
در این تست قصد داریم تا علت این موضوع را پیدا کنیم و به این سوال پاسخ دهیم .

آناناس یکی از میوههای بسیار پرخواص و مفید برای بدن انسان است. شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که دقایقی پس از خوردن آناناس، احساس سوزش در دهان خود کرده باشید. اما آیا تاکنون به دلیل بروز این موضوع فکر کرده اید؟برخی افراد پس از سوزش دهان تصور میکنند که به آناناس آلرژی دارند. در سوی مقابل، برخی افراد ترش و اسیدی بودن آن را به این موضوع مرتبط میدانند. گرچه آناناس دارای اسید سیتریک است اما دلیل سوزش دهان، این ماده نیست.

سوزشی که در زبان بعد از خوردن آناناس حس می کنیم به دلیل ترکیب آنزیمی در آناناس به نام بروملین است، بروملین یک آنزیم پروتئولیتیک که پروتئین ها را تجزیه می کند. از این رو، هنگامی که آناناس تازه می خورید، بروملین به زبان ، لب و لثه ها حمله میکند و پروتئین را در این نواحی تجزیه می کند و باعث ایجاد احساس سوزش یا سوزن سوزن شدن می شود.

اما هنگامی که آناناس را بجوید و قورت بدهید بزاق دهان و اسید معده بر این آنزیم غلبه میکند. پس اگر زبان شما بعد از خوردن آناناس دچار سوزش شد ، شما تنها نیستید بلکه این برای همه اتفاق می افتد! اما نکته ی خوب این است که زبان بعد از مدتی دوباره پروتئین و اسیدهای آمینه را می سازد ، بناباین برای مدت طولانی زبان شما دچار سوزش نمی شود.

برای اینکه از شر سوزش زبانتان راحت شوید می توانید آناناس را در فر بگذارید یا آن را گریل کنید. همچنین میتواند آناناس را با بستنی یا ماست میل کنید در این صورت آناناس دیگر نمیتواند پروتیین های روی زبان شما را مورد حمله قرار دهد. همین طور می توانید حدود 30 ثانیه اب نمک را در دهان خود غرغره کنید یا اب سرد بنوشید زیرا دمای پایین باعث ایجاد اثر بی حسی روی بافت می شود. به علاوه، آب خود تولید بزاق را تحریک میکند که بروملین را میشوید و به خنثی کردن تأثیر آن کمک میکند.

همچنین با خوردن میوه های سرد با محتوای آب بالا مانند هندوانه و خیار فکر کنید. اگر آب شور یا آب سرد در دسترس نیست، شیر بهترین جایگزین مایع بعدی است. اگرچه شیر در خنثی کردن بروملین به اندازه دو روش اول موثر نیست، اما به دلیل اینکه زبان را می پوشاند، تسکین موقتی ایجاد می کند و از آن در برابر آنزیم محافظت می کند. وقتی سرد است حتی بهتر است. بسته به در دسترس بودن، می توانید سایر محصولات لبنی مانند ماست و بستنی را نیز انتخاب کنید.

یک چیز ملایم بخور مقداری کراکر، برنج، نان یا هر ماده غذایی با طعم خنثی بگیرید تا تاثیر بروملین را رقیق کنید یا آب آناناس را جذب کنید. از غذاهای اسیدی خودداری کنید، زیرا ممکن است التهاب را تشدید کنند. واقعیت جالب: بروملین شهرت خود را به عنوان یک نرم کننده گوشت در صنعت آشپزی به دست آورده است. پودر بروملین از آناناس استخراج می شود و برای پختن گوشت سفت استفاده می شود. اما از خمیر دندان استفاده نکنید زیرا علیرغم اثر خنک کنندگی آن مواد تشکیل دهنده خمیر دندان می تواند سوختگی را تشدید کند و باعث تحریک بیشتر شود.

گاهی اوقات حساسیت به آناناس با سوختگی سطحی ناشی از بروملین اشتباه گرفته می شود. در صورت تشدید احساس باید علائم سوزش آلرژی آناناس را مشاهده کرد. این علائم شامل موارد زیر است: خارش، تورم و درد در دهان و گلو ، کهیر (معمولا در اطراف دهان)، گرفتگی معده ، تهوع و استفراغ، خس خس سینه و گرفتگی بینی . اگر چه نادر است، اما آلرژی به آناناس در صورت عدم درمان به موقع می تواند عواقب تهدید کننده زندگی داشته باشد پس اگر این علائم را دارید به پزشک مراجعه کنید. اگه آلرژی به آناناس دارید، باید از خوردن کنسرو و آناناس تازه اجتناب کنید. اگه شما به آناناس حساسیت دارید، نباید آب آناناس هم بنوشید!
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
میشه لطفا از پست:(پر هیت ترین کاراکتر های انیمهـ✨🕊):حمایت کنید.. شخصی شده..🥺🫂💘✨
پین؟
یکی از شک های زندگیم برطرف شد
خوشحالم که تونستم کمک کنم
واژه نامه ( دایناسور ها ) پارت دوم (بررسی)
توییت اسکیز (بررسی)
کلبه (بررسی)
توروخدا ناظران زیبا🥺🥺
ادمین زیبا پین؟
چشم بزار پیداش کنم 🩷
پس اناناس ما اناناس نبوده نمیدونم چرا نسوختم...
آناناس و به همین دلیل است و به همین دلیل است 😂😂😂
بعد بردیمش دکتر ، سرم نوشت براش و قه نو کرم داد
یه بار دختر خاله من تکه ای از آناناس و گذاشت رو زبونش به مدت 3 دقیقه از زبونش خو،،ن اومد
آناناس! خ؟! های ه از آن استفاده ت تا از این است تا آب در دمای در
زبون منو نمیسوزونه