
بک میدم

فلافل فلافل، یکی از معروف ترین غذاهای محلی خوزستان، در واقع یک غذای لبنانی است که نوع طبخ آن در آبادان و اهواز طعم بسیار بهتری دارد از آنجایی که ماده اصلی مورد استفاده در پخت این غذای اهوازی نخود است، فلافل سرشار از پروتئین، فیبر، ویتامین C، روی، پتاسیم، کلسیم، منگنز، مس، اسید فولیک، آهن و فسفات است. فلافل برای کسانی مناسب است که می خواهند از فست فود لذت ببرند اما علاقه زیادی به دریافت کالری بالا ندارند. یک ساندویچ فلافل به اندازه یک همبرگر کوچک؛ تنها ۵۰۰ کالری دارد. فلافل برای گیاهخواران، وگان ها و کسانی که می خواهند مصرف گوشت را کاهش دهند هم گزینه بسیار مناسبی است و گوشت را می توان به راحتی با فلافل جایگزین کرد. فیبر بالای فلافل هم در کاهش کلسترول خون مفید است.
سمبوسه سمبوسه نیز یکی دیگر از غذاهای محلی خوزستان و شهر اهواز است که به بیشتر به عنوان یک میان وعده بسیار لذیذ و خوشمزه استفاده می شود. شاید ندانید که همین سمبوسه ای که در اکثر شهرهای ایران رایج است از استان خوزستان به ایران معرفی شده است. به نظر شما چرا خوزستانی ها اینقدر این غذا را دوست دارند؟ به خاطر طعم تندش!

ماهی صُبور ماهی صُبور که با ترکیبی از سبزیجات معطر، سیر و تمر هندی پر می شود و سپس در زغال کبابی می شود، در میان غذاهای محلی خوزستانی بسیار مورد علاقه است.
قلیه ماهی قلیه ماهی یکی از معروف ترین خورش های ایرانی است. در پخت این غذا از سبزیجات مخصوص (گشنیز و شنبلیله)، ادویه هندی، ادویه و ماهی جنوب استفاده می شود. در اکثر شهرهای جنوبی ماهی کبابی به خوبی پخته می شود و نوع ماهی که در هر شهر برای طبخ استفاده می شود معمولا متفاوت است. در اهواز برای پخت قلیه ماهی معمولا از ماهی هایی مانند میش و سمور استفاده می شود. اگر به شهرهای استان خوزستان رفتید، به یک رستوران محلی بروید و این غذای سنتی را سفارش دهید. حتمل طعم بی نظیر آن را تحسین خواهید کرد
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
❤
کوپه و پاکوره هم خوشمزست
همشو خوردم
حتی شناسنامم ماله اهوازه
خودت اهوازیای؟
آره
بک میدم
ناکیمه تو فبلا کانائه بودی الان ناکیمه شدی؟
دیدم یکی دیگه کانائه بود ناکیمه شدم
آها
و منی که اهوازیم🙂🙂🙃🙃🙃
خوش به حالتتتت من تهرانم
منم تهرانم ولی اهواز بودم.
منم تهرانم ولی اهواز به دنیا اومدم شناسنامه ام هم برا اهوازه
همشون دوست دارم💚💚