نانای
«ماهی دودی و چیلی»
شاید ساده بهنظر برسد و بگویید که همه ملل ماهی دودی در منوی غذاهای خود دارند. واقعیت این است که پخت ماهی دودی قلق دارد و اصلا هم ساده نیست. چینیها استاد این ماجرا هستند و معتقدند که زمان مناسب پخت و موادی که با آن ماهی را مزهدار میکنید، اهمیت زیادی دارد. چینیها ماهی دودی را با فلفل تند چیلی، نمک و روغن همراه میکنند. آنها حتی ترانهای بامزه با مضمون اهمیت چیلی در پخت ماهی دودی هم دارند که در هنگام پختوپز زمزمه میکنند و معروف است. سیر و زنجبیل هم در ترکیب مواد لازم برای ماهی دودی چینی وجود دارد.
6 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
3 لایک
دامپینگ میخوام🥲
بچه ها من ۶ سال چین زندگی کردم و همشون به غیر از دامپینگ یا به قول چیتی ها جیاو زی اشتباهن
از نظرم پنکیک پیازچه
خوشمزه است اما امکان داره بقیهاشم خوشمزه باشه چون فقط پنکیک پیازچه رو خوردم گفتم به نظرم خوشمزه است