همه ما هنگام پوست کندن پیاز شاهد آمدن اشک از چشم خود بودیم، اما دلیلش چیست؟
-سولفونيلپروپان، ملکول کوچکي است که بوسيلهي آنزيمهايي در پياز زماني که آن را ميبريد، توليد ميشود. به طور طبيعي اين آنزيمها درون سلولهاي پياز قرار گرفتهاند، اما چاقو اين سلولها را ميشکافد و اجازه ميدهد تا آنزيمهاي انباشته شده، از آن فعال شوند.
5 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
7 لایک
توصیه ای ملکه میا
زبونتو بیرون بیارین دیگهه چشمتون نمیسوزه
چون پیاز ب رطوبت چشمتون میخوره ولی اگه زبونتون بیرون باشه ب رطوبت زبونتون میچسبهه و دیگه چشمتون نمیسوزه
یه چیز دیگه ک خودم امتحان کردم
آدامس جوابه:))
اگه اینم ویژه بشه ناظر میشیا بلا
عالی بود
فرصتتتت
اولین کامنت و لایک و مشاهده
فرصتت راستی کاور چه باحاله😂👍🏻
تولدتان فرخنده باد کاربر گرامی تستچی، برایتان بهترین آرزوها را خواستاریم. 🙏🏻
همچنین روز بزرگداشت کوروش کبیر نیز، بر تمامی اعضای تستچی، پیروز باد. 🕊️