههمراه ناهار یا بهعنوان پیشغذا در وعده شام میل کنید. ◽برای تهیه تخم مرغ شکمپر، تخم مرغ آبپز سفت را از وسط ببرید. سپس زرده آن را با قاشق خارج کنید. زرده تخم مرغ را با ۲ قاشق چایخوری روغن نباتی، ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش یا سرکه، نصف قاشق چایخوری نمک، نصف قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه و یکونیم قاشق چایخوری سس خردل ترکیب و کاملا مخلوط کنید. ◽این مخلوط را داخل سفیده تخم مرغ قرار دهید و روی آن کمی پاپریکا بریزید. تخم مرغ شکمپرتان آماده است. البته برای مزهدارکردن زرده روشهای دیگری هم وجود دارد. ◽بههرحال میتوانید تخم مرغ شکمپر را بلافاصله پس از آمادهشدن میل کنید یا آن را در یخچال بگذارید و ظرف مدت ۳ روز مصرف کنید.

سوشی🍣 🔶️مواد لازم 🔶️ برنج: یک لیوان ماهی بدون تیغ: ۲۵۰ گرم جلبک: یک بسته سرکه: ۲ قاشق غذاخوری نمک: یک قاشق چایخوری شکر: ۲ قاشق غذاخوری خیار بدون پوست: یک بسته 🔶️طرز تهیه 🔶️ ◽ابتدا یک قابلمه مناسب بردارید و برنج را همراه با ۲ لیوان آب و کمی نمک در قابلمه بریزید. سپس صبر کنید برنج با حرارت ملایم بپزد ◽ظرف دیگری بردارید و مقداری شکر، نمک و سرکه در ظرف بریزید به خوبی با هم ترکیب کنید. پس از مخلوط شدن دانه های نمک و شکر، این ظرف را نیز کنار بگذارید. فر را روشن کرده و دمای آن را روی ۱۵۰ تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. حال صبر کنید تا فضای داخل فر به خوبی گرم شود. ◽پس از آن جلبک ها را روی سینی فر قرار دهید و سینی را درون فر بگذارید. جلبک ها پس از گذشت ۲۰ دقیقه کاملا پخته خواهند شد. ◽در مرحله بعد زمانی که برنج به خوبی پخته شد، حرارت زیر آن را خاموش کرده و صبر کنید به خوبی خنک شود باید شفته باشد و بتوان با دست مانند خمیر، به آن حالت داد. ◽پس از آماده شدن جلبک ها، ابتدا روی میز کار آشپزخانه یک نایلون یا سلفون آشپزی تمیز پهن کنید و سپس جلبک ها را روی نایلون قرار دهید و مرتب آن ها را کنار هم بچینید. ◽بعد از اتمام چیدن جلبک ها، برنج پخته شده و خنک شده را از قابلمه درآورده و در ظرفی دیگر بریزید. برنج باید با ترکیب سرکه، نمک و شکر طعم دار شود. ◽پس از مخلوط شدن برنج با سرکه، نمک و شکر و طعم دار شدن آن، یک لایه برنج روی جلبک ها قرار دهید. دقت کنید که تمام سطح جلبک ها باید با برنج پوشانده شوند و فقط چهار طرف برنج شما به اندازه یک بند انگشت با لبه جلبک های پهن شده بر روی نایلون فاصله داشته باشد. به این معنا که لایه برنج عقب تر باشد. ماهی های بدون استخوان را که از قبل شسته و خرد کرده اید را نیز با ترکیب سرکه، نمک و شکر طعم دار کنید. توصیه می شود آن ها را از یک الی ۲ روز قبل در این ترکیب بخوابانید و صبر کنید تا به خوبی طعم بگیرند. سپس آن ها را به صورت یک نوار باریک در وسط لایه برنج قرار دهید. ◽پس از آن خیارها را نیز به صورت ورقه ورقه ای برش دهید و در کنار ماهی بگذارید. خیار نیز بهتر است هم ردیف با ماهی روی لایه برنج پهن شود. در صورت تمایل می توانید آووکادو برش خورده و خرد شده را نیز در طبخ سوشی و در میان لایه برنج، درست در کنار ردیف ماهی ها و خیار مورد استفاده قرار دهید. ◽پس از این که مواد اولیه را بر روی لایه برنج قرار دادید، به آرامی سوشی را بپیچید و رول کنید. بهتر است که نایلون سطح زیرین سوشی را بر روی یک زیر بشقابی قرار دهید و پس از اتمام کار با زیر بشقابی سوشی خود را بپیچید. ◽در آخر می توانید با استفاده از یک کارد تیز آشپزخانه، سوشی فوتوماکی را در قطعات دلخواه و البته کوچک برش بزنید. سوشی شما آماده است، نوش جان!

