این روز که به عید شکرگزاری، روز سپاسگذاری یا thanksgivingنیز معروف است؛ یکی از اعیاد ملی در کشور آمریکا به حساب میآید و چون برای همهی افراد بوده و انحصارا متعلق به عقیده و تفکر خاصی نیست، بسیار پر طرفدار میباشد.
تاریخچهی روز شکرگذاری یا تنکس گیوینگ:
شکرگزاری بخشی از فعالیتهای روزانهی اکثر مردم در اقصی نقاط دنیاست و قبایل بومی آمریکا نیز هیچ وقت از این قائده مستثنی نبودهاند. آنها هرساله در فصل برداشت محصول، فرستادن نعمت از جانب پروردگار را شکر میگفتند؛ اما رویدادی آمریکاییها آن را "اولین روز شکرگزاری یا تنکس گیوینگ" مینامند، جشن عید شکرگزاری میباشد که با حضور 90 بومی آمریکایی و 53 زائر برگزار و سه روز به طول انجامیده است.
سالها، قحطی، طاعون، و خشکسالی باعث مرگ اکثر افراد قبیلهی پلموت ، معروف به زائران شد، این قحطی تا جایی ادامه پیدا کرد که اکثر سرخپوستان اون منطقه بر اثر طاعون جان سپردند. وضعیت ناگواری بود؛ مردارهای بسیاری بر روی زمین رها شده بودند. مرگ و ناامیدی فراگیر شده بود که آسمان خوان نعمت گشود و 14 روز بی وقفه باران بارید. باران آلودگی را شست و زمین را بارور نمود. کشاورزان آن سال بهترین محصول چندین سال اخیر را درو کردند و به خاطر شکر این نعمت جشنی بزرگ موسوم به جشن روز شکرگزاری یا عید شکرگزاری بر پا کردند. جشن عید شکرگزاری یا تنکس گیوینگ اولین بار به صورت غیر رسمی در سال 1623 توسط چهار زن (الینور بیلینگتون ، الیزابت هاپکینز ، مری بروستر و سوزانا وایت) که از قحطی جان سالم به در برده بودند برگزار شد.
5 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
8 لایک
عالیی بود🌹
خسته نباشی عالی بود🌸
ممنون مهربون
فرصت😎