14 اسلاید صحیح/غلط توسط: A person انتشار: 2 سال پیش 67 مرتبه مشاهده شده گزارش ذخیره در مورد علاقه ها افزودن به لیست
نوشیدنی هایی که با قهوه و بر پایه قهوه درست میشن
نوشیدنی هایی که با قهوه و بر پایه قهوه درست میشن رو لیست کردم که همه قهوه خور ها باهم با لذت به فکر نوشیدنی جدید باشیم 😂
بابلتی» که با عناوین چای شیری مروارید، چای شیر بابل یا «بوبا» (boba) نیز شناخته میشود، یک نوشیدنی بر پایه چای و قهوه است که در کشور تایوان در دهه ۱۹۸۰ ابداع شده است. برای تهیه بابلتی، چای را با تکههای یخ هم میزنند تا حبابها یا یک لایه کفآلود روی نوشیدنی تشکیل شوند. سپس به دلخواه میتوان دانههای مروارید مانند گیاه «تاپیوکا» (tapioca balls) یا کاساوا، شیر یا آبمیوه را به آن افزود. البته مرواریدهای تاپیوکا را میتوان با ژله یا تخم ریحان نیز جایگزین کرد.
اسپرسو (Espresso (Short Black
اسپرسو یا همان Short Black سابق، اساس و مهمترین بخش تمام نوشیدنیهایی است که پایه اسپرسو دارند. یک نوشیدنی اسپرسو در سادهترین حالت تنها شامل یک شات اسپرسو در یک فنجان اسپرسو میشود.
دابل اسپرسو (Double Espresso (Doppio
قهوه دابل اسپرسو یا Doppio ترکیبی از دو شات اسپرسو در یک فنجان است. بنابراین یک دابل اسپرسو از دو شات اسپرسو در یک فنجان اسپرسو تشکیل میشود.
ماکیاتو کوتاه Short Macchiato
ماکیاتوی کوتاه شباهت زیادی به اسپرسو دارد، با این تفاوت که مقداری شیر بخار داده شده و کف روی آن قرار میگیرد تا طعم تند اسپرسو گرفته شود. باریستاها در کشورهای مختلف به سبک متفاوتی ماکیاتوی کوتاه را درست میکنند اما روش سنتی آن به این صورت است:
یک شات اسپرسو در یک لیوان کوتاه یا فنجان اسپرسو به همراه مقدار کمی شیر بخار داده شده و کف که روی اسپرسو قرار میگیرد.
ماکیاتو بلند Long Macchiato
ماکیاتوی بلند همان ماکیاتوی کوتاه با اسپرسوی دابل شات یا دو شات اسپرسو است و همان قانون سه گانهها در مورد آن صدق میکند.
دو شات اسپرسو در یک لیوان تامبلر یا فنجان به همراه مقداری شیر بخار داده شده و کف که روی اسپرسو قرار میگیرد.
ریستِرِتو Ristretto
ریسترتو نوعی شات اسپرسو با مقدار یکسانی قهوه اما آب کمتر، تقریبا نصف است و اسپرسوی کشیده شده نهایی، غلیظ تر و تیرهتر است.
برای درست کردن ریسترتو یک شات اسپرسوی استاندارد را با نصف آبی که به طور معمول برای درست کردن اسپرسو استفاده میکنید ترکیب کرده و قبل از زرد شدن اسپرسو، در حالی که غلظت متوسط پیدا کرده است دستگاه را متوقف کنید.
آمریکانو (Americano (Long Black
آمریکانو که جدیدا به آن Long Black میگویند ترکیب آب داغ و یک شات اسپرسوی گرفته شده روی آب داغ است. طرز تهیه آمریکانو به این صورت است:
۲/۳ یک فنجان را با آب داغ پر کنید و روی آب داغ یک شات اسپرسو بریزید.
کافه لاته Caffè Latte
کافه لاته یکی از نوشیدنیهای قهوه بر پایه اسپرسو است که شیر بخار داده شده و کف به آن اضافه میشود. این قهوه به خاطر شیر موجود در آن نسبت به اسپرسو طعم شیرینتری دارد و به این شکل درست میشود:
یک شات اسپرسو بگیرید و داخل لیوان تامبلر بریزید، به آن شیر بخار داده شده اضافه کنید و به ضخامت یک سانتیمتر روی شیر کف بریزید. در آمریکا لاته را به جای فنجان در لیوان تامبلر سرو میکنند.
کاپوچینو Cappuccino
قهوه کاپوچینو مشابه لاته است اما با یک تفاوت مهم؛ کاپوچینو کف بیشتری دارد و روی آن کف شکلات پودر شده ریخته میشود. علاوه بر این کاپوچینو حتما داخل فنجان سرو میشود.
یک شات اسپرسو بگیرید و داخل فنجان بریزید. شیر بخار داده شده را به آن اضافه کنید. روی شیر ۲ تا ۳ سانتیمتر کف بریزید و در آخر روی کاپوچینو شکلات رنده شده بپاشید.
فلت وایت Flat White
فلت وایت نوعی نوشیدنی قهوه است که اصالت آن به نیوزلند برمیگردد. روش درست کردن فلت وایت درست مشابه کاپوچینو است با این تفاوت که روی آن کف یا شکلات ندارد.
یک شات اسپرسو بگیرید و داخل فنجان بریزید. شیر بخار داده شده را بدون اضافه کردن کف روی آن، داخل فنجان بریزید
پیکولو لاته Piccolo Latte
پیکولو لاته نوعی قهوه لاته در فنجان اسپرسو است، با طعم قوی اسپرسو که با اضافه کردن شیر بخار داده شده و کف micro foam ، ملایم شده است. دو روش برای تهیه پیکولو لاته وجود دارد: یکی با یک شات اسپرسو و دیگری با یک شات ریستِرِتو.
یک شات اسپرسو یا یک شات ریسترتو داخل فنجان اسپرسو بریزید. روی آن شیر بخار داده شده و مقداری کف اضافه کنید.
موکا Mocha
موکا ترکیبی از کاپوچینو و هات چاکلت است. برای درست کردن موکا پودر شکلات با یک شات اسپرسو ترکیب شده، سپس به آن شیر بخار داده شده و کف اضافه میشود.
یک شات اسپرسو بگیرید و داخل فنجان بریزید. یک قاشق پودر شکلات به اسپرسو اضافه کنید و هم بزنید. شیر بخار داده شده را اضافه کرده و روی آن ۲ تا ۳ سانتیمتر کف بریزید. روی کف، مقداری پودر شکلات بپاشید.
آفوگاتو Affogatto
آفوگاتو یک دسر بسیار ساده بر پایه اسپرسو است که در فصل تابستان و بعد از شام سرو میشود. برای درست کردن آفوگاتو کافیست یک اسکوپ بزرگ بستنی وانیلی را داخل یک اسپرسوی سینگل یا دابل شات بیاندازید.
یک اسکوپ بستنی وانیلی داخل لیوان تامبلر بیاندازید و روی آن یک شات سینگل یا دابل اسپرسو بریزید.
14 اسلاید
1
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
4 لایک
نظرات بازدیدکنندگان (0)