کیک برنج🍙 🔶️مواد لازم 🔶️ آرد برنج ۲ پیمانه (۲۵۰ گرم) نمک ریز ۱ قاشق چایخوری نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری آب جوش برای مایکروفر ۳/۴ پیمانه (۱۷۵ گرم) تقسیمشده به سه پیمانه ۱/۴ آب جوش برای بخارپز ۲/۳ پیمانه (۱۵۵ گرم) روغن کنجد ۱/۲ قاشق چایخوری 🔶️طرز تهیه 🔶️ ◽آرد برنج، نشاسته ذرت، نمک و ۱/۴ پیمانه آب جوش را در یک کاسه قابل استفاده در مایکروفر با هم ترکیب و خوب مخلوط کنید. ۱/۴ پیمانه دیگر آب جوش را اضافه و دوباره آنها را مخلوط کنید ◽روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و یک شکاف کوچک ایجاد کنید تا بخار خارج شود. به مدت ۲ دقیقه در مایکروفر قرار دهید (بر اساس مایکروفر ۱۲۵۰ وات). کاسه را بیرون بیاورید و ۱/۴ فنجان از آب جوش باقیمانده را اضافه کنید. دوباره روی کاسه را بپوشانید و کاسه را داخل مایکروفر برگردانید و ۱ دقیقه و ۳۰ ثانیه دیگر آن را گرم کنید. کاسه را از مایکروفر خارج کنید. ◽روی تخته برش را با یک مت پخت سیلیکونی یا چند لایه نایلون بپوشانید تا هنگام شکلدادن، کیک برنج به آن نچسبد؛ همچنین میتوانید روغن کنجد را روی سطح کار خود بمالید ◽خمیر کیک برنجی را با احتیاط از ظرف خارج کنید و روی سطح کار قرار دهید. ◽خمیر کیک برنجی را ورز دهید. حدود ۵ دقیقه آن را با یک دسته هاون بکوبید تا کیک برنجی بافت الاستیک پیدا کند. در این مرحله، خمیر کیک برنج بسیار داغ است؛ بنابراین از دستکش استفاده کنید و مراقب باشید. ◽کیک برنج شما آماده است و میتوانید آن را برای دوکبوکی برش دهید. این طرز تهیه کیک برنجی کره ای برای هر نوع غذایی که کیک برنجی در آن لازم است، کاربرد دارد.

سیب زمینی سرخ شده 🍟 🔶️مواد لازم 🔶️ سیب زمینی:3 عدد بکینگ پودر:1/4 قاشق چایخوری روغن سرخ کردنی:به اندازه لازم نمک دریا:به اندازه لازم آب یخ:به اندازه لازم آب جوش:به اندازه لازم 🔶️طرز تهیه 🔶️ ◽ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته و به شکل ورقه ای برش بزنید. سپس برش های سیب زمینی را به شکل نوارهای طولی با عرض نیم سانت خرد کنید. ◽سیب زمینی های خرد شده را برای نیم ساعت در آب یخ قرار دهید تا نشاسته آن گرفته شود. سپس سیب زمینی ها را آبکش کرده و بگذارید تا خشک شوند. ◽در این میان یک چهارم قاشق چایخوری بکینگ پودر را با آب جوش مخلوط کرده و سیب زمینی ها را بلافاصله داخل آب جوش بریزید تا برای 10 دقیقه به همان حالت بماند. ◽بعد از 10 دقیقه سیب زمینی ها را از آب جوش خارج کرده و روی یک حوله آشپزخانه قرار دهید تا به خوبی خشک شوند. یک قابلمه گود را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید. وقتی روغن داغ شد به اندازه کافی سیب زمینی داخل روغن بریزید و سرخ کنید. ◽دقت داشته باشید حجم زیادی از سیب زمینی را یکباره داخل روغن نریزید و اجازه دهید تا سیب زمینی ها فضای کافی برای کرانچی شدن داشته باشند. بعد از اینکه سیب زمینی ها سرخ شدند روی آنها کمی نمک دریا بپاشید و به همراه سس کچاپ سرو نمایید.

