16 اسلاید پست توسط: sᥲіᥒᥲ انتشار: 4 ماه پیش 1,363 مرتبه مشاهده شده گزارش ذخیره در مورد علاقه ها افزودن به لیست
امروزه با ورود ماکروویو به بیشتر خانه ها، این عادت به وجود آمده است که سریع مواد غذایی را گرم کرده و دوباره مصرف میکنیم.در حالی که برخی از این مواد غذایی، ممکن است ما را دچار مسمومیت کنند. همچنین خاصیت برخی از غذاها در گرم شدن مجدد، از بین میرود
سبزیجات با نیترات بالا
سبزیجاتی که برگ سبز دارند؛مانند اسفناج، هویج و کرفس حاوی نیترات بالایی هستند. از گرمکردن مجدد این سبزیجات خودداری کنید.
این سبزیجات غنی از نیترات، هنگامی که دو بار حرارت داده می شوند، سمی می شوند و خاصیت سرطان زایی در خود ایجاد میکنند. اسفناج حاوی مقدار زیادی آهن است. حرارت دادن و گرم کردن مجدد اسفناج ممکن است آهن موجود در آن را اکسید کند.
اکسیداسیون آهن، موجب تولید رادیکال های آزاد خطرناکی میشود. رادیکال آزادشده در مواد غذایی، عامل بسیاری از بیماریها از جمله ناباروری و سرطان به شمار می رود. نیترات هم پس از گرمشدن مجدد به نیتریت تبدیل میشود. نیتریتهای خون شما با هموگلوبین و آهن تعامل میکنند و اجازه انتقال اکسیژن را به سلولهای زنده نمیدهند.
برنج سفید
برنج نیز در دسته مواد غذایی قرار میگیرد که نباید دو بار گرم شوند. مسمومیت برنج به دلیل وجود باکتری بسیار مقاوم به نام «باسیلوس سرئوس» است.
این باکتریها در گرما، می توانند هاگ هایی تولید کنند که ماهیت سمی دارند. هنگامی که برنج دوباره گرم میشود، هر هاگ موجود در آن می تواند تکثیر شود. این هاگ ها باعث مسمومیت، اسهال و استفراغ میشوند.
تخم مرغ
در این که تخم مرغ منبعی غنی از پروتئین است، شکی نیست. با این حال، تخم مرغ پخته شده یا آب پز اگر دوباره گرم شود، میتواند به یک بمب خطرناک تبدیل شود.
زمانی که تخم مرغ را پختید، فوری آن را بخورید. اگر تخم مرغ برای مدت طولانیتری نگهداری شد، آن را گرم نکنید، فقط سرد بخورید. مواد غذایی با پروتئین بالا، حاوی مقدار زیادی نیتروژن هستند. این نیتروژن ممکن است بر اثر گرمشدن مجدد؛اکسید و موجب سرطان شود.
مرغ پخته
با گرم کردن مجدد مرغ که سرشار از پروتئین است، مشکلات گوارشی را برای بدن خود به وجود میآورید. اگر واقعا میخواهید مرغ پخته شده را دوباره گرم کنید، میتوانید این کار را در دمای پایینتر و مدت زمان طولانی تری انجام دهید.
بهترین راه برای مصرف مرغ پختهشده، قراردادن آن در سالاد سرد یا ساندویچ سرد است. برای این که از بوی بد مرغ خلاص شوید، بهتر است هنگام پختن از مزه دارکردن و طعم دار شدن آن، اطمینان حاصل کنید.
قارچ پخته شده
قارچ، منبعی از پروتئین ها است و مقادیر زیادی مواد معدنی دارد. با گرمکردن مجدد آن، پروتئینها شکسته میشوند و مشکلاتی در سیستم گوارشی به وجود می آورند.
حرارت دادن، موجب تولید سم هایی میشود که حاوی نیتروژن اکسیدشده و رادیکالهای آزاد است. حتی اگر علاقهمند به نگهداری قارچ برای روز بعد هستید، بهتر است آن را سرد میل کنید.
