- ویژگیهای طعم اومامی:
1- تعریف شیمیایی: طعم اومامی معمولاً به وسیله وجود اسید آمینههایی مانند گلوتامات (glutamate) و نوکلئوتیدهایی مانند اینوزین (inosinate) و گوانوزین (guanosinate) حس میشود. این ترکیبات به طور طبیعی در بسیاری از مواد غذایی یافت میشوند.
2-منابع غذایی: اومامی در مواد غذایی مختلفی وجود دارد، از جمله:
- غذاهای دریایی: مانند جلبک دریایی و ماهی.
-گوشت: به ویژه گوشتهای حاوی پروتئین بالا که در طول پخت و پز، طعم اومامی را آزاد میکنند.
- پنیر: به خصوص پنیرهای پخته و کهنه مانند پارمسان.
- سبزیجات: مانند گوجهفرنگی، قارچ و اسفناج.
- سویا و محصولات فرعی: مانند سس سویا و ميسو.
انواع بلاگیون (بررسی)
6 اسلاید صحیح/غلط 0 مشاهده 0 لایک 0 نظر 2 روز پیش
لطفا منتشرش کنیددددد
ادمین فرشته پین؟
خیلی جالب بود 🤗🌹
ممنون عزیزم