لطفا لایک و کامنت حتما بزار و همچنین فالو کن دوست عزیز
این پنکیک نباید ترد و خشک بشه باید نرم و ضخیم باشه و فقط دو سطح رویی دو طرفش ترد بشه و ضخامتش هم حدود 1.5 سانت باشد.
روش پخت پنکیک کره ای
پنکیک کره ای یکی دیگر از طعم های لذیذ پنکیک است. همانطور که میدانید پنکیک انواع مختلف دارد و تقریبا همه آنها خوشمزه و پرطرفدارند. در این مطلب میخواهیم پنکیک کره ای که یک میان وعده بسیار لذیذ می باشد را برایتان معرفی کنیم.با ما همراه شوید برای طرز تهیه یک پنکیک ساده و خوشمزه خانگی.
مواد لازم پنکیک کره ای
آرد :1.5 پیمانه سرخالی
آرد برنج :1/2 پیمانه
آب سرد : 1.5 پیمانه
بکینگ پودر:1 ق چ
تخم مرغ کمی زده شده :1.5 عدد بزرگ یا 2 عدد کوچک
نمک :1 ق چ
فلفل :1/2 ق چ
کنجد :1 ق غ
روغن کنجد :1.5 ق مرباخوری
روغن مایع:4 و 5 قاشق برای سرخ شدن و 2 قاشق روغن مجددا برای داخل مواد
سبزیجات لازم:
تره :100 گرم
قسمت سبز پیازچه :100 گرم
هویج :2 عدد
کلم سفید :2 برگ کوچک
پیاز :1/4 یک پیاز متوسط
فلفل قرمز : یک تا دو عدد
6 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
14 لایک
عجبا(اخه فلفل و پیاز توی پنکیک چیکار میکنهههه)ولی یبار امتحانش میکنم شاید واقعا خوشمزست
زیبا❤🌱
زیبا❤️