1- بی دلیل تست ام را گزارش کرده اند و حذف شده است!؟
پاسخ: چنین چیزی امکان ندارد. قابلیت گزارش کردن تست ها یکی از مهم ترین قابلیت های سایت برای اطمینان از مناسب بودن محتوای سایت است و کمک بزرگی است برای حذف مواردی که قوانین سایت را رعایت نکرده اند. با فرض اینکه کسی بی دلیل تست شما را گزارش کرده باشد، باز هم امکان ندارد که تست بی دلیل حذف بشود! تمام تست های گزارش شده مجدداً توسط تستچی بررسی می شوند و اگر قوانین رعایت نشده باشد حذف می شوند و حتی در موارد ممکن است اکانت نویسنده نیز مسدود شود.
از طرف دیگر، کاربرانی که به دلیل دشمنی شخصی تست های دیگران را گزارش می کنند بلافاصله مسدود خواهند شد و امکان استفاده از تستچی را نخواهند داشت.
2- چرا دیگر ناظر نیستم؟
پاسخ: به دلیل تایید کردن تست های نامناسب و در نظر نداشتن قوانین سایت در بررسی تست ها ناظر داوطلب حذف می شود. دوستانی که به عنوان ناظر داوطلب برگزیده می شوند حتما تمام قوانین سایت را در بررسی تست ها رعایت کنند، حتی برای تست هایی نمی دانند مناسب است یا نه عدم تایید بزنند تا توسط تستچی بررسی شود.
3- چه تست هایی نامناسب محسوب می شود؟
پاسخ: بطور کلی هر تستی که قوانین سایت را رعایت نکند نامناسب است. هر نوع محتوای غیر اخلاقی، ناپسند، بدآموزی، اطلاعات شخصی، سرکاری، سیاسی، توهین آمیز، تهدید آمیز، تکراری و مخاطره آمیز غیر مجاز است و باید بلافاصله توسط ناظرین داوطلب عدم تایید شوند. در ادامه کاربرانی که این نوع تست ها را می سازند نیز مسدود خواهند شد و تمامی تست های آن ها حذف می گردد.
4- دستاورد های ناظرین داوطلب کی در پروفایل قرار می گیرد؟
پاسخ: با توجه به تعداد تست های بررسی شده توسط ناظر داوطلب سه سطح دستاورد وجود دارد که بصورت خودکار حداکثر 24 ساعت بعد از رسیدن به شرایط کسب دستاورد توسط ناظر در پروفایلش قرار می گیرد. در صورت بررسی بالای 500 تست نشان کارگاه، بررسی بالای 2500 تست نشان کاپیتان و بررسی بالای 5000 تست نشان حاکم بزرگ را در پی دارد.
5- قابلیت های جدید کی از راه می رسند؟
پاسخ: به زودی. در حال آماده سازی قابلیت های جدید و جذابی برای کاربران عزیز تستچی هستیم که به زودی معرفی خواهند شد. از طرفی دوباره چالش های جدیدی خواهیم داشت که بصورت دوره ای برگزار خواهند شد.
موارد بالا از پرتکرار ترین سوالات کاربران بودند و توصیه می شود همه کاربران موارد بالا را بخوانند تا بدون مشکل از عضویت در سایت تستچی لذت ببرند.
پیشنهادات و نظرات شما عزیزان را در پایین این مطلب می خوانیم.
هیچ وقت واقعا یه نوجوون نبودم میدونی
اینکه محدودیتام از برادرم بیشتره زور داره
آره بابا بقیه دلشون خوشه
به مسافرت
به مهمونی
به زندگی
ولی من... نه اینطوری نیستم
چه زندگی چرتی
به هر حال نداشتم بفهمی چه حسی دارم
میدونی چیه انتظارم ندارم منو بفهمی "مامان"
حالم از خودم خودم خودم و به مراتب بینهایت خودم به هم میخوره
من یه تست ساختم بعد دو روز منتشر شد بعد اومدم ویرایش کنم که دوباره رفت توی صف بررسی حالا باید دو روز دیگه هم صبر کنم. ایکاش میشد تست ویرایش نشده باقی بمونه و بعدش که ویرایش شد بیاد تغییرش بده نمیشه تست هارو زودتر بررسی کنید؟
#ستاد_مقابله_با_ایگنور_ژ
من تست رو ساختم و قبول شد کلی هم لایک خورد ولی تستچی حتی بدون اعلان دادن ناگهان حذفش کرده و نه توی تست هامه تو گوگل هم وقتی میزنی میزنه جایی وسط ناکجا اباد لطفا بگید چه کار کنم