رب گوجه فرنگی برای اولین بار در خانه ها و کارخانه های ایتالیایی تولید شد . ایتالیایی ها برای طعم دار کردن پاستا های خود با طعمی متفاوت و جدید ، تصمیم گرفتند سسی از عصاره گوجه فرنگی تهیه کنند و این شد که سیسیل و دیگر شهر های جنوب ایتالیا به مهد رب گوجه فرنگی تبدیل شدند .
4 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
13 لایک
لطفا همراهی کنید لایک هاش بیشتر از ۳۰ تا بشه
خیلی عالی👌
ممنونم
بک میدم
عالی بود🎀
اگه دوست داشتی به تست آخرم سر بزن🩰
ممنونم