مرغ 🌮(سوخاری) 🔶️مواد لازم برای ۴ نفر🔶️ ران یا سینه مرغ : ۸ تکه ماست چکیده : ۱ لیوان آرد سفید : ۲ تا ۳ لیوان پیاز : ۱ عدد آب سرد : ۱ کاسه سبزیجات معطر : ¼ لیوان زعفران دم کرده : ۱ قاشق غذاخوری پودر سیر : ½ قاشق چایخوری پودر پیاز : ½ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه : به اندازه کافی 🔶️طرز تهیه 🔶️ ◽ابتدا پیاز را پوست می گیریم و می شوییم، سپس روی تخته آشپزخانه به صورت خلالی درشت خرد می کنیم. در ادامه یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم و پیاز خرد شده را درون کاسه می ریزیم. ◽سبزیجات معطر تازه یا خشک که می تواند شامل جعفری، ریحان، شوید، نعناع, ◽آویشن، ترخون و … باشد را داخل کاسه می ریزیم. در ادامه ماست را به همراه زعفران دم کرده، فلفل سیاه و مقداری نمک را نیز به مواد اضافه می کنیم ◽مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس تکه های ران یا سینه مرغ را داخل کاسه می ریزم و به خوبی زیر و رو می کنیم تا قطعات گوشت مرغ به طور کامل به مواد طعم دهنده آغشته شوند. ◽روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۲ تا ۴ ساعت داخل یخچال می گذاریم تا تکه مرغ ها به خوبی مزه دار شوند. در ادامه آرد را به همراه پودر سیر، فلفل سیاه، پودر پیاز و کمی نمک داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم. ◽آرد و ادویه ها را با قاشق مخلوط می کنیم تا کاملا با هم ترکیب و یکدست شوند، سپس کاسه حاوی آرد را کنار قرار می دهیم. پس از اینکه تکه های مرغ به خوبی طعم دار شدند، آنها را از یخچال خارج می کنیم. ◽حالا در قابلمه ای کوچک روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا کم کم داغ شود. در ادامه تکه های مرغ را درون کاسه آرد می اندازیم و مانند شستن لباس بهم می سابیم تا آرد را به خود جذب کنند و پس از سرخ شدن پولکی شوند. باید حجم زیاد آرد درون دست بگیریم، تا روی مرغ به خوبی پولکی شود.

غذا های لوبیا دار پس بریم برای عزیزکم نودل سیاه درست کنیم 🍜🥡 🔶️مواد لازم 🔶️ نودل معمولی یا مخصوص جاجانگمیون: ۴۰۰ گرم • سس یا رب لوبیا سیاه: ۵ قاشق غذاخوری • روغن کنجد یا زیتون: ۲ قاشق غذاخوری • شکر: ۱ قاشق غذاخوری (یا به دلخواه) • زنجبیل تازه رنده شده: ۱/۲ قاشق چایخوری • گوشت گوسفندی: ۱۰۰ گرم • پیاز: ۱ عدد • کلم سفید: ۱۰۰ گرم • کدو سبز: ۱ عدد • آب: ۱ لیوان دستهدار فرانسوی • نشاسته: ۱ قاشق غذاخوری • روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری • سیب زمینی: ۱ عدد • نمک، فلفل و ادویههای دلخواه: به میزان لازم 🔶️طرز تهیه 🔶️ ◽گوشت را به قطعات کوچک مکعبی خرد کنید. هر چه قطعات ریزتر باشند، بهتر است چون زودتر میپزند. همه سبزیجات را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید و کنار بگذارید. ◽در یک تابه کمی روغن بریزید و بعد از گرم شدن، تکههای خرد شده گوشت را در آن تفت دهید تا سرخ شود. به مدت ۵ دقیقه صبر کنید و در این مدت، شعله گاز را کم کنید. پیاز، کدو، سیب زمینی پوست کنده و کدو را که از قبل خرد کرده بودید، بعد از ۵ دقیقه به گوشت داخل تابه اضافه کنید به مواد داخل تابه ۵ دقیقه دیگر فرصت بدهید تا نرم و سرخ شوند. در یک کاسه، رب لوبیای سیاه، روغن زیتون و شکر را با هم مخلوط و به مواد داخل تابه اضافه کنید. همه مواد را به هم بزنید تا سس با مواد کاملا ترکیب شود. ۵ دقیقه مواد را سرخ کنید ◽بعد از این که مواد را به مدت ۵ دقیقه با سس لوبیا سرخ کردید، نشاسته را با یک لیوان آب مخلوط کنید و به خوبی هم بزنید تا گلوله گلوله نباشد. این محلول را به تابه اضافه کنید. ۱۰ دقیقه صبر کنید تا آب باعث نرم و پخته شدن گوشت و سبزیجات شود. ◽نودلها را در یک قابلمه آب در حال جوش بیندازید و ۵ دقیقه صبر کنید تا نرم شوند و بپزند. سپس آنها را آبکش کنید. نودل را در ظرف مناسب بریزید و روی آن را با سسی که در تابه پخته شده است، ترکیب کنید. درنهایت غذا را بچشید و بعد از اندازه کردن طعم آن، کمی نمک و فلفل هم اضافه و آن را سرو کنید.

