
🤓💖خب لایک کن

خب اول کیمچی چیست🤓 کیمچی کره ای در واقع یک نوع ترشی است که از تخمیر سبزیجات (اغلب کلم چینی) تهیه می شود و به دلیل استفاده از مقادیر زیادی فلفل و ادویه بسیار خوش طعم و پرمزه است. اما کره ای به کیمچی به چشم یک ترشی ساده نگاه نمی کنند و آن را تقریبا با هر غذایی می خورند. در واقع، مثلی در بین کره ای ها وجود دارد که می گوید هرجا یک فرد کره ای باشد کیمچی هم باید باشد! به همین دلیل وقتی اولین فضانورد کره جنوبی به فضا فرستاده شد مقداری کیمچی هم با خود به فضا برد!!! کیمچی انواع مختلفی دارد و مثل ترشی خودمان با سبزیجات مختلفی می تواند تهیه شود. اما معروف ترین نوع کیمچی از کلم چینی تهیه می شود. کره ای کیمچی را در کنار انواع غذاهای برنجی، گوشتی و حتی در ترکیب با گوشت و مرغ و ماهی هم می خورند و آن را غذای ملی خود می دانند.اولین بار در دوران سلطنت گوریو (۹۱۸-۱۳۹۲) بود که به طور ویژه در مورد غذایی به نام کیمچی صحبت شده است. در این دوران تبادلات تجاری و بازرگانی زیادی بین قلمروهای پادشاهی مختلف انجام می شد که یکی از این محصولات کلم چینی بود. ورود این نوع کلم به کره باعث تغییر و تحولات بسیار زیادی در طرز تهیه کیمچی کره ای شد. انواع مختلف سبزیجات از جمله کلم چینی به ترکیب کیمچی اضافه شد و ادویه ها و سیر هم جای خود را در دستور تهیه این غذا باز کردند. همچنین معرفی فلفل چیلی هم تغییر عمده ای در تهیه کیمچی ایجاد کرد و کیمچی را به شکل امروزی درآورد. در سال ۱۹۸۸ که شهر سئول کره جنوبی میزبان بازی های المپیک بود کیمچی به جهانیان معرفی شد و شهرتی جهانی پیدا کرد. عکسشم گذاشتم😐👐🏿

خب بریم سراغ مواد لازم🙂🍭 کاهو چینی 2عدد🥬🥬 هویج خلالی شده1عدد🥕 پیازچهپنجسانتیخردشده5عدد🥦 ترب سفید خلالی شده1/2عدد🧄 آردبرنجدوقاشقسوپخوری🥣 فلفل تند به مقدار لازم🌶 نمک1/2لیوان🧂 فلفل پاریکا5قاشقغذاخوری🥄 سرکه بالزامیک یا سس سویا ۵ قاشق سوپ خوری🍊 زنجبیل رنده شده ۱ قاشق غذا خوری🥐 سیر رنده شده۱۰ حبه🧄 شکر سفید یا قهوه ای۲ قاشق سوپ خوری🥨 آب۱ لیوان🍥 پیاز سفید خلال شده1عدد🥜
زمان تهیه 60دقیقه زمان پخت 12دقیقه 1-کاهوها را از وسط و در جهت طول به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید، دقت کنید هیچکدام از قستها از انتهای کاهو جدا نشوند. قسمتها را خوب با آب شستشو دهید و سپس در یک ظرف بزرگ لگن مانند کمتر از نصف آب سرد بریزید و کاهوها را داخل آن بگذارید نمک را در لابلای برگ های کاهو ریخته و مطمئن شوید همه جای کاهو به نمک آغشته شده باشد
2_کاهوها باید به مدت ۲ ساعت در داخل طرف باقی بمانند و فقط هر ۳۰ دقیقه کاهوها را این رو به آن رو کنید تا همه کاهوها به نمک و آب آغشته شوند. بعد از گذشت ۲ ساعت کاهوها را خوب با آب سرد بشورید. در حین شستشو میتوانید مرکز کاهوها را نیز جدا کنید
3_۱ لیوان آب را به آرد برنج سفید مخلوط کرده و به مدت ۱۰ دقیقه حرارت میدهیم، وقتی که مخلوط شروع به جوشیدن کرد شکر را به مواد اضافه کرده و ۱ دقیقه دیگر حرارت میدهیم و سپس میگذاریم تا سرد شود
4_مخلوط آرد برنج سرد شده را در طرف بزرگی ریخته و سیر له شده، زنجبیل، پیاز و سرکه بالزامیک یا سویا سس و پودر فلفل قرمز و پودر پاپریکا را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم ترب خرد شده، پیازچه و هویج خرد شده را به مخلوط اضافه کرده و با دست خوب مخلوط میکنیم. (بهتر است از دستکش پلاستیکی برای بو نگرفتن دست استفاده کنید.) کاهوها را داخل ظرف کرده و با دست سعی کنید مخلوط را به تمام کاهو آغشته کنید.
میتوان بلافاصله بعد از آماده سازی کیمچی را سرو کرد ولی برای گرفتن بهترین نتیجه باید ۱ تا ۲ روز بسته به دمای محیط کاهوهای آغشته به مواد را در طرف پلاستیکی دربستهای بگذارید تا در دمای اتاق به خوبی تخمیر شوند. بعد از آن حتما باید کیمچی در ظرف در بستهای در یخچال نگهداری شود🍲

صحفه کم آوردم😐👐🏿

عکس سم😐🦵🏻😂
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
نظرات بازدیدکنندگان (1)