شاید براتون سوال شده باشه که فرق بین نارنگی و پرتقال چیه؟ در ادامه ی این پست قراره متوجه بشیم
نارنگی و پرتقال مرکباتی هستند که اغلب با یکدیگر اشتباه گرفته می شوند.هر دو حاوی طیف وسیعی از مواد مغذی هستند، طعم نسبتاً شیرینی دارند و به طور کلی کالری کمی دارند. اما در حالی که نارنگی و پرتقال ارتباط نزدیکی با هم دارند، در واقع دو میوه جداگانه با تفاوت های قابل توجهی هستند. این مطلب تفاوت های نارنگی و پرتقال را توضیح می دهد
نارنگی: نارنگی برای اولین بار در پالاتکا، فلوریدا کشت شد. در دهه 1800، نام ماندارین به آنها داده شد، زیرا آنها از طریق شهر طنجه در مراکش وارد می شدند. نارنگی نیز مانند پرتقال از خانواده مرکبات است، اما میوه آن است C. نارنگی انواع نارنگی ها اغلب به عنوان نارنگی یا بالعکس برچسب گذاری می شوند، به خصوص در ایالات متحده . با این حال، از دیدگاه گیاه شناسی، نارنگی به زیر گروهی از نارنگی ها اطلاق می شود. معمولاً نارنگی هایی که قرمز مایل به نارنجی و رنگ های روشن هستند معمولاً به عنوان نارنگی برچسب گذاری می شوند. نارنگی ها معمولا از اواخر اکتبر تا ژانویه شکوفا می شوند
پرتقال: پرتقال سالها پیش در آسیا و به احتمال زیاد در جنوب چین و اندونزی منشا گرفته است. امروزه بیشتر پرتقال در فلوریدا و سائوپائولو برزیل تولید می شود.. آنها میوه هستند مرکبات x sinensis گونه ها و همچنین اعضای خانواده مرکبات . جالب اینجاست که پرتقال ترکیبی از دو میوه است: پوملو و نارنگی. انواع مختلفی از پرتقال وجود دارد. آنها را می توان به چهار طبقه تقسیم کرد که هر کدام دارای ویژگی های شناسایی هستند: ساده یا گرد: انواع مختلفی از پرتقال های رایج از جمله والنسیا، هاملین و گاردنر وجود دارد. بیشتر پرتقال های این کلاس برای تولید آب میوه استفاده می شود.ناف: این گونه که احتمالاً رایجترین نوع پرتقال است، در واقع میوه دوم را در قاعده آن رشد میکند که شبیه ناف انسان است. کارا کارا نوع محبوب پرتقال ناف است.خونی یا رنگدانه: پرتقال قرمز با غلظت بالایی از آنتوسیانین، نوعی رنگدانه آنتی اکسیدان، گوشت قرمز تیره ای دارد. پوست پوست گاهی اوقات می تواند لکه های قرمز تیره تری نیز داشته باشد.غیر اسیدی یا شیرین: این دسته از پرتقال دارای سطوح اسیدی بسیار پایینی است. این پرتقال ها با توجه به غلظت کم اسیدشان بیشتر خورده می شوند و برای تهیه آب میوه استفاده نمی شوند
چگونه آنها را بخوریم و از آنها لذت ببریم: بهترین راه برای خوردن نارنگی و پرتقال این است که به سادگی پوست آنها را بگیرید و بخورید. از آنجایی که نارنگی ها راحت تر پوست می کنند، می توان از آن ها به عنوان یک میان وعده سریع و آسان استفاده کرد، به خصوص زمانی که در حال حرکت هستید. هر دو افزودنی عالی به سالاد هستند. هنگام انتخاب یک نارنگی رسیده، باید به دنبال میوه های تیره رنگ و نیمه نرم باشید و از میوه هایی که دارای لکه های قهوه ای هستند اجتناب کنید. رنگ پرتقال برای رسیده شدن لازم نیست رنگ روشن داشته باشد، اما باید پرتقال هایی را انتخاب کنید که سفت و دارای بافت پوستی صاف باشند. هر دو نارنگی و پرتقال را می توان بسته به سلیقه شما روی پیشخوان در دمای اتاق یا در یخچال نگهداری کرد. خلاصه نارنگی و پرتقال را می توان پوست گرفته و تازه مصرف کرد. هر دو را می توان برای شیرین کردن سالاد یا به عنوان یک صبحانه سریع و آسان استفاده کرد
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
پاسخ: نارنگی نارنگیه و پرتقال پرتقال✅
عالی بود
میشه به پستم سر بزنید؟🌷
عزیزم مثل اینکه کپی گرفتی یکمی از کلماتش جا به جا شدن و گرنه محتوای آموزنده و جذابی داشت🌼🍀