
این تست باعث آشنایی بیشتر شما با ابزار مناسب رشته طراحی مد و لباس میشه

کاغذ ها: اولین گروه کاغذ ها هستن. یکسری برای کپی کردن و انتقال طرح (برای جلوگیری از کثیف شدن کاغذ و طرح) استفاده میشن مثل پوستی و کالک که کاغذ های نرم و و کمی شفاف هستن که شما می تونید روی طرح قرار بدید و ترسیم کنید و روی کاغذ اصلی انتقال بدید. کاغذ کالک کمی وزن بیشتری نسبت به پوستی داره و بنابراین قیمت بالاتری هم داره. از کاغذ کالک در هنر های تجسمی برای ترام یا نقطه گذاری استفاده میشه. گروه دوم کاغذ ها، کاغذ و مقوا ها برای طرح اصلی و نهایی هستن که تنوع زیادی دارن ولی مناسبترین نوع این کاغذ ها اشتباخ، فابریانو و کرافت هستن. اشتنباخ: دارای سطح بی بافت و بافت دار هستن و نوع بی بافت اون سطح نرمی داره و نوع بافت دار اون داری سطح زبری هستش باید هر دو مدل رو امتحان کنید که ببنید برای شما کدوم کارایی بهتری داره. انواع بافت دار اون می تونه چکشی یا کبریتی باشه که این مقوا ها مناسب کار با آبرنگ و گواش هم هستن. فابریانو: این نوع مقوا بین طراحان خیلی محبوب هست و در رنگ ها و وزن های مختلفی تولید میشه که مدل گرم بالای اون برای کار های آبرنگ مناسب تر هست. کرافت: این کاغذ در رنگ های تیره ( قهوه ای و کرم) تولید میشه و سطح نرمی داره و برای طراحی لباس عروس خیلی مناسب هست ولی برای طرح های دیگه هم استفاده میشه و برای آبرنگ هم مناسب هستش. مدل های دیگر: گلاسه- کاغذ های سفید و کاغذ پارس

انواع مداد گرافیکی: این مداد ها شبیه مداد های معمولی هستن که در درجه سختی و نرمی تفاوت دارن و مغزی اونها در درجات مختلفی تولید میشه و مارک های مختلفی رو می تونید خریداری کنید. تنها نکته انتخاب درجه مناسب هستش که از H مداد های سخت تا B مداد های نرم متفاوت هست. مداد های H: برای خطوط روشن و پاک کردن سریع مناسب تر هستن. و هر چقدر درجه پایین باشه مداد روشن تر هستش. مداد های B: برای خطوط پر رنگ و تیره و ضخیم این مدل ها مناسب هستن و هر چقدر درجه بیشتر باشه تیره تر و نرم تر هستن. مداد هایHB: بیشتر برای نوشتن استفاده میشن حد میانه H تا B هستن. اتود ها: می تونید برای طراحی از انواع اتود ها استفاده کنید بخصوص شماره های ۰٫۵ - ۰٫۷ و ۲ میل

مداد های رنگی و آبرنگی: از مهمترین بخش های هر طرح لباسی مداد برای رنگ آمیزی هستش. مداد های رنگی: دارای مدل های حرفه ای و نیمه حرفه ای هستن و بیشتر از مداد های روغنی یا پلی کروم (مداد های حرفه ای هستن ) استفاده میشه. مارک های معروفی مثل پلی کروم فابر کاستل و کرتاکالر در بازار با تنوع رنگی بالا و گرون قیمت موجود هستش که می تونید این مداد ها رو به صورت تکی هم تهیه کنید. مداد پیشنهادی من که نیمه حرفه ای هست و قیمت مناسبی هم داره ام کیو هستش که واقعا مداد محشری هست و تنوع بسته هاش از ۱۲ رنگ تا ۷۲ رنگ هست. در ضمن دو بسته حرفه ای برای رنگ پوست هم داره اما اگه تنوع رنگی بالاتر و قیمت مناسبی می خواید می تونم dilirang رو پیشنهاد بدم که کیفیتش نسبت به ام کیو پایین تره ولی تا ۱۶۰ رنگ در بستش موجود هست. مدادرنگی پیکاسو مدل آرتیست هم مناسب هستش. مداد های آبرنگی: همونطور که از اسم این مداد ها مشخصه با قلمو پخش میشن و مثل آبرنگ عمل می کنن ولی تنها تفاوتشون توی رنگ گذاری هست که مداد آبرنگی راحت تره. مارک فابر کاستل خیلی خوبه ولی قیمت بالایی داره. استدلر هم این مدل مدادرنگی رو تولید کرده و از نظر کیفیت و قیمت خوب عمل می کنه.

