
تا حالا شده از خودتون بپرسید چه چیز هایی رو باید در آشپرخونه گذاشت و چه چیزهایی رو نه . اصلا گذاشتن یه سری وسیله چه ضرر هایی داره . بیایید تا با هم بفهمیم !

1 = پاک کننده ها و مواد شیمیایی : محصولات پاک کننده مانند آن هایی که حاوی سفید کننده، الکل و ضد چربی هستند و صابون یا نرم کننده لباس را داخل آشپزخانه نگذارید. هر چقدر کمتر آن را داخل کابینت نگهداری کنید، آشپزخانه سالم تری خواهید داشت، زیرا ممکن است گاز این مواد سمی و آسیب زننده به مواد غذایی برسد یا حتی عامل ایجاد آتش سوزی باشد.

2 = بسته بندی ها و کیسه های خرید استفاده شده : وقتی که غذایی سفارش می دهید، ممکن است بسته بندی آن را نگه دارید. در واقع این بسته ها هرگز نباید داخل خانه نگهداری شده و آنها را جمع کنید، زیرا هر گونه شیشه، پلاستیک و کارتون استفاده شده عامل ایجاد آلودگی است و بهتر است آن را دور بیندازید یا به چرخه بازیافت برسانید. در بسیاری از مواقع این ها عامل رشد باکتری های خارجی هستند .

3 = خوراکی های تاریخ مصرف گذشته : حتماً مراقب باشید و خوراکی های منقضی شده را دور بریزید، زیرا وجود آن ها در خانه عامل ایجاد مسمومیت خواهد بود؛ حتی اگر حس می کنید که ممکن است فراموش کنید، تاریخ انقضای مواد غذایی را روی کاغذ بنویسید که حواس تان باشد کدام یک وقت دور ریختنش رسیده است. به تاریخ روی بسته بندی ها و شکل ظاهری آنها دقت شود .

4 = دارو ها : داروها را نباید داخل آشپزخانه نگه دارید و این موضوع چند دلیل دارد. اول این که اگر آن ها را کنار اجاق گاز یا دیگر منابع گرما قرار دهید، ممکن است که آسیب ببینند. دوم این که دارو ها باید در محل خنک نگهداری شوند و از طرفی هم ممکن است که وجود آن ها در آشپزخانه باعث شود تا خیلی ها آن را با مواد خوراکی اشتباه بگیرند و استفاده کنند که این خطر در مورد کودکان بیشتر است. همچنین احتمال واژگونی و ادغام آنها با غذا ها نیز هست .

5 = اشیاء آسیب دیده : در همه آشپزخانه ها وجود چاقوی تیز، قیچی و چنگال لازم و ضروری است. بسیار مهم است که مراقب وضعیت این لوازم باشید و تیز بودن آن ها را بررسی کنید. اگر احساس کردید که خاصیت شان را از دست داده اند، حتما باید برای شان جایگزین پیدا کنید و از طرفی حواس تان به قابلمه ها و ماهتابه ها نیز باشد. هر گونه سوختگی، لکه یا آسیب به آن ها ممکن است عامل ایجاد ضرر و آسیب به مواد غذایی باشد. در بعضی از ظروف بلند شدن لایه های محافظ آن یا سوختنش باعث انتشار مواد سرطان زا به غذا میشود .

6 = گیاهان مختلف : دکوری های غیر ضروری و ناسالم را کنار بگذارید و یک آشپزخانه زیبا برای خودتان ایجاد کنید. بهتر است گیاهان را داخل آشپزخانه نگهداری نکنید و فضا را باز نگه دارید؛ چرا که برای جابجایی و پختن غذا به فضای خالی زیادی نیاز خواهید داشت. نگهداری یک یا چند گیاه خانگی بسیار جذابه و فضای آشپزخانه رو زیبا تر و دلنشین تر میکند اما مواظب باشید در این تعداد زیاده روی نکنید .

7 = نگهداری طولانی ظروف کثیف داخل سینک : اگر باقیمانده های مواد غذایی برای مدتی داخل سینک بمانند زمینه ای برای پرورش باکتری هایی مثل سالمونلا ایجاد می کنند. پس سینک ظرفشویی می تواند کثیف ترین مکان در آشپزخانه باشد. همیشه کار رو به پدر و مادر نسپارید ، گاهی هم شما برای شستن ظروف داوطلب شوید تا هم خانه تمیز تری داشته باشید و هم به والدین کمک کرده اید .

