17 اسلاید پست توسط: ✨LazyPianist✨ انتشار: 2 ماه پیش 419 مرتبه مشاهده شده گزارش ذخیره در مورد علاقه ها افزودن به لیست
بنظرتون ارزش درست کردن دارن؟:)🍺
۱. نوشیدنی کرهای سرد
این نوشیدنی یکی از نمادهای دنیای هری پاتر است و در کوچهی دیاگون به راحتی پیدا میشود. اگر دوست دارید یک لیوان دلستر کرهای به سبک هری پاتر بخورید از این دستورالعمل استفاده کنید.
مواد لازم:
کره، شکر قهوهای، نمک، کرم تار تار، خامهی فرم گرفته، عصارهی وانیل، بستنی وانیلی، دلستر، سیروپ کره طرز تهیه:۳ ساعت قبل از زمان سرو، دلستر را در قالبهای یخ بریزید و در فریزر بگذارید که منجمد شود.
خامهی فرم گرفته شده و عصارهی وانیل را در لیوان بریزید و به آرامی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.بستنی وانیلی و کره را روی خامه بریزید. کمی هم نمک به آن اضافه کنید و به آرامی با هم مخلوط کنید.دلسترهای یخ زده را روی ترکیب بریزید.مابقی خامهی فرم گرفته شده را روی لیوان بریزید.اگر دوست داشتید یک قطره سیروپ کره به آن اضافه کنید.
۲. لته کرهای داغ
این نوشیدنی گرم بعد از دلستر کرهای، از محبوبترین نوشیدنیهای دنیای هری پاتر است.
مواد لازم:
شکر قهوهای، اسپرسو داغ یا قهوه فوری، سیروپ کره، وانیل، جوز هندی تازه رنده شده، شیر پرچرب، خامه زده شده، سیروپ کارامل، شکر سفید و قهوهای مخلوط شده برای تزئین
طرز تهیه:
همهی مواد را با کرهی گرم شده مخلوط کنید و در لیوان بریزید.روی لیوان خامهی فرم گرفته شده بریزید.برای تزئین مخلوط شکر سفید و قهوهای را روی خامه بپاشید.
۳. فراپاچینوی کرهای همراه با دلستر
این هم سومین نوشیدنی محبوب و پرطرفدار در بین پاترهدها که میزان مناسبی از کافئین را دارد.
مواد لازم:
بستنی وانیلی، قهوه اسپرسو، شیر پرچرب، دلستر مالت، یخ، سیروپ کارامل، سیروپ کره، خامه زده شده، ماگ
طرز تهیه:
بستنی را با اسپرسو، شیر و یخ در مخلوطکن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. اگر مواد غلیظ شدند کمی شیر اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.در ماگ سیروپ کارامل و کره بریزید و فراپاچینو را داخل آن بریزید.روی مواد دلستر سرد بریزید.روی ماگ را با خامه زده شده بپوشانیداگر دوست داشتید کمی سس کارامل هم برای تزئین روی خامه بریزید.
۴. پاپ کورن کرهای
یک پاپ کورن کرهای شیرین که طعم لطیف وانیل هم دارد. به این خوراکی خوشمزه پاپ کورن کاراملی هم میگویند.
مواد لازم:
ذرت خشک: ۱۲ فنجان، جوش شیرین: ۱ قاشق چایخوری، جوز هندی آسیاب شده: یک چهارم قاشق چایخوری، عصارهی وانیل: ۴ قاشق چایخوری، عصاره بادام: ۱ قاشق چایخوری، میخک پودر شده: سه چهارم قاشق چایخوری، سیروپ کره: ۱ قاشق چایخوری، کره: ۸ قاشق غذاخوری، شکر: ۱ فنجان، آب: ۱ قاشق غذاخوری، نمک درشت: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ذرتها را در یک قابلمه ریخته و به پاپ کورن تبدیل کنید.داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید.جوش شیرین، جوز هندی و پودر میخک را در یک پیاله با هم مخلوط کنید.وانیل مایع، عصارهی وانیل و سیروپ کره را به ادویههای مخلوط شده اضافه کنید و هم بزنید.کره، شکر، آب و نمک را در یک قابلمه با اندازهی متوسط ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید تا بجوشد. تا زمانی که غلیظ شده و روی آن ترکهایی ایجاد شود باید روی حرارت باشد. بهتر است گاهی آن را هم بزنید.مخلوط ادویه و عصارهها را در قابلمه بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند. محتویات قابلمه باید حالت کاراملی بگیرند.پاپ کورنها را در سینی فر بریزید و محتویات قابلمه را روی آن بریزید، به شکلی که تمام پاپ کورنها به مواد آغشته شوند.چند دقیقهای سینی را در فر قرار دهید تا مواد برشته شوند.سینی را بیرون بیاورید و اجازه دهید خنک شود.پاپ کورن کرهای هری پاتری آمادهی خوردن است.
