
آرد برنج ۲ پیمانه آب جوش ۱ پیمانه پیازچه ۲۰۰ گرم کلم سفید ۵۰ گرم تخم مرغ آب پز ۳ عدد فلفل چیلی ۳ قاشق غذاخوری ماهی کولی خشک(اختیاری) ۵ عدد نودل(اختیاری) 1 بسته شکر 1/4 پیمانه سس سویا ۱ قاشق غذاخوری روغن کنجد ۱ قاشق غذاخوری کنجد ۲ قاشق غذاخوری سیر تازه ۲ حبه رب فلفل ۲ قاشق غذاخوری نمک به مقدار لازم
آرد برنج، نمک و یک پیمانه آب جوش را باهم مخلوط کرده تا به صورت خمیر درآید
خمیر را در مایکروویو قرار دهید: خمیر را در ظرفی ریخته و روی آن را میپوشانیم و روی پلاستیک را دو سوراخ کوچک ایجاد میکنیم. بعد به مدت ۲ الی ۳ دقیقه در مایکروویو قرار میدهیم. سپس از مایکروفر در میآوریم و ورز میدهیم و مجدد ۲ دقیقه دیگر در مایکروویو قرار میدهیم.
خمیر کیک برنجی را برش بزنید: روی سطح صاف مقداری روغن کنجد ریخته و خمیر را روی آن با وردنه تخت میکنیم. خمیر را به قسمتهای مساوی تقسیم میکنیم سپس آنها را به صورت رولهای ۲ الی ۳ سانتی در آورده و برش میزنیم.
ماهی کولی را بپزید(اختیاری): ماهی کولی را پاک کرده تمیز میشوییم و در ظرف آب جوش میجوشانیم تا بپزد.
ادویه را اضافه کنید: پودر سیر، فلفل، شکر، روغن کنجد و فلفل چیلی و رب گوجه فرنگی را با مقداری آب درون قابلمه میریزیم و صبر میکنیم تا چند دقیقه با هم بجوشد. (اگر ماهی داشتید، مواد این مرحله را به ماهی مرحله قبل اضافه کنید)
چند دقیقه بعد که مواد قوام آمد، کیک برنج را اضافه میکنیم و مجدد چند دقیقه صبر میکنیم تا طعم بگیرد.
نودل را بپزید(اختیاری): نودل را در آب جوش میریزیم و پنج دقیقه صبر میکنیم تا بپزد، سپس به مواد اضافه میکنیم. (اگر خواستید میتوانید کیک برنجی را با نودل سرو کنید.)
پیازچه، کلم و تخم مرغها را اضافه کنید: پیازچه و کلم را خورد کرده و به همراه تخم مرغهای آب پز به مواد اضافه کرده و ۱۵ دقیقه صبر میکنیم تا طعم مواد ترکیب شود، سپس با کمی کنجد آن را تزیین کرده و سرو میکنیم.
تمامممم امیدوارم خوشتون اومده باشه لطفا حمایت کنید لایک و فالو یادتون نره❤🍭
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
عالی بید لاولی