خب دیگه نیاز به معرفی ندارم برو یراغ تست
خاله پتونیا می گفت که مادر هری لیلی تو خونه لیوان ها رو به موش تبدیل میکرده در حالیکه این خلاف مقررات دنیای جادوگری هست.
تام ریدل در حفره اسرار به هری گفت که شبیه به هری است چون هر دوی آنها مشنگ زاده هستند در حالیکه هری مشنگ زاده نیست و هم پدر هری و هم مادر هری جادوگر هستند.
در فصل ۱۹ کتاب بیان می شه که که ولدمورت ۱۵ سال است که مخفی شده در حالیکه تا آن زمان فقط ۱۲ سال از نابودی قدرت ولدمورت گذشته است.
هری و دوستاش در قطار لوپین رو از کیفش می شناسن که نوشته شده پرفسور لوپین ... لوپین که از قبل پرفسور نبوده چرا روی کیف قدیمیش نوشته پرفسور؟
صفحه ۲۶۴ کتاب انگلیسی هاگرید می گه فکر نمی کردم که یک بار دیگه مسابقه سه جادوگرو ببینم در حالیکه دامبلدور گفته که یک قرن است که این مسابقه انجامه نشده و این با سن هاگرید و زمان اخراج اون جور در نمی آد!!
در کتاب گفته شده که تسترال ها (اسبهایی که دانش آموزان را از قطار می بره به مدرسه) تا وقتی کسی مرگ رو نبینه دیده نمی شن ولی هری مرگ مادر خودش رو دیده بود چرا تا حالا نمی تونست تسترال ها رو ببینه و با مرگ سدریک این اتفاق افتاد؟
تولد هری در ۳۱ جولای هست و با توجه به این و سال تولد هری می دونیم که هری در ۳۱جولای ۱۹۹۱ یازده ساله شده است و هری در کتاب می گه که این روز سه شنبه بوده در حالیکه ۳۱ جولای ۱۹۹۱ برابر با روز شنبه است
در کتاب یک نیک تقریبا بدون سر به هری می گه که تقریبا ۴۰۰ سال است که چیزی نخورده ولی در کتاب دوم هری رو به مهمونی ۵۰۰ سال مرگش دعوت می ک
خب تموم شد کیوتم.حالا بدون لایک نرو.
اس دو میگه دورگه نه ماگل زاده
اسلاید هشت باید کتابو بخونی داوشم
نیک هری رو دعوت میکنه ولی غذاهای فاسد شده رو برای مهمونی میاره چون ارواح نمیتونن غذا بخورن و از بوی گند غذاهای فاسد استفاده میکنن
ننوشته پروفسور نوشته ریموس لوپین
منظور ماگل زاده نیس اونا دورگه اند بدا همین اون فک میکنه شبیه بهم هستن ولی عالی بود
چه جالب و نکته سنج😍