۵. کاپ کیک کرهای
کاپ کیکهایی حاوی کره و وانیل که بافتی مخملی دارند و کمی هم کاراملی دارند. این کاپ کیکها انتخاب مناسبی برای مهمانیهای با تم هری پاتر است.
مواد لازم:
کاپ کیک ساده: ۱ عدد (میتوانید خودتان کاپ کیکها را بپزید یا اینکه آماده بخرید.)، خامهی زده شده وانیلی با طعم کره (میتوانید برای طعم دهی قبل از مخلوط کرده خامه و شکر، کمی سیروپ کره به خامه اضافه کنید.)، سس کارامل: ۲ قاشق غذاخوری، مخلوط شکر سفید و قهوهای ۱ قاشق چایخوری برای تزئین
طرز تهیه:
اگر خودتان کاپ کیکها را میپزید اجازه بدهید بعد از پخت حسابی خنک شوند. اگر آنها را آماده میخرید، در یخچال قرار دهید تا خنک شوند.خامهی کرهای زده شده را روی کاپ کیکها بریزید. بهتر است برای این کار از خامه پاش با سری مناسب استفاده کنید.سس کارامل را روی خامه بریزید و اگر دوست داشتید، کمی از مخلوط شکر قهوهای و سفید را روی کارامل بپاشید.
۶. شیرینی برنجی وانیلی
برنجهای برشته و کریسپی این دسر هم طعم وانیل دارند و طرز تهیهی آن بسیار آسان است. این دسر در لیست پرطرفدارترین غذاهای هری پاتری است.
مواد لازم:
کره، مارشمالو، عصاره وانیل، سیروپ کره، نمک، برنج برشته شده، کارامل، ترکیب شکر قهوهای و سفید یا ترافل سفید و طلایی، روغن نارگیل
طرز تهیه:
کره را در قابلمه بریزید و روی شعلهی متوسط قرار دهید تا ذوب شود.وقتی ذوب شد مارشمالو را اضافه کنید.آنقدر آن را روی حرارت نگه داشته و هم بزنید تا حدود سه چهارم مارشمالوها آب شوند.قابلمه را از روی حرارت بردارید و طعم دهندهها را اضافه و مخلوط کنید.برنجهای برشته را در یک کاسه بریزید، مواد داخل قابلمه را روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید.یک ظرف مستطیلی را با دو لایه کاغذ روغنی بپوشانید، به شکلی که دیوارهها هم کامل پوشانده شده و کاغذ از لبهی ظرف آویزان شود. حالا تمام کاغذ را با روغن نارگیل چرب کنید.مخلوط آماده شده را در ظرف بریزید و با یک کفگیر فلزی که چرب شده است آن را در تمام بخشهای ظرف پخش کنید.روی مواد از مخلوط شکرها یا ترافل بپاشید و در یخچال بگذارید تا حسابی خود را بگیرد.برای برش از چاقویی که در یخچال سرد شده و چرب کردهاید استفاده کنید.
۷. کیک کرهای
این کیک مخصوص هر کسی است که طرفدار هری پاتر است.
