4 اسلاید پست توسط: ⋆ r𝘰𝘴ᥱ انتشار: 1 ماه پیش 37 مرتبه مشاهده شده گزارش ذخیره در مورد علاقه ها افزودن به لیست
اَندروید (به انگلیسی: Android) یک سیستمعامل موبایل بر پایهٔ نسخهٔ اصلاحشدهای از هستهٔ لینوکس و دیگر نرمافزارهای متنباز میباشد که نخست در دستگاههای لمسی مانند تلفن هوشمند و تبلت استفاده شد، اما بهتازگی گوگل اندروید تیوی را برای تلویزیون، اندروید اوتو برای خودرو و ور اواس را برای پوشیدنیها (مانند ساعت هوشمند) توسعه دادهاست.
نخستین گوشی مبتنی بر اندروید توسط شرکت اچتیسی با همکاری تی-موبایل تولید شد. این گوشی که به فاصلهٔ کمتر از یک سال از تشکیل اتحادیهٔ گوشی باز یعنی در ۲۲ اکتبر ۲۰۰۸ تولید شد، در بازارهای مختلف به نامهای اچتیسی دریم، تی-موبایل جی۱ و ارا جی۱ به بازار عرضه گردید.
۹ دسامبر ۲۰۰۸ چهارده عضو جدید از شرکتهای صنعت تلفن همراه جهان به اتحادیه گوشی باز پیوستند. در بین این نامها باید به سونی اریکسون، اریکسون، توشیبا، ایسوز، گارمین، هواوی، آرم هولدینگز و ایسر اشاره کرد. روند پیوستن شرکتهای بزرگ به اتحادیه تا به امروز نیز ادامه داشتهاست و شرکتهایی چون آلکاتل، لنوو، شارپ، فاکسکان، انایسی، کیوسرا، انایکسپی، استی-اریکسون، تلویزیون مارول، زدتیئی و دل نیز از جمله شرکتهایی بودهاند که به جمع پشتیبانانِ اندروید پیوستهاند.
در ۳ سپتامبر ۲۰۱۳ توسعهدهندگان اندروید بهطور رسمی اعلام کردند که با شرکت نستله، که از شرکتهای مطرح صنعت شکلاتسازی جهان میباشد، همکاری خواهند کرد. در همین راستا نگارش ۴٫۴ سیستمعامل اندروید، کیتکت نام گرفت. کیت کت از مارکهای معروف شکلات است که توسط شرکت نستله تولید میشود.[۱۳]
اندروید آبنبات چوبی یا اندروید لالی پاپ (به انگلیسی: Android Lollipop)، (به معنای آبنباتچوبی) یا اندروید ۵ یا اندروید L یکیاز نسخههای سیستم عامل اندروید است که توسط گوگل در ۱۵ اکتبر ۲۰۱۴ ارائه گردید. اندروید L که مخفف این نسخه از اندروید میباشد و براساس گفته رئیس بخش اندروید گوگل سوندار پیچای بزرگترین بهروزرسانی در اندروید است.[۱۴]
اندروید مارشمالو (به انگلیسی: Android Marshmallow) یا اندروید ۶ نسخهای از سیستمعامل اندروید است که در سپتامبر ۲۰۱۵ توسط گوگل معرفی شد.[۱۵]
اندروید نوقا (به انگلیسی: Android Nougat) یا اندروید ۷٫۰ در سال ۲۰۱۶ منتشر شد.
اندروید اوریو (Orio) یا اندروید۸٫۰ در سال ۲۰۱۷ انتشار یافتهاست.
اندروید ۹ یا اندروید پای، در تاریخ ۸ مه ۲۰۱۸ معرفی شد و با ویژگیهای جدیدی و جذابی همراه است. نام اندروید پای از یک غذای خوشمزه و شیرین آمریکایی گرفته شدهاست.
دهمین اندروید، در اقدامی بیسابقه، اندروید ۱۰ اندروید Queen Cake نام گرفت و در سوم سپتامبر ۲۰۱۹ معرفی شد و دیگر اندروید نام خوراکی نداشت. این رویه در اندروید ۱۱ Red Velvet Cake و اندروید ۱۲ Snow Cone ادامه داشت.
طراح لوگوی مشهور اندروید، «آیرینا بلاک» است. ۳ سال پیش از آیرینا بلاک و تیم طراحی گوگل تقاضا شد تا لوگویی برای اندروید طراحی کنند که بهسرعت با کاربر ارتباط برقرار کند و بهآسانی قابل شناسایی باشد؛ همچنین به بلاک گفته شد که این لوگو باید حتماً تصویری از ربات باشد چرا که اندروید به معنی ربات است. آیرینا پس از مطالعهٔ زیاد در مورد اسباببازیها و شخصیتهای فانتزی و تخیلی، در پایان تصمیم گرفت لوگوی اندروید را از یک منبع عجیب الهام بگیرد: دستشویی! هر کسی علامت روی در دستشوییها را دیده و الهام از این علامتها میتواند باعث شود در یک نگاه لوگوی اندروید شناخته شود.
یک نکته جالب دیگر در مورد لوگوی اندروید این است که گوگل برخلاف دیگر شرکتها که سعی در حفاظت از لوگویشان داشتند، تصمیم گرفت تا لوگو را به صورت آزاد و متنباز قرار دهد تا هر کس بتواند آن را به دلخواه خودش تغییر دهد. گوگل در اینباره میگوید:
ما تصمیم گرفتیم این لوگو میتواند یک لوگوی اشتراکی و تعاملی باشد که هر کس در دنیا بتواند آن را تغییر دهد. این تصمیم بسیار شجاعانه بود.
شاید با برنامهٔ اندرویدیفای یا اسباببازیها و اکشنفیگورهای کوچک اندرویدی بامزه آشنا باشید؛ همهٔ اینها به لطف آزاد بودن لوگوی اندروید امکانپذیر شدهاست.
دستیار گوگل (به انگلیسی: Google Assistant) دستیار صوتی هوشمند مجهز به هوش مصنوعی است که میتواند کارهایی از جمله جستوجو در اینترنت، زمانبندی وقایع و هشدارها، تنظیمات سختافزاری روی دستگاه کاربر آن، نشان دادن اطلاعات از حساب کاربری گوگل، تشخیص اشیا، جمعآوری اطلاعات دیداری از طریق دوربین دستگاه، پشتیبانی از خرید محصولات، پشتیبانی از ارسال پول، توانایی تشخیص آهنگها و ارسال مسیج در پیام رسانهای مختلف را برای کاربران انجام دهد و کل نرمافزار گوگل مپ را دستیار صوتی پشتیبانی میکند برای سهولت در رانندگی.
دستیارِ گوگل به صورت پیشفرض روی اکثر گوشیهای جدید اندرویدی نصب شدهاست.
دستیار گوگل بجز اندروید برای آیاواس و کروم او-اس نیز در دسترس است.
4 اسلاید
1
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
37 لایک
نامیا شما را به کتابخانه کوچک خودش دعوت کرد- خسته نباشید عالی بود🫂
خیلی ممنونم
ویژه شه
درخواست دادم
عالی بود🙂🙂🙂
Mmnon