قلم های جوهری( راپید- روان نویس- خودکار سفید- خودکار اکلیلی) از این ابزار ها بیشتر برای جزئیات دادن به لباس استفاده می کنن مثل کشیدن جزئیات روی پارچه ها و دور گیری طرح و خطوط ( بستگی به سبک طراحی دارد) راپید ها: این محصولات به دلیل درجه بندی در قطر راپید خیلی محبوب هستن و از ۰٫۱ میل تا ۱ میل در بازار موجود هستش و به اضافه مدل براش اون که برای مارک یوشیدا هست و اینکه امروزه در رنگ های مختلفی تولید میشن. در مراقبت از راپید ها باید خیلی دقت کرد چون نوک راپید ها دچار آسیب میشه اگه روی قسمت های خیلی زبر و رنگهای خشک نشده کشیده بشه. مارک های پیشنهادی: یونی بال- استدلر- یوشیدا روان نویس: این مدل ها نوک های نمدی و گاهی فلزی جوهری دارن که دارای تنوع رنگی بسیار بالایی هستن (بخصوص مارک استدلر) و برای طراحی جزئیات لباس و پارچه ها استفاده میشن. ولی تنوع قطر اون ها خیلی کم هست. مارک های پیشنهادی: استدلر- پنتر و یونی بال خودکار سفید: داشتن این خودکار برای هر طراح لباسی خیلی ضروری و کاربردی هست. بیشتر برای جنسیت سازی پارچه و شاین های لباس مورد استفاده قرار میگیره. مارک پیشنهادی: پنسان خودکار اکلیلی: این مدل ها داخل جوهرشون اکلیل های ریزی دارن که شما می تونید با استفاده از این خودکار جزئیات جذابی به لباستون اضافه کنید. پیشنهاد می کنم از مدل های حرفه ای اون استفاده کنید که جوهر روان تری دارن.

ماژیک یا مارکر ها: جذابترین بخش طراحی لباس مارکر های اون هست که این مارکر ها چون برای کار طراحی هست با نام راندو شناخته میشن و قیمت بالایی هم دارن. معروفترین مارک تاچ شین هان هستش که دو طرفه هست. این مارکر در دو مدل بدنه مشکی و سفید موجوده و مدل سفید اون یک سمت تخت و یک سمت براش داره و مدل مشکی بجای براش نوک نمدی و قیمت پایین تری نسبت به نوع بدنه سفید داره. جالبه بدونید که این مارکر ها قابل شارژ هستن پس نیاز نیست که بعد از تموم شدن اونها رو دور بندازید. در موقع خرید حتما باید به رنگ بدنه و شماره مارکر توجه کنید.

آبرنگ و گواش و آکرلیک: رنگ هایی هستن که بر پایه آب هستند و نیاز به تمرین و آموزش دارن و می تونید با استفاده از این محصولات تنوع بیشماری از رنگ ها رو بسازید. آبرنگ: رنگ های شفاف و فوق العاده ای دارن و امروزه تنوع بیشماری در رنگ بندی دارند و جزو دسته رنگ های روحی هستن و حتی می تونن جایگزین خوبی برای مارکر باشن. مدل های حرفه ای و گرون قیمت مثل سن پترزبورگ و ونیزور هستن که جایگزین های خوبی به جای اونها در بازار موجود هست مثل افرا، آقامیری و رایمون که تنوع رنگی بیشتری داره و داخل بسته بندیش رنگ های فلورسنت و متالیک هم داره و در کل آبرنگ خیلی خوبی هست. گواش: رنگ های جسمی با پیگمنت و غلظت زیاد هستن که بخاطر همین غلظت بیشتر برای جنسیت سازی مخمل استفاده میشن و بر پایه آب هستند. مارک های حرفه ای معروف زیادی هم در بازار موجود هست مثل ساکورا، پنتل و وستا که در بسته های ۶ و ۱۲ رنگ هستند و رنگ های طلایی و نقره ای اون برای جزئیات و تزئیات لباس بیشتر استفاده میشه. مارک های نیمه حرفه ای و با قیمت مناسب مثل پارس هم هستن ولی خیلی زود خشک میشن و باید توی نگهداری دقت بیشتری داشت. آکرلیک: رنگ های جسمی که به صورت تیوپ های رنگی با تنوع بالا در بازار موجود هستن. پایه این رنگ ها تا قبل از خشک شدن آب هست ولی بعد از خشک شدن دیگه با آب پاک نمیشن. مارک های وستا و ترمه باران فوق العاده هست و رنگ های طلایی و نقره ای اون برای ریزه کاری های لباس پیشنهاد میشه.