8 = اسپری خوش بو کننده های هوا : خوشبوکننده ها حاوی مواد شیمیایی هستند و به ریه ها آسیب می رسانند. حتی ممکن است باعث سرطان هم بشوند. پس بهتر است به جای استفاده از آن ها هوا به آشپزخانه برسانید و دائم زباله ها را بیرون بزارید. خوش بو کننده های طبیعی مثل بعضی گل های کوچک یا عود های خانگی میتواند مفید تر از اسپری ها باشد .

9 = حوله های دست : حوله های آشپزخانه یکی از آلوده ترین وسایل آشپزخانه هستند. چون دائما آن ها را لمس می کنید، قبل از شستن دست ها و هنگام آشپزی. بنابراین یکی از راه های وارد شدن باکتری به غذای شما هستند. آنها منشا بسیاری از میکروب ها ، باکتری ها و ریز قارچ های مضرند که در جای مرطوب و دور از نور مستقیم دقیقا مثل حوله رشد میکنند . بهترین روش تعویض حوله ها هر 3 ماه یک بار و شستن و خشک کردن در آفتاب به صورت منظم در هفته . دستمال های کاغذی نیز میتواند جایگزین مناسبی باشد .

10 = اسفنج و اسکاچ ها : در اسفنج های کوچک آشپزخانه باکتری ها خیلی زود رشد می کنند. شستن آن ها باکتری ها را از بین نمی برد. برای کشتن باکتری ها اسفنج مرطوب را در مایکروویو قرار دهید یا چند دقیقه داخل مایع سفیدکننده. یا این که به مدت طولانی داخل ماشین ظرفشویی با دمای بالا قرار دهید. ( یا اصلا هر هفته بنداز دور و یه جدید بردار )

11 = تخته گوشت : همیشه برای سبزیجات و گوشت از تخته های جداگانه استفاده کنید. گوشت های خام ممکن است حاوی باکتری هایی باشند که منجر به بیماری های جدی و خطرناکی می شود. هرگز از تخته های آسیب دیده و شکسته استفاده نکنید چون قسمت های آسیب دیده بهترین مکان برای رشد باکتری ها هستند.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
دقیقا چیزهایی که توی آشپز خونه ماهست😂😂
جررر😂😑
لایکش نمیکنم که رند بمونه🌝
هعیییی🌚
😂😂
من بیشتر پست هام دانستنی بود قبلا علاوه بر اینکه ویژه نشد بلکه گزارش شد و حذف شد
احتمالا موضوعش خوب نبوده
مایی که هیچکدوم رو رعایت نمیکنیم😂🗿
منم همینطور حقیقتا😂
خیلی عالی✨️
مرسی لطف دارین
پس کجا بذاریم🗿
جاهای مناسب
چجوریه که ما همشونو داریم تو یخچال؟
عالی بود:)
یخچالتونو کلا بندازید بیرون 😂🙄
نصفش تو اشپزخونهمونه ولی برای یه چیز دیگه استفاده میشه🤣
اکثر مادران گرامی کاربرد همه وسایلو به کل تغییر میدن 😂😂
دقیقا تمام چیزایی که تو اشپزخونه ما هست😅😢
چه عجیب 😂
داداش تو که این همه پست ویژه داری یه ایده ای هم به من بده 😂💔
ببین ساخت تست ویژه کلا 3 مرحله ساده داره که به نظرم همه میتونن انجام بدن : اول از همه پیدا کردن یه ایده مناسبه و تازست که میتونید با گذاشتن نظر سنجی یا پرسیدن از اعضای بلاگ بفهمید که کدوم ایده بیشتر طرفدار داره . دوم سرچ کردن در سایته که بدونید تست ویژه ایی با اون موضوع ساخته شده یا خیر و در آخر ساخت اون تست با تصاویر با کیفیت و مطالب کپی رایته ، یعنی اینکه خود مطلب رو مستقیم از جایی کپی نکرده باشید و حداقل چند تغییر در آن داده ایید
معمولا تست هایی که اطلاعات عمومی باشند یا یه مطلب مفید و آموزشی ارائه بدن یا حتی سرگذشت بیزنس های بزرگ شانس بیشتری برای ویژه شدن دارن 👌💖
تشکررر 💗
قربان شما 💖