در تمام طول تاریخ مخترعین بسیار زیادی حضور داشتند اما برخی از آن ها با اختراع هایشان توانسته اند دنیا را متحول کنند.در ادامه با آن ها آشنا خواهیم شد.
لئوناردو داووینچی : بسیاری زمان تولد او را زودتر از حد خودش میدانستند چون ایده های بسیار جالب در موارد مختلف داشت اما نمی توانست آن ها را پیاده سازی کند.برای مثال طرح ساخت هواپیما که سال ها بر روی آن کار کرد.او هیچوقت هیچ چیزی را اختراع نکرد اما ایده های او باعث شد تا نسل های بعد از او با توجه به طرح های او چیزهایی را اختراع کنند.
جرج وستینگهوس : او راه تسلا را پی گرفت و دستگاه های الکتریکی بسیار زیادی را تولید کرد. او مخترع ترمز هوایی ترن ها بود و باعث شد تا صنعت حمل و نقل قطاری متحول شود.او در تمام سال های زندگی اش همیشه مشغول به کار بود.به خاطر اینکه سایه ادیسون همیشه بر روی این مخترع بود هیچوقت به معروفیت نرسید.
الکساندر گراهام بل : ما او را به عنوان مخترع تلفن می شناسیم اما او در تمام طول 75 ساله زندگی اش اختراع های زیاد دیگری نیز داشت. برای مثال می توان به دستگاه های کمک به شنوایی و همچنین آهن یاب اشاره کرد که همه ان ها این روزها نیز مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین او بر روی طرح های اولین هواپیما نیز کار کرده بود.
توماس ادیسون : از اختراع های او می توانیم به لامپ اشاره کنیم و همچنین اولین دوربین فیلمبرداری و دستگاه های گرامافون نیز از جمله اختراع های "ادیسون" بوده است.او برخی از اختراعاتش را خودش ایجاد نکرده است. او در برخی از مواقع به عنوان یک واسطه و یا کمک حال دیگران اختراع ها را به نام خودش به ثبت می رساند.
نیکولا تسلا: این مخترع توانست راهی برای کنترل جریان متناوب پیدا کند.او ابتدا در کنار "ادیسون" کار می کرد اما بعد از مدتی از او جداشد.او از اختلال حواس رنج می برد و با اینکه ثروت بسیار زیادی داشت اما همه آن ها را در راه علم خرج کرد و در فقر و بیماری در اتاق یک هتل در گذشت.
ارشمیدس : او بسیار به کشف عدد پی نزدیک شده بود و همچنین او توانست فرمول های بسیار زیادی را در عرصه ریاضی کشف کند.در یونان باستان او اسلحه هایی برای کشتی های جنگی ایجاد کرده بود. یکی از این اسلحه ها می توانست باعث شود که کشتی های دشمن آتش بگیرند.
گالیلئو گالیله : تلسکوپ گالیله بزرگنمایی 20 برابری داشت.البته دوربین های مذکور توانایی بزرگنمایی 3 برابری داشتند.گالیله با استفاده از همین وسیله توانست ناهمواری های سطح ماه را بررسی کند، چهار قمر بزرگ سیاره مشتری را ببیند و یک ابرنواختر را مشاهده نماید. اکتشافات این چنینی گالیله را قادر ساختند که نظریه خورشید مرکزی کوپرنیک را اثبات کند و تئوری حاکم، مبنی بر مرکزیت زمین در عالم، را زیر سؤال ببرد.
تبریک!
بزرگترین مخترعین تاریخ ویژه شد و 200 امتیاز به شما تعلق گرفت.
______
عه چه زودد😹🌝ممنونمم
میشه در نظرسنجی آموزش زبان جدیدم شرکت کنین ؟🤍🦢
چشم
میشه کمکم کنی یه پست ویژه بزارم یکی گذاشتم نمیدونم چرا از ویژه بودن دراومد
البته عزیزم.بیا گفتگو
دانلود جنی، کاورا و ایدههاش با کیفیت ۱۰۸۰::🛐🛐
خیلی خوب بودد
وای فداتم😭🩷
پستات🛐 (◉‿◉)
مفید بود خیلییی
نظر لطفته 🌝😽
عالی بود❤
کاور۲۰۰امتیاز
پوستر ۱۰۰امتیاز
عکس اسلاید ۱۵۰امتیاز
جهت خرید به نظر سنجی آخرم سر بزنید
ادمین پین؟
ممنونن
ادیسون فقط یه دزد بود
چرا؟! 🫢😔
من راجبش خوندم اون کارای تسلا با اسم خودش ثبت می کرده ینی زحمتای دیگران رو نابودکرده حتی توی خیلی از فیلما هم این رو نشون دادن !!
ببین آخه ادیسون خودش کار هارو به ثبت نمی رسونده در واقع..
ولی می تونی راجبش بخونی سرچ کن ادیسون و تسلا
ممنونم از راهنماییت
خوهش می کنم کاری نکردم ❤️
خیلی خوب بود
ممنونمم
شبانه شعری🌚
چگونه توان نوشت📜
تا هم از قلب من سخن بگوید،
هم از بازویم؟🤍🫀
شبانه🪐💫
شعری چنین✨⏳
چگونه توان نوشت؟🖇🌷
خسته نباشید🥹🫂
عزیزیی🌟🌝