خب در این تست ما شما رو با تاریخچه ی سنگک آشنا میکنیم
سنگک نوعی نان است که روی بستری از سنگریزه یا ریگ در تنور مسطح پخته میشود. سابقه پخت نان سنگک به ایران بر میگردد این نوع نان تکامل یافته نان عشایری است که روی آتش و سنگ میپختند و به آن کماج میگفتند. در اوایل دوره پهلوی رایجترین نان ایران بود و این نان را میتوان نان ملی ایران نامید.
4 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
3 لایک
نظرات بازدیدکنندگان (1)