برخی روغن ها
یکی از بهترین منابع اسید چرب امگا۳، روغن فشرده سرد مانند روغن بذر کتان، روغن زیتون و روغن کانولا است. چربی امگا۳ به درجه حرارت بسیار حساس است زیرا در دمای بالای ۴۰ درجه سانتی گراد، می شکند و فاسد میشود. پس هرگز این روغنها را گرم نکنید.
روغن گردو، روغن آووکادو و روغن فندق، هنگاهی که دوباره گرم شوند، فاسد میشوند. بنابراین از آنها برای پختوپز یا سرخکردن استفاده نکنید.
میتوانید آنها را در پایان پختوپز روی غذای خود بریزید تا طعم بینظیری به آن بدهد، اما بدانید روغن فشرده هم از مواد غذایی محسوب میشود که نباید دو بار گرم شوند.
غذاهای دریایی
غذاهای دریایی که تازه صید و بلافاصله منجمد شده اند، برای گرمکردن مجدد بیخطر هستند. اما اگر غذاهای دریایی بیش از دو ساعت در هوای خنک یا یک ساعت در هوای گرم خارج از یخچال بماند، نباید مصرف شود.
باکتریها میتوانند بهسرعت در غذاهای دریایی در دمای ۴ تا ۶۰ درجه سانتی گراد رشد کنند. پس ماهی و غذاهای دریایی را هم به فهرست غذاهایی که نباید دو بار گرم شوند، اضافه کنید.
هر نوع غذایی که در دمای اتاق مانده باشد
غذای سلف رستوران ها، غذای بعد از مهمانی های طولانی و تولدها که ساعتها در دمای اتاق میماند، زمینه پرورش میکروارگانیسم های خطرناک است. باکتریها روی مواد غذایی غیریخچالی، بهسرعت تکثیر میشوند.
اگرچه بیشتر شرکتهای کترینگ و رستوران های حرفه ای، دستورالعملهای ایمنی مواد غذایی را رعایت می کنند؛اما بوفه ها در مهمانیهای اداری یا گردهمایی های، خانگی بهدرستی کنترل و نظارت نمیشوند.
اگر میزبان یک مهمانی به سبک بوفه هستید، هرگز غذای تازه را به ظرفی که از قبل پر شده است، اضافه نکنید و غذایی را هم که در دمای اتاق بوده، دوباره گرم نکنید.
16 اسلاید
1
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
255 لایک
نتبجه گیری:
به اندازه بپزیم و بخوریم و هیچ غذایی رو گرم نکنیم
مامانم در حال داغ کردن همشون:💀💔
و منی که دارم برنج دیروز با گوشت ۳ روز پیشو میخورم😞
والا ما همیشه برنج رو گرم میکنیم😂
حست نسبت به شروع مدارس +از نظر کاربران تستچی
(بررسی)
پست جیران (بررسی)
لطفا اگر در لیستتون هست، منتشر بشه...
من لیستم خالیه درحال حاضر(:
خیلی ممنونم، من تا الان حدودا سه چهار تا پست گذاشتم ولی نمیدونم چرا نمیزان متشر
وای چه قدر ما انسانها بدون مطالعه کار هایی رو انجام میدیم و زندگی خودمون رو به خطر میندازیم
هعی...دقیقا
مرسی از بازدیدت💕
کسی که تخم مرغ رو کرم میکنه هیچی واسه از دست دادن نداره🐸✌️
فقط منظور تخم مرغ خالی نیست که...حالا چه نیمرو باشه چه آب پز
این همه غذا هستن ک داخلش تخم مرغ داره؛مثل انواع کوکو ها
برنج گرم شده که غذای هر روزمونه هیچی مون هم نشده…
در درازمدت ممکنه تاثیرات مخربی داشته باشه(=
هعی
واقعا پست مفیدی بود عالی بنازم... 👌🏼
خوشحالم که برات مفید بوده(=