مواد لازم برای پخت کیک کرهای:
آرد شیرینیپزی: ۲ و یک چهارم فنجان، بکینگ پودر: ۲ و یک چهارم قاشق چایخوری، پودر پودینگ کرهای فوری: ۱۰۰ گرم، نمک: نصف قاشق چایخوری، کرهی همدما با دمای اتاق: سه چهارم فنجان، شکر: ۱ فنجان، تخممرغ بزرگ: ۳ عدد، آب گازدار: ۱ و یک چهارم فنجان، وانیل: ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای روکش مارشمالویی کیک:
کرهی همدما با دمای اتاق: ۱ و نیم فنجان، پودر قند: ۴ پیمانه، مارشمالو: ۴۰۰ گرم، وانیل: ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای تزئین کیک:
سس تافی، شکر یا ترافل طلایی
طرز تهیه:
فر را با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد گرم کنید. قالب کیک را چرب و آرد پاشی کرده و در فر قرار دهید.در یک کاسهی متوسط آرد، بکینگ پودر، پودر پودینگ و نمک را با هم مخلوط کنید.کره و شکر را با درجهی متوسط همزن برقی خوب مخلوط کنید، تا حدی که روشن شده و کمی پف کند. تقریبا ۳ دقیقه کافی است.سرعت همزن را کم کنید و تخممرغها را یکی یکی اضافه کنید.وقتی تخممرغها کاملا با مواد مخلوط شدند وانیل را اضافه کنید.به نوبت آرد و آب گازدار را کم کم به مواد مخلوط کنید. بهتر است این کار با آرد شروع و تمام شود. یعنی آرد را به ۳ بخش و آب گازدار را به دو بخش تقسیم کنید. با آرد شروع کنید و آخرین چیزی اضافه میکنید هم آرد باشد.مواد را داخل قالب ریخته و در فر قرار دهید. اجازه دهید کیک بپزد، به شکلی که وقتی خلال دندان را در مواد فرو میکنید چیزی به آن نچسبد.کیک را به مدت ۱۰ دقیقه روی قفسه فلزی فر قرار دهید و سپس آن را در فضای باز بگذارید تا کاملا خنک شود.
طرز تهیه روکش مارشمالویی:
کره را با همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود.پودر قند را در چند مرحله اضافه کنید و هر بار حدود ۳ دقیقه هم بزنید.مارشمالوی ذوب شده و وانیل را اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه هم بزنید تا حسابی پف کند.
روش آماده کردن کیک برای سرو:کیک را به دو یا سه لایه برش بزنید. لایهی اول را داخل بشقاب قرار داده و دو سوم فنجان از مخلوط مارشمالویی را روی آن بریزید و کاملا پخش کنید. اگر دوست داشتید میتوانید ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری سس کره هم روی این لایهی مارشمالو بریزید. سپس لایهی بعدی کیک را قرار داده و همین کار را دوباره تکرار کنید.لایهی آخر را روی مواد بگذارید و مابقی روکش مارشمالویی را روی کیک ریخته و تمام سطح و کنارهها را با آن بپوشانید.کیک روکش شده را ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا حسابی خنک شود.با کمک یک قاشق چایخوری سس کره را روی لبههای کیک بریزید تا از اطراف آن چکه کند. سپس تمام سطح کیک را با سس کره بپوشانید.برای زیباتر شدن ظاهر کیک کمی شکر یا ترافل طلایی روی آن بپاشید.
۸. بستنی کرهای
بستنی کرهای هری پاتری با چند مادهی ساده و بدون نیاز به بستنیساز آماده میشود. طعمی شبیه به بستنی دارد و قول میدهیم که از خوردن آن سیر نمیشوید.
مواد لازم:
شیر غلیظ شده عسلی: ۳۰۰ میلیلیتر، خامهی فرم گرفته: ۲ و نیم فنجان، سیروپ کره: یک چهارم قاشق چایخوری، وانیل: ۱ قاشق چایخوری، سیروپ کارامل: ۱ قاشق چایخوری، نمک: یک هشتم قاشق چایخوری، سس کره برای تزئین: ۱ قاشق غذاخوری، گیلاس برای تزئین: به میزان دلخواه، خامهی فرم گرفته شیرین برای تزئین: به میزان دلخواه
طرز تهیه:
شیر غلیظ شدهی شیرین، وانیل، کره، سیروپ کارامل و نمک را در یک کاسه با همزن دستی مخلوط کنید.در یک کاسهی دیگر خامه را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. البته میتوانید این خامه را به صورت آماده از قنادیها تهیه کنید.مخلوط کاسهی اول را به آرامی در کاسهی دوم بریزید و خیلی آرام از کنارهها هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.مخلوط را در یک قالب پخت نان تست فلزی بریزید. روی مواد را صاف کنید و روی ظررف را با چند لایه سلفون به خوبی بپوشانید.ظرف را به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت در فریزر قرار دهید.بعد از آماده شدن، کمی بستنی در ظرف یا روی نان مخصوص ریخته و با سس کره و مواد تزئینی گفته شده آن را تزئین کنید.
