
چند تا از بهترین انیمه های که دیدم 😺🥸
خب باید بگم من به شخصه انیمه سریالی رو بیشتر دوست دارم 🤤ولی خب این چند مورد که میگم واقعا خوب بودن و ارزش یکبار دیدنو دارن 🐞

«شهر اشباح »🐑 این دوستمون که همه دیدن🥸ولی اگه ندیدیم حتما ببینین(درمورد یه خانوادس که اشتباهن از یه جای عجیب غریب پر از موجودات عجیب سر درمیارن و فقط دخترشون..)

«شاهزاده مونونوکه» ایشون یه انیمه تقریبا قدیمیه اما ارزش دیدن داره 🌒 (درمورد یه پسر که گرفتار یه طلسم میشه و مجبور میشه دهکدشو ترک کنه و یه جنگل اسرارامیز ...موضوع کلی درگیری انسان و طبیعته)

«همسایه من توتورو» این انیمه خدایی قدیمیه و حس انیمه های نوستالژی و خانوادگی رو داره فضای جذابی داره و پیشنهاد میشه (البته انتظار یه چیز خفن نداشته باشین زندگی عادیه دوتا دختر بچه و پدرشونه که به جای جدید نقل مکان میکنن و یه موجود عجیب ...)

«انیمه فرزندان گرگ » این انیمه خیلی جالبه و پیام های خوبی داره البته از اون دست انیمه هاس که پایان عجیبی داره و بعضی دوست دارن بعضی نه (درمورد یه دختر تو دانشگاه هست که با یه پسر آشنا میشه که گرگینس و ...)

«صدای خاموش» این انیمه هم جادویی و عجیب نیست و فضای ساده ای داره ولی قشنگ و غمگینه اما پایان خوبی داره (درمورد یه پسره که وقتی بچه بود یکی از دختر های کلاسو که ناشنوا بود اذیت میکرد تا اینکه ...)

«آن گوشه از دنیا» این انیمه درمورد دوران چنگ ژاپنه ولی داستان خوبی داره و به خوبی تموم میشه ولی غم انگیز هم هست (درمورد یه دختر شاده که زندگی پرفراز و نشیبی داره تا اینکه جنگ شروع میشه..)

«جوحوتسو کایسن صفر» خب خب باید بگم که این انیمه سینمایی یه سریال داره ولی بدون دیدن اون هم میشه این انیمه رو دید و خیلی قشنگ بوددد (داستان درمورد یه پسر تنهاس که توسط یه نفرین که اتفاقا دختر مورد علاقشه گیر افتاده و ناخواسته باعث آسیب دیگران میشه...)

«قلعه ای در آینه» اینم از آخرین انیمه لیستتت که جدیدا دیدم خیلی جالبه داستانش خیلی غافلگیر کننده و جدیده (در مورد به دختر که تو مدرسه اذیت میشده و یه روز تو خونش آینه اتاقش میدرخشه و ..)
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
سوزومه پس چییی؟
ندیدمش بخاطر درس و مدرسه وگرنه حتما اونم مینوشتم 💔
راستی میدونستین صدای خاموش یه داستان بر اساس واقعیته ؟
اره منم شنیده بودم 🥶تازه داستان اصلیش خیلی بد تره (فک کنم خودت بهتر بدونی اگه بخوام اسپویل نکنم
خوره هاناکویی انگار 😁
خوره ؟ داش چی میگی خود هاناکو ام باو 😎😂🤣🤲🏻(اره خورشممم)