
🍡🍡🍡🍡🍡🍡🍡🍡🍡🍡
این ایموجی دانگو است🍡 دانگوی سه رنگ به سبک ژاپنی که از آرد برنج چسبناک_شیر_لوبیای قرمز_و مانچا(زعفران) درست میشود
این غالباً با چای سبز سرو می شود. دانگو در طول سال خورده می شود، اما انواع مختلف آن به طور سنتی در فصول معین خورده می شود. سه تا چهار دانگو اغلب روی سیخ سرو می شود.
به ژاپنی: (団子 Dango) میگویند از دسته ی کوفته برنجی😂 طرز تهیه ی دانگو را در ادامه ی مطلب را بخوانید😐
آرد برنج بسیار نرم یک پیمانه آب ولرم 3/4 پیمانه برای تهیه سس شیرین آب یک و 3/4 پیمانه شکر معمولی یا شکر سرخ نصف پیمانه سس سویا ( بدون نمک یا شیرین ) 2 ق غ نشاسته سیب زمینی یا هر نشاسته دیگر یک و 1/2 ق غ
برای تهیه دانگو بهتر است از برنج تازه و نیم دانه تهیه شود که چسبندگی بیشتری داشته باشد . آرد برنج و آب را با هم مخلوط نمایید و خمیر را گرد کنید . این گلوله خمیر نباید به دست بچسبد. حالا از این خمیر قلقلی های کوچک تهیه کرده و به صورت بخار پز به مدت 10 دقیقه بپزید و سپس اجازه دهید کاملا خنک شوند. هر 3 – 4 عدد قلقلی را در یک سیخ چوبی بکشید. برای تهیه سس ، شکر و سویا و آب مواد سس را مخلوط کرده و روی حرارت به جوش آورید.
نشاسته را در آب سرد حل کنید و هنگام هم زدن به سس روی حرارت اضافه کنید و اجازه دهید سس روی حرارت ملایم غلیظ شود. سیخ های کوفته برنجی را در ظرف مناسب بچینید و رویشان سس بریزید و سرو کنید. سایر نکات لازم برای تهیه دانگو دانگو را می توانید بدون سیخ و با سس های غیر شیرین مانند ارده سرو نمایید. میتوانید روی کوفته ها را با گردو و بادام خرد شده تزئین کنید. می توانید وسط کوفته ها گردو و بادام خرد شده بگذارید. می توانید خمیر لوبیا قرمز یا پوره سیب زمینی شیرین وسط کوفته ها قرار دهید. گاهی دور کوفته برنجی ، جلبک دریایی یا برگ پهن بامبو به نام ساسا می پیچند و سرو می کنند.
امیدوارم که خوشتون اومده باشه اگه خواستید معنی ایموجی هایی که دوست دارید بدونید رو بگید که تستشو بسازم😊 در اصل همون کوفته برنجیه که زدن سر سیخ فکر کنم /:
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
بالاخرخ فهمیدم چی هستن ممنوووون😂😂😭
خوب خدارو شکر😂