۹. معجون پلی جویس
کسی که از این معجون بنوشد میتواند به شخص دیگری تبدیل شود. این معجون قابلیت تغییر رنگ دارد و یک انتخاب عالی برای مهمانیهای هری پاتری است.
مواد لازم برای تهیهی شربت لیمو نعنا:
شکر: سه چهارم فنجان، آب: ۱ و نیم فنجان، برگ ۳ شاخه نعنای تازه (هر شاخه حدودا باید ۸ تا ۱۰ برگ داشته باشد.)، پوست تازهی ۲ لیمو ترش، آبلیمو تازه: ۶ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه چای گل نخود پروانهای:
گل نخود پروانهای خشک شده: ۲ قاشق غذاخوری، آب داغ: ۳ فنجان
نکته: اگر به گل نخود پروانهای دسترسی نداشتید میتوانید به جای آن از پنیرک استفاده کنید.
دیگر مواد لازم برای تهیهی نوشیدنی:
پشمک لقمهای: ۴ عدد، یخ برای سرو به صورت سرد
طرز تهیه شربت لیمو نعنا:
شکر، آب، برگ نعنا و پوست لیمو ترش را در یک قابلمهی متوسط ریخته، روی حرارت متوسط قرار دهید.وقتی مواد جوش آمدند گاهی آنها را هم بزنید و بعد از چند دقیقه قابلمه را از روی آتش بردارید.۱۰ دقیقه در قابلمه را بسته نگه دارید تا مواد دم بکشند. سپس آن را صاف کنید.اجازه دهید شربت در دمای اتاق خنک شود.
طرز تهیه چای گل نخود پروانهای:
گل نخود پروانهای را در قوری ریخته، روی آن آب داغ بریزید.اجازه دهید ۳ تا ۵ دقیقه دم بکشد.محتویات قوری را صاف کرده، اجازه دهید در دمای اتاق خنک شود.
طرز آماده سازی نوشیدنی:
چای گل نخود پروانهای را بعد از خنک شدن در پارچ بریزید.شربت لیمو نعنای خنک شده را هم در پارچ بریزید. در این مرحله رنگ نوشیدنی تغییر میکند.در هر لیوان یک پشمک لقمهای قرار دهید، نوشیدنی را روی آن بریزید و چند تکه یخ به لیوان اضافه کنید.
۱۰. آب کدو حلوایی
۹. معجون پلی جویس
کسی که از این معجون بنوشد میتواند به شخص دیگری تبدیل شود. این معجون قابلیت تغییر رنگ دارد و یک انتخاب عالی برای مهمانیهای هری پاتری است.
مواد لازم برای تهیهی شربت لیمو نعنا:
شکر: سه چهارم فنجان، آب: ۱ و نیم فنجان، برگ ۳ شاخه نعنای تازه (هر شاخه حدودا باید ۸ تا ۱۰ برگ داشته باشد.)، پوست تازهی ۲ لیمو ترش، آبلیمو تازه: ۶ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه چای گل نخود پروانهای:
گل نخود پروانهای خشک شده: ۲ قاشق غذاخوری، آب داغ: ۳ فنجان
نکته: اگر به گل نخود پروانهای دسترسی نداشتید میتوانید به جای آن از پنیرک استفاده کنید.
دیگر مواد لازم برای تهیهی نوشیدنی:
پشمک لقمهای: ۴ عدد، یخ برای سرو به صورت سرد
طرز تهیه شربت لیمو نعنا:
شکر، آب، برگ نعنا و پوست لیمو ترش را در یک قابلمهی متوسط ریخته، روی حرارت متوسط قرار دهید.وقتی مواد جوش آمدند گاهی آنها را هم بزنید و بعد از چند دقیقه قابلمه را از روی آتش بردارید.۱۰ دقیقه در قابلمه را بسته نگه دارید تا مواد دم بکشند. سپس آن را صاف کنید.اجازه دهید شربت در دمای اتاق خنک شود.
