
🗯؛سلام خوشگلا! امروز اومدیم با پست جدید . درسته فصل توت فرنگی تموم شده ولی ممکنه شماهم مثل من یعالمه توت فرنگی توی فریزرتون نگه داشته باشین... مرسی که با چشمات پستمو خوشگل میکنی!🎸🐇 ناظر عزیز فقط ویرایشش زدم🫱🏻🫲🏾

🍪 مواد لازم برای کوکی توتفرنگی: 🧈 کره نرم شده: نصف لیوان (حدود ۱۱۳ گرم) 🍚 شکر سفید: ۱/۳ لیوان 🍯 شکر قهوهای: ۱/۳ لیوان 🥚 تخممرغ: ۱ عدد 🍦 وانیل: ۱ قاشق چایخوری 🧂 نمک: نوک قاشق چایخوری 🌾 آرد سفید: ۱ و ۱/۴ لیوان 🍓 توتفرنگی خرد شده: نصف لیوان (ترجیحاً تازه یا نیمهیخزده) 🍫 شکلات چیپسی سفید یا ساده: نصف لیوان (دلخواه) --- 👩🍳 طرز تهیه: 1. فر رو روی ۱۸۰ درجهی سانتیگراد (۳۵۰°F) روشن کن. بذار گرم بشه تا وقتی خمیر کوکی آماده شد. 2. کره، شکر سفید و شکر قهوهای رو با همزن خوب بزن تا سبک و پفی شه. 3. تخممرغ و وانیل رو اضافه کن و دوباره هم بزن. 4. آرد و نمک رو کمکم اضافه کن و با قاشق یا لیسک مخلوط کن تا یه خمیر نرم و یکدست بشه. 5. حالا توتفرنگیهای خرد شده و شکلات چیپسی رو آروم قاطی کن 6. با قاشق یا دست، از خمیر گلولههای کوچیک بردار و بذار روی سینی فر (کاغذ روغنی فراموش نشه!). 7. حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپز تا لبهها طلایی بشه ولی وسط کوکی کمی نرم بمونه. 8. بعد از پخت، بذار روی توری یا سینی خنک شه. --- 🍓 نکتهها: اگر توتفرنگی خیلی آبدار بود، کمی آرد اضافه کن که خمیر شُل نشه. میتونی از شکلات شیری یا حتی پودر بادام هم استفاده کنی.

بستنی توت فرنگی!! 🍓 مواد لازم: توتفرنگی تازه یا یخزده: ۲ لیوان (حدود ۲۵۰ گرم) شکر: ۳ تا ۵ قاشق غذاخوری (بسته به شیرینی توتفرنگی) خامه صبحانه یا خامه پرچرب: ۱ لیوان شیر (اختیاری برای رقیقتر شدن): ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری وانیل: نوک قاشق (اختیاری) --- 🍦 طرز تهیه: 1. توتفرنگیها رو خرد کن و با شکر داخل مخلوطکن یا غذاساز بریز و پوره کن تا کاملاً له بشه. 2. خامه رو اضافه کن و دوباره با توتفرنگیها مخلوط کن تا یه مایهی یکدست داشته باشی. 3. اگه خواستی کمی شیر اضافه کن تا بستنی نرمتر بشه. (وانیل هم اینجا میتونه اضافه بشه.) 4. مخلوط رو بریز داخل یه ظرف دربدار و بذار توی فریزر. 5. هر ۳۰ تا ۶۰ دقیقه هم بزن (مثلاً با چنگال یا قاشق) تا بافتش یخزده و کریستالی نشه — این کارو ۳ تا ۴ بار تکرار کن. 6. بعد از حدود ۴ تا ۵ ساعت، بستنی آمادهست! 🍨 نکتههای خفن: میتونی شکلات رندهشده یا تکههای توتفرنگی هم قاطی کنی قبل از فریز شدن. اگر خواستی خیلی کرمی و نرم بشه، از خامه قنادی هم میتونی استفاده کنی.

مواد لازم: توتفرنگی تازه موز شیر یا ماست عسل یخ

🍓 طرز تهیه آبنبات توتفرنگی : مواد لازم: توتفرنگی تازه (حدود ۱ لیوان خرد شده) شکر (۱ لیوان) آب (¼ لیوان) آبلیمو (چند قطره) قالب آبنباتی + سیخ چوبی --- دستور: 1. هم بزن! توتفرنگی رو با شکر و آب بریز توی قابلمه. حرارت بده تا شروع کنه به جوشیدن. آروم هم بزن تا بوی خوش بهشت بلند شه! 2. جادوی لیمویی! وقتی مایع قُلقُل کرد و غلیظ شد، چند قطره آبلیمو اضافه کن. این کار باعث میشه آبنبات براقتر بشه و کریستال نزنه! 3. قالبریزی کن! مایع داغ رو با احتیاط بریز تو قالبهای سیلیکونی. اگه خواستی، سیخ چوبی هم بذار توش که آبنبات چوبی بشه. 4. صبوری، صبوری! بذار قالبا تو دمای محیط یا یخچال سرد بشن و سفت شن. تقریباً ۳۰ تا ۶۰ دقیقه زمان میبره. 5. تاداااا! آبنباتها رو با عشق از قالب دربیار و نوش جان کن! 🍭 --- 💡 نکته : میتونی رنگ خوراکی یا اسانس وانیل هم اضافه کنی تا فانتزیتر شه!
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
چقدر گوگولی وکیوت بود عالییی بود✨️
میشه به پست اخرم(ایا حشرات می خوابند)سر بزنی❤️
ممنونم خوشگله!
حتما🫱🏻🫲🏾
رسپی ها عالی بوددد
حتما استفاده میکنم(:
چه پست خوشملییی
وای خیلی ناز بود😭😭
فداتشم😭😭
چشات ناز میبینن
وای خیلی نازینازی بود خسته نباشی 😭💕
عیجانم فداتشم مرسیی😭🌷
خیلی گوگولی و قشنگ بود😭✨️
دورت بگردم مهربوون😭