لذت ببرین😁😉
نمک طعم آناناس را حتی شیرین تر هم می کند:
این طور نیست که خود آناناس کمی شیرین تر می شود، اما این روشی است که ما طعم ها را پردازش می کنیم. نمک می تواند مزه تلخ غذاها را کاهش دهد، بنابراین وقتی به آناناس اضافه می شود، تلخی آناناس را نیز کاهش می دهد. وقتی هیچ سیگنال تلخی در مغز وجود ندارد، به این معنی است که نمی تواند طعم شیرین آن را سرکوب کند. از این رو شیرینی فوق العاده ای حس می شود.
8 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
9 لایک
خیلی عالی و مفید بود☺💕
ممنون