طرز تهیه چای گل نخود پروانهای:
گل نخود پروانهای را در قوری ریخته، روی آن آب داغ بریزید.اجازه دهید ۳ تا ۵ دقیقه دم بکشد.محتویات قوری را صاف کرده، اجازه دهید در دمای اتاق خنک شود.
طرز آماده سازی نوشیدنی:
چای گل نخود پروانهای را بعد از خنک شدن در پارچ بریزید.شربت لیمو نعنای خنک شده را هم در پارچ بریزید. در این مرحله رنگ نوشیدنی تغییر میکند.در هر لیوان یک پشمک لقمهای قرار دهید، نوشیدنی را روی آن بریزید و چند تکه یخ به لیوان اضافه کنید. وبترین نوشدنی غیرالکلی در دنیای جادوگران است و در فصل پاییز هر جادوگری آن را در خانهاش آماده میکند. کدو تنبل، سیب و ادویههای گرم در کنار هم نوشیدنی خوشمزه و خوشرنگی را آماده میکند که جادوگران و حتی ماگلها از نوشیدن آن خوشحال میشوند.
مواد لازم:
آب سیب: ۸ فنجان، پورهی کدو تنبل: ۴۰۰ گرم، شهد زردآلو، هلو یا گلابی: ۲ فنجان، شکر قهوهای: یک چهارم فنجان، پودر دارچین: سه چهارم قاشق چایخوری، جوز هندی آسیاب شده: یک چهارم قاشق چایخوری، زنجبیل آسیاب شده: یک چهارم قاشق چایخوری، پودر فلفل دلمه: به میزان دلخواه، وانیل: ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
همهی مواد به غیر از وانیل را در یک قابلمهی بزرگ ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا جوش بیاید.وقتی مواد جوش آمدند حرارت را کم کنید و اجازه دهید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به آرامی بجوشد.قابلمه را از روی حرارت بردارید و وانیل را به محتویات آن اضافه کنید.اجازه دهید مواد کاملا خنک شوند، سپس در لیوان ریخته و بنوشید.اگر دوست دارید این نوشیدنی را به صورت گرم بخورید، قبل از خنک شدن در لیوان بریزید.
۱۱. دستورالعمل گیلی واتر
این همان نوشیدنی مخصوصی است که به فرد اجازه میدهد زیر آب به راحتی نفس بکشد. اگر به شیرجه زدن در آبهای عمیق علاقه دارید حتما باید این مورد از غذاهای هری پاتری را برای خودتان آماده کنید.
مواد لازم:
آب گازدار، خیار، نعنا، لیمو سنگی
طرز تهیه:
خیار را به صورت رشتههای باریک خرد کنید.لیمو را پوست بگیرید و سپس آب آن را هم بگیرید.خیار رشته شده، پوست لیموی خرد شده و آب لیمو را در پارچ بریزید.آب گازدار را روی مواد بریزید. همه چیز شبیه به یک باتلاق میشود!نوشیدنی آماده است، نوش جان.
۱۲. نوشیدنی مخصوص کلاه گروهبندی!
دستور تهیهی این نوشیدنی غیرالکلی مستقیم از کلاس معجونهای پروفسور اسنیپ به دست آمده است. البته آسانترین خوراکی از لیست غذاهای هری پاتری همین نوشیدنی است.
مواد لازم:
آبمیوههای رنگی در طعم و رنگهای دلخواه، بطریهای شیشهای کوچک با در چوبپنبهای، قیف
طرز تهیه:
در هر بطری آبمیوهی دلخواهتان را با کمک قیف بریزید و درِ آن را ببندید.به همین سادگی یک سبد پر از معجونهای رنگارنگ دارید!
۱۳. کاپ کیکهای کلاه گروهبندی
در دل این کاپ کیکها اسمارتیزهای قرمز، سبز، آبی و زرد قرار دارد که هر کدام نمایندهی گروههای هاگوارتز است. شما با خوردن این کاپ کیکها در گروهی که برایتان مناسب است قرار میگیرید، درست مثل کاری که کلاه گروهبندی انجام میداد.
