هزاران نوع پنیر در دنیا وجود دارد که هر کدام رنگ، شکل، ارزش غذایی، طعم و بافت مخصوص خود را دارند. همانطور که میدانید پنیر از شیر تهیه میشود بنابراین انواع شیر انواع پنیر را بوجود میاورند. برخی از محبوب ترین پنیرها از شیر گاو، بز و گوسفند تهیه می شوند. اما پنیرهایی نیز وجود دارد که از شیر شتر، شیر گاومیش آبی - حتی شیر گوزن تهیه می شود.
چرا پنیر سوئیسی سوراخ دارد؟ این سوراخ ها که به آن "چشم" نیز می گویند، آنقدر برای پنیر سوئیسی ضروری هستند که وقتی دیده نشوند یا وجود نداشته باشند، پنیرسازان می گویند این دسته پنیر "کور" است.
آنچه باعث سوراخ در پنیر سوئیسی میشود، باکتری دیگری به نام (پریپینوباکتریوم) Propionibacterium freudenrichii زیرگونه shermanii – به اختصار P. shermanii است. در شرایط خاصی که پنیر سوئیسی ساخته می شود، باکتری P. shermanii گازی به نام دی اکسید کربن تولید می کند.
4 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
45 لایک