چیز کیک شکلاتی. کیک شکلاتی 🍰🍫🍩 🍫چیز کیک شکلاتی 🍫 🔶️مواد لازم🔶️ بیسکویت پتی بور:200 گرم پودر کاکائو:2 قاشق غذاخوری کره آب شده:100 گرم پنیر ماسکارپونه:200 گرم خامه :400 گرم شکر:50 گرم وانیل:1 ق چ شکلات :250گرم پودر ژلاتین:1 ق غ آب سرد:5 ق غ 🔶️طرز تهیه🔶️ ◽ابتدا بیسکویت ها را خرد کرده و داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید تا پودر شود. در مرحله بعد پودر کاکائو را افزوده و کره آب شده را بریزید و مواد را خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. یک عدد قالب کمربندی را چرب کرده و مواد بدست آمده را داخل آن بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا صاف و منسجم شود. قالب را برای 20 دقیقه در فریزر بگذارید تا خمیر خودش را ببندد ◽در این میان 1 قاشق پودر ژلاتین را روی 5 قاشق آب ریخته و روی حرارت غیر مستقیم مدام هم بزنید تا دانه های ژلاتین حل شود. شکلات ها را با روش بن ماری آب کرده و با نصف خامه، وانیل و پنیر ماسکارپونه مخلوط کنید. ژلاتین حل شده را به مخلوط خامه و شکلات افزوده و هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شود. قالب را از فریزر بیرون آورده و مخلوط شکلات و خامه را روی آن بریزید و با قاشق روی آن را صاف کنید و برای 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود. ◽در این میان 200 گرم خامه باقی مانده را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید. خامه را با حرارت ملایم مرتب هم بزنید و زمانی که گرم شد از روی حرارت بردارید و 150 گرم شکلات باقی مانده را بریزید و مجدد هم بزنید تا شکلات ها آب شود. گاناش آماده شده را روی لایه قبلی چیز کیک بریزید و برای دو ساعت دیگر در یخچال بگذارید تا آماده شود. بعد از دو ساعت چیزکیک را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید. میتوانید کمی پودر کاکائو برای تزیین روی چیزکیک بپاشید و سرو نمایید. 🍩کیک شکلاتی 🍩 ◽مواد لازم 🔶️ آرد: 2/5 پیمانه شکر : 1/5 پیمانه روغن مایع : 1/2 پیمانه شیر : 1 پیمانه وانیل : نوک قاشق چایخوری بکینگ پودر : 2 قاشق چایخوری پودر کاکائو : 1/2 پیمانه تخم مرغ : 4 عدد 🔶️طرز تهیه 🔶️ ◽ابتدا تخم مرغ و شکر را با همزن حدود ۷ دقیقه بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار شود و بعد به آن روغن و شیر اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید. ◽سپس آرد و بکینگ پودر و وانیل و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و ۳ بار الک کنید و کم کم به موادتان اضافه کنید و با دور کند همزن هم بزنید فقط در حدی که مواد کیک تان یک دست شود. ◽بعد قالب را با روغن جداکننده چرب کنید (یک قاشق غذاخوری آرد + نصف قاشق غذاخوری روغن جامد یا کره نرم شده را با هم مخلوط کنید) و بعد مواد کیک را داخل قالب بریزید و داخل فری که از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه قرار بدهید. وقتی کیک کلاسیک تان پخت آن را از قالب خارج کنید و روی آن را با گاناش تزیین کنید 🔶️گاناش 🔶️ خامه صبحانه : 200 گرم شکلات تخته ای : 200 گرم 🔶️طرز تهیه گاناش🔶️ ◽خامه را روی حرارت کم بگذارید و شکلات را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات داخل خامه ذوب شود و بعد از روی حرارت بردارید و اجازه بدهید کاملا خنک شود و بعد استفاده کنید.

نودل مخلوط 🥡 🔶️مواد لازم 🔶️ ۱ بسته نودل کره ای ( یا انواع ایرانی نودل ) 2 لیوان آب 1 تخم مرغ 2 عدد پیازچه خرد کره 1 قاشق سوپخوری روغن کنجد پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری رب فلفل قرمز * در صورت موجود نبودن رب گوجه 🔶️طرز تهیه 🔶️ ◽ابتدا آب را در ظرفی ریخته و حرارت میدهیم تا جوش بیاید سپس بسته نودل را باز کرده و پودر نودل را به همراه یه قاشق رب فلفل قرمز (یا رب گوجه) و روغن کنجد داخل آب ریخته بعد از گذشت 1 دقیقه نودل را به آن اضافه میکنیم. ◽تخم مرغ را نیز در ظرفی شکسته و قسمت زرده آن را به مواد در حال جوش اضافه میکنیم. ( میتوان از کل تخم مرغ نیز استفاده کرد) ◽بعد از گذشت 3 دقیقه پیازچه خرد شده و فلفل قرمز را نیز بر روی مواد اضافه کرده و بدون هم زدن میگذاریم تا 3 دقیقه دیگر نیز بجوشد. نکته : میتوان تخم مرغ را در داخل نودل کره ای رامیون هم زد تا پخش شود و یا میتوان گذاشت تا بصورت کامل بپزد.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!