مواد لازم:
کاپ کیک در طعم و تعداد دلخواه، اسمارتیز در چهار رنگ سبز، آبی، زرد و قرمز، خامهی شیرین فرم گرفته، سس کارامل، یک چاقوی میوهخوری، خامه پاش
طرز تهیه:
با چاقو از قسمت زیرِ کاپ کیک یک مخروط کچک جدا کنید. مراقب باشید چاقو از نیمهی کیک بالاتر نرود.داخل کیک را با یک رنگ اسمارتیز پر کنید.با کمک خامه پاش زیر کیک را پر کنید تا اسمارتیزها بیرون نریزند.روی کاپ کیک را با خامهی شیرین فرم گرفته تزئین کنید.اگر دوست داشتید کمی سس کارامل هم روی خامه بریزید.
۱۴. تراکل تارت
تراکل تارت دسر مورد علاقهی هری پاتر است. تارت خردههای نان تازه، شربت طلایی دلپذیر، می لیمو و البته یک روکش کرهای دارد.
مواد لازم:
نان تارت آماده، شربت شیرینکننده یا شربت ذرت: ۱ فنجان، پوست رنده شده و آب ۱ عدد لیمو ترش، تخممرغ: ۱ عدد
طرز تهیه:
شربت طلایی رنگ ذرت را در قابلمه گرم کنید تا کاملا ذوب شود. اگر میخواهید در مایکروویو قرار دهید ۱ دقیقه زمان کافی است.شربت ذرت، پوست لیمو، آب لیمو و کمی نان تارت خرد شده را با هم مخلوط کنید.فر را با دمای ۲۰۰ درجهی سانتیگراد گرم کنید.نان تارت را در ظرف مخصوص بگذارید و مواد مخلوط شده را به آرامی در آن بریزید.روی تارت را با نوارهای خمیری به صورت مشبک بپوشانید.تارت را به مدت ۱۰ دقیقه در فر ۲۰۰ درجه قرار دهید تا بپزد. سپس دمای فر را ۱۰ درجه کم کنید و اجازه دهید ۲۵ دقیقهی دیگر باقی بماند تا کاملا برشته شود.میتوانید برای سرو روی تارت کمی کرم کاستارد یا خامهی فرم گرفته بریزید.
۱۵. لقمهی کدو حلوایی
با خوردن این خوراکی جادویی میتوانید به هاگوارتز برگردید. پورهی کدو حلوایی تند و شیرین در دل شیرینی پفدار یک خوراکی عالی برای مهمانیهای هری پاتری است.
مواد لازم:
شیر: ۱ قاشق غذاخوری، شربت شکر: نصف قاشق غذاخوری، پورهی کدو حلوایی: شیرین نشده نصف فنجان، شکر قهوهای: ۲ قاشق غذاخوری، پودر دارچین: نصف قاشق چایخوری، پودر زنجبیل: یک چهارم قاشق چایخوری، پودر جوز هندی: یک چهارم قاشق چایخوری، خمیر سمبوسه: ۱ بسته
طرز تهیه:
فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.داخل سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.شیر و شربت شکر را در یک پیاله با هم مخلوط کنید.پورهی کدو تنبل، شکر قهوهای، پودر دارچین، پودر زنجبیل و پودر جوز هندی را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.خمیر سمبوسه را باز کنید و در صورت نیاز برش بزنید.وسط هر برش از خمیر یک مقداری از مخلوطی که با پورهی کدو تنبل درست کردید قرار دهید.دو طرف خمیر رو روی هم قرار دهید و لبهها را با چنگال فشار دهید تا بسته شود.لقمههای آماده شده را در سینی فر بچینید.با کمک چاقو روی هر لقمه شکل زخم پیشانی هری پاتر را ایجاد کنید.با کمک یک قلمموی نرم روی خمیرها را به مخلوط شیر و شربت شکر آغشته کنید.سینی را ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا لقمهها بپزند.بعد از پخت چند دقیقهای سینی را روی میز قرار دهید تا لقمهها خنک شوند.
۱۶. آبنبات چوبی
یکی از خاصترین تنقلات هری پاتری همین آبنباتها هستند. شما میتوانید آنها را در رنگهای مختلف برای مهمانیهای خود آماده کنید.
