
غذا ها هم مانند چیز های دیگر حقایق زیادی دارند، در این پست با این حقایق آشنا می شویم

غذاهای تند عمر را بیشتر میکنند تحقیقات نشان میدهد که خوردن حداقل یک وعده غذای تند در روز خطر مرگ را ۱۴ درصد کاهش میدهد. همچنین مواد زیست فعال موجود در غذاهای تند مثل کپسایسین (capsaicin) کلسترول بد و تری گلیسرید را کاهش میدهد و التهاب را بهبود میبخشد.

گوجه در یخچال طعمش را از دست میدهد تحقیقات جدید نشان میدهد که گذاشتن گوجه فرنگی در دمای زیر ۱۲ درجه سانتیگراد، مانع تولید مادهای میشود که باعث طعم و عطر آن میشود. دمای سرد عملکرد ژنهایی را که مسئول طعم گوجه فرنگی هستند، کاهش میدهد. به همین دلیل بهتر است گوجه را در اتاق تاریک و خارج از یخچال نگه داریم.

لیمو بیشتر از توت فرنگی قند دارد توت فرنگی حاوی ۴۰ درصد قند است در حالی که لیمو ۳۰ درصد بیشتر، یعنی حدود دو برابر توت فرنگی قند دارد. اما به دلیل اسید سیتریک موجود در آن متوجه نمیشویم. بنابراین اگر زیاد لیمو بخورید، قند موجود در آن باعث چاقی میشود، اما به دلیل طعم اسیدی آن بعید است زیاد بخورید.

ماندگاری شیر هیچ ربطی به مواد نگهدارنده ندارند بیشتر مردم فکر میکنند شیری که مدت بیشتری میتوان نگهداری کرد حاوی مواد نگهدارنده زیادی است. اما درست نیست. برای افزایش ماندگاری شیر، آن را تا ۱۳۵ درجه سانتیگراد گرم و سپس به سرعت سرد میکنند؛ بنابراین باکتریهای بد از بین میروند، اما همه ویتامینها حفظ میشوند. چنین شیری را میتوان قبل از باز کردن ۱۲۰ روز و بعد از باز کردن پاکت تا ۴ روز نگه داشت.

مایکروویو کردن سبزیجات بهترین راه حفظ همه مواد معدنی و مغذی است بهترینراه برای حفظ مواد مغذی غذا حرارت دادن آن به مدت بسیار کم با مقدار کمی مایع است. مایکروویو میتواند این کار را به بهترین نحو انجام دهد. وقتی غذا را در مایکروویو میپزید، در آن را محکم ببندید تا یک محیط بخاری خوب ایجاد شود.

انگور در مایکروویو منفجر میشود اگر انگور را نصف کنید و در مایکروویو بگذارید، منفجر میشود. چون انگور بسیار کوچک و امواج الکترومغناطیسی بسیار متمرکزند. بنابراین اگر نیاز به گرم کردن انگور دارید از مایکرویو استفاده نکنید.

زرده تخم مرغ بیشتر از سفید مواد مغذی و معدنی دارد زرده تخم مرغ حاوی همه ویتامینها و موادمعدنی مفید لازم برای یک رژیم غذایی متعادل است. البته سفید تخم مرغ برای خوردن بهتر است، اما اگر به مواد مغذی بیشتری نیاز دارید زرده گزینه بهتری است. زرده بیشتر از سفیده کلسترول دارد، اما فراموش نکنید که کلسترول هم یک ماده ضروری برای سلول هاست.

فلفل دلمهای بیشتر از مرکبات ویتامین ث دارد یک فلفل دلمهای متوسط حاوی ۰.۱۴ گرم ویتامین ث، یعنی ۱.۵ برابر یک پرتقال متوسط است. فلفل سبز ویتامین ث کمتری دارد، اما چون از نیاز روزانه فرد بیشتر است، هر فلفل دلمهای خوب است.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
نظرات بازدیدکنندگان (0)