
و......
«برنج سرخ شده» اگر به کرهایها اعتماد کنید، یک کاسه برنج ساده را به یک غذایی بینظیر تبدیل میکنند که در سراسر جهان طرفدار داشته باشد. بیبیمباپ یا پلوی مخلوط، کاسهای از محتویات مخلوطشده است و محتویات آن شامل برنج، نامول (سبزیجات سرخشده و مزهدارشده)، قارچ، گوشت، سس سویا، گوچوجانگ (رب فلفل قرمز) و یک تخممرغ نیمروشده است. طرز تهیه غذاهای کره ای اغلب آسان است؛ اما اینکه هر مورد را چقدر آبپز کنید یا چه ادویههایی بزنید، روی مزه آن تأثیر مستقیم دارد. معروفترین مدلهای این غذا را میتوانید در جئونجو، تونگیئونگ و جینجو پیدا کنید.
«دوکبوکی» دوکبوکی یا کیک برنج تند، یکی از غذاهای معروف کره ای است. این غذا که با نام دوکبوکی (Ddukbokki) هم شناخته میشود، از کیکهای استوانهای برنج، کیکهای ماهی مثلثی، سبزیجات و سس چیلی قرمز شیرین تشکیل شده است. این غذا را میتوانید بهراحتی از فروشندههای خیابانی بهنام پوجانگ ماچا (Pojangmacha) تهیه کنید. اگر میخواهید بدانید که دوکوبکی چه مزه ای دارد، باید بگوییم که طعم خاص تند و شیرین دارد. پر بیراه نیست که آن را از خوشمزهترین غذاهای تند جهان میدانند. کیک برنجی تند نیز به روشهای مختلف سرو میشود. حتی رستورانهایی وجود دارد که فقط انواع مختلفی از دوکبوکی را سرو میکنند و به آنها خانه دوکبوکی میگویند. در این رستورانها این غذا با سسهای مختلف و با انتخابهای مختلف سرو میشود.
«هوتوک» هوتوک یا پنکیکهای شیرین یکی دیگر از غذاهای کره ای است. این غذا که با نام هوئه دوک (Hoddeok) هم شناخته میشود، ورژن شیرینتر پنکیکهای غربی و یک دسر کرهای خوشمزه، بهویژه در فصل زمستان است. هوتوک، خمیری دایرهایشکل و مسطح است که با ترکیبی از دارچین، عسل، شکر قهوهای و تکههای کوچک بادامزمینی پر شده و در تابه پخته میشود. سطح بیرونی ترد، بخش داخلی نرم و طعمهای بینظیر شیرین، این غذا را لذیذ میکند.

«بولگولی» بولگوگی یا گوشت گاو مزهدارشده، بشقاب خوشطعم و لذیذی است که از گوشت گریل خوابانده در مواد تهیه شده است. بولگوگی یکی از پرطرفدارترین غذاهای کره جنوبی در سراسر جهان محسوب میشود. منشأ این غذا، مناطق شمالی شبهجزیره کره است. بولگوگی بهمعنای «گوشت آتش» است. طبق یک نظرسنجی در سال 2011، بولگوگی رتبه بیستوسوم را در بین غذاهای خوشمزه جهان به دست آورد. گوشت مزهدارشده معمولاً با سیر و پیاز خردشده گریل میشود تا در نهایت مزه بهتری داشته باشد. این غذای کره ای بهصورت سنتی در کاهو پیچیده میشود و با سامجانگ (رب تند قرمز غلیظ) خورده میشود.

«جاپچائه» جاپچائه یا نودل سرخشده مخلوط یک غذای کره ای بسیار محبوب است. این غذای خوشطعم اغلب در تعطیلات جشن کره، بهعنوان مثال روز سال نو و جشنواره برداشت، پخته و سرو میشود. هنگامی که این غذا برای اولین بار در قرن هفدهم اختراع شد، در ترکیباتش رشتهای وجود نداشت؛ اما امروزه، نکته اصلی این غذا نودلهای شفافی است که میان سیبزمینی شیرین بههمراه سبزیجات رنگارنگ و گوشت خوشمزه خودنمایی میکند. جاپچائه معمولاً در کنار غذای اصلی در وعده ناهار یا شام سرو میشود. جاپچائه یک بشقاب نودل سنتی از غذاهای کره ای است که از سیبزمینی شیرین سرخشده، سبزیجات و گوشت گاو نازک خردشده و کمی سس سویا و شکر تشکیل میشود. برخی اوقات بسته به نظر سرآشپز، مواد دیگری مانند قارچ نیز به مخلوط اضافه میشود. این غذا را بیشتر به طعم شیرین و خاص گوشت، سبزیجات، سس و همچنین بافت نرم و اندکی جویدنی رشتههایش میشناسند.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
فرثت
تو ایران از اینا نداریم؟🥲
شاید
عالی بود
ممنون