
معرفی کمیاب ترین میوه های جان که به احتمال زیاد تا حالا ندیده اید

آکبی برای نخستین بار توسط ژاپنیها کشف شد، اما این میوه همچنان میوهای کمیاب است که بیشتر مردم شناختی از آن ندارند. احتمالا با دیدن ظاهر کشیده و بنفش آکبی، به یاد بادمجان بیفتید. گلهای درخت آکبی معطر و بزرگ هستند و میوههای آن رشدی رویشی شبیه انگور دارد. البته رشد تهاجمی این گیاه واقعا قابل توجه است و به همین دلیل در بسیاری از کشورها، ازجمله نیوزیلند به آن گیاه ناخواسته میگویند. عطر و طعم آکبی، چیزی شبیه شیرنارگیل است و از آنجا که این میوه فقط ۲ هفته در فصل تابستان دیده میشود، گرانقیمت است.

این سبزی عجیبی که در عکس پایین میبینید، با شکلهای منظم که باعث میشود آدم دلش بخواهد به جای خوردن، بیشتر تماشایش بکند. کلم رومی اولین بار در ایتالیا دیده شده و مزه اش کمی ترد تر از گل کلم معمولی هست. کلم رومی یک سبزی موروثی جذاب است که دارای رنگ سبز لیمویی و سر فراکتال میباشد. کلم رومی نه کاملاً شبیه کلم بروکلی معمولی است و نه کاملاً شبیه گل کلم، بلکه چیزی بین این دو است. این کلم شامل جوانههای مارپیچ تو در تو که حالتی مثل مرجانهای دریایی داشته عطر و طعم شبیه به گلم کلم ولی کمی عالی و تردی خاصی دارد. این سبزی، سبزی فصل خنک است و بهتر است در مناطق سردسیر کشت شود، در مناطق معتدل میتوان این سبزی را در فصل بهار و پاییز کشت کرد. در مناطق گرمسیر این گیاه را در فصل زمستان میکارند

در میان میوه های عجیب و غریب، یام بری هم حرفی برای گفتن دارد. یام بری (yumberry) میوهای گرد و کوچک با پوستی زبر و برجسته به رنگ قرمز یا بنفش است. گوشت میوه هم همرنگ پوست آن یا کمی روشنتر است. حداکثر قطر یام بری، 3 سانتیمتر است، اما اغراق نیست اگر بگوییم که تقریبا نیمی از این قطر را، هسته سخت مرکزی این میوه تشکیل میدهد. این میوه، حاصل درختی به نام میریکا و بومی کشور چین است و به آن، توت فرنگی چینی، یانگ می، وکس بری و بی بری چینی هم میگویند. میوههای رسیده یام بری به صورت خام قابل استفادهاند و طعم آنها به توت فرنگی، کرن بری و انار، نزدیک است.

شاید برایتان جالب باشد که بدانید پیدا کردن این سیب، تقریبا غیرممکن است. این سیب که الماس سیاه نامیده میشود در سالهای اخیر سروصدای زیادی به پا کرده. آنچه این سیب را از انواع دیگر سیبها متمایز کرده، رنگ زیبا و خاص آن است. این سیب به رنگ بنفش تیره متمایل به مشکی است. با کندن پوست به گوشته سفید رنگ آن میرسیم. اینطور نقل شده است که گوشته سیب طعمی شیرین و اندکی تند دارد. این سیب بسیار کمیاب است و آن را فقط میتوان در اطراف شهر کوهستانی «Nyingchi» در تبت پرورش داد؛ شهری که در ارتفاع ۳۵۰۰ متری از سطح زمین قرار دارد. برای پرورش درخت این سیب، زمان زیادی لازم است. حدوداً ۸ سال طول میکشد تا درخت الماس سیاه به مرحله میوه دادن برسد. درنظر بگیرید که این درخت تنها ۲ ماه در سال میوه میدهد و همین یکی از دلایل گران بودن و کمیاب بودن این سیب است
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
جالب بود کاش طولانی تر بود!😌
اول؟