مواد لازم:
آبنبات چوبی: ۲۴ عدد، عسل: نصف فنجان، جوهر لیمو: ۱ قاشق غذاخوری، شکر: یک چهارم فنجان، شانهی تخممرغ خالی: ۱ عدد
طرز تهیه:
با کمک چوب یکی از آبنباتها روی شانهی تخممرغ سوراخهایی ایجاد کنید تا برای خشک کردن آبنباتها بتوانید از آن به عنوان پایه استفاده کنید.شکر و جوهر لیمو را با هم مخلوط کنید.پوشش آبنباتهای چوبی را بردارید. آنها را در عسل فرو ببرید و سپس به لبهی پیاله بکشید تا عسلهای اضافه به پیاله برگردند.آبنبات آغشته به عسل را در مخلوط شکر و جوهر لیمو بغلتانید.چوب آبنباتها را در سوراخهایی که در شانهی تخممرغ ایجاد کردید قرار دهید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه در همین حالت بمانند تا روکش آنها خشک شود.اگر دوست داشتید یک بار دیگر در مخلوط شکر و جوهر نمک بغلتانید.آبنباتها را ۱ ساعت به حال خود رها کنید تا کاملا خشک شوند.نوش جان
۱۷. تافی انگلیسی
در کتاب جام آتش، خانم ویزلی برای هری و رون بستههایی ارسال میکرد که پر از تافی انگلیسی خانگی بودند. با تهیهی این خوراکی ترد و خوشمزه میتوانید خودتان را در خانهی خانم ویزلی تصور کنید.
مواد لازم:
کره: ۱ فنجان، شکر: ۱ فنجان، نمک: یک هشتم قاشق چایخوری، جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری، پودر کاکائو: ۲ قاشق چایخوری، چیپس شکلات نیمه شیرین یا تلخ: ۱ و نیم فنجان، چوب شور خرد شده: نصف فنجان
طرز تهیه:
داخل یک قالب فر مستطیلی شکل را با کاغذ روغنی بپوشانید.کره، شکر و نمک را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم با هم مخلوط کنید.وقتی مخلوط کمی جوشید آن را در قالب بریزید. جوش شیرین و چوب شورهای خرد شده را روی مواد بریزید و هم بزنید.قالب را در فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا رنگ مواد تیره شود.قالب را ۲۰ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا مواد خنک شود.تافی را از قالب جدا کرده و روی تختهی برش قرار دهید.یک قاشق چایخوری پودر کاکائو روی تافی بزرگی که آماده کردهاید بپاشید و با کمک انگشت آن را به تمام بخشها برسانید.تافی را برش بزنید. نوش جان
17 اسلاید
1
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
61 لایک
سلام
عالی بود
خدایی با نوشیدنی کرهای بیشتر از بقیه حال کردم
راستی اگه میخوای منو بیشتر بشناسی بیوم رو نوشتم
اگه خواستی برو نگاه کن ممنون
رولینگ علاقه زیادی به کره داره😔
آخه خوبه
پست عالی بود ❤️
نوشیدنی کره ای رو درست کردم اصلا خوب نشد
من خونه تنها بودم چند تا رو درست کردم 🙂
دمت
یکی اینا رو برام درست کنه من بخورممممم😩
عین من گشادی
قورباغه شکلاتی ؟؟؟ برتی باتز ؟؟؟ جیزی ویزی ؟؟؟
اینارو فکرنکنم بتونی تو خونه درست کنی اینارو باید بخری
قورباغه شکلاتی رو که میشه ( البته نمی پره 🤌😅💔 ) جیزی ویزی هم که همون شکلات جرقهای هاست 🤌🌝💔
چقد کره داشت
آره خیلی کره داره😂
چه باحال بود ☘️☘️
♥️♥️♥️
نوشیدنی کره آیی اصلا خوشمزه نیست
پست عالی بود✨🤍
واقعاا؟امتحان نکردم
مرسی♥️
دوبار هم امتحان کردم تو دوجای مختلف هردوش بد مزه بود
عالیییییییی و مفید👌
به لیستم اضافه شد
دست شما درد نکنه♥️🥺😂