قلمو ها: طراحی لباس کار خیلی ظریفی هست و نیاز به ظرافت داره بنابراین اغلب قلمو هایی که مورد استفاده قراره میگیرن باید ظریف باشند . می تونیم قلمو ها رو به دو دسته مبتدی و حرفه ای تقسیم کنیم. مبتدی: واتر براش ها که قلمو های مخزن دار هستند و توی چند سال اخیر به بازار اومدن از جمله این قلمو ها هستن که کار رنگ کردن رو ساده می کنن و تو مدل های مختلفی موجود هستن مثل سر تخت یا گرد با سایز های مختلف. حرفه ای: قلمو های گرون قیمتی مثل پارس و ره آورد که تو مدل های مختلف و اندازه های مختلف موجودن مثل سر تخت، گرد، شمشیری، بادبزنی، زبان گربه ای و... که بیشتر از اندازه های ظریف این قلمو ها در طراحی لباس استفاده میشه داتینگ ها: این قلم ها بیشتر برای طراحی ناخن استفاده میشن ولی در طراحی لباس هم شناخته شده هستن می تونیم از اون ها برای نقطه گذاری و همینطور جنسیت سازی انواع پارچه ها ( بخصوص چرم) استفاده کنیم.

پاستل های گچی و روغنی: به این محصولات کمتر در طراحی لباس توجه میشه ولی برای جنسیت سازی پارچه مورد استفاده قرار میگیرن. پاستل های گچی: مداد شمعی هایی که مثل گچ هستن و با کشیدن روی کاغذ پودر میشن و می تونیم با قلمو آنها را پخش کنیم. مارک های مانند گالری و مونتیگو در بازار موجود هستند که هم قیمت مناسب دارند و هم کیفیت آنها خوب هست. پاستل روغنی: مداد شمعی هایی که حالتی روغنی دارن و کمی باعث ایجاد کثیف کاری میشن و هنگام استفاده از این نوع باید دقت زیادی کرد. مارک های آریا مدل آرتیست و پنتل خیلی برای استفاده مناسب هستند.

سایر ابزار: انواع کاغذ های رنگی و کادو و پارچه: از مدل کاغذ های طرحدار برای کولاژ استفاده کنید که در اینصورت دیگه نیاز به رنگ کردن با ابزار دیگه ندارید و طرح پارچه لباس شما خیلی سریع آماده میشه و تنها باید به کولاژ خودتون با مداد رنگی سایه اضافه کنید. چسب های واشی: چسب نواری های فانتزی با طرح های مختلف که به کار شما سرعت می بخشن و زیبایی به کار شما میدن هم گزینه مناسبی هستن. باید بعد از چسبوندن با مدادرنگی سایه بزنید که طبیعی دیده بشن. محو کن: از این ابزار برای محو کردن سایه ها و جلوه دادن به کار می تونید استفاده کنید که جایگزین این محصول می تونه گوش پاک کن باشه. تراش: مدل مخزن دار اون برای کار طراحی مناسب تره چون باعث ایجاد کثیفی توی کار نمیشه و اینکه برای مداد های پلی کروم باید تراش مخصوص خودش رو تهیه کنید تا فقط مغزی اون تراشیده بشه. پاک کن: طراحای لباس به سه مدل پاکن احتیاج دارن پاکن معمولی، اتود، خمیری، پاکن خمیری بیشتر برای کمرنگ کردن خطوط استفاده میشه و پاکن اتود برای پاک کردن نقاط کوچیک و ریز.

حرف آخرم: توی طراحی لباس برای استفاده از وسایل محدودیتی وجود نداره و شما می توانید از هر ابزاری در طراحی کمک بگیرید. لوازم آرایش: بعد از تمام شدن تاریخ انقضا وسایل آرایشی شما می تونید از آنها در طراحی خود استفاده کنید مثل سایه ها، رژلب ها و لاک های ناخن ورق طلا: این ورق ها در هنر های تجسمی و رزین بسیار مورد استفاده قرار می گیرن اما شما می تونید از آنها در طراحی لباس هم استفاده کنید. ولی باید چسب مخصوص آن را تهیه کنید. آینه شکسته، سی دی و پلاستیک: از زباله ها می تونید در طراحی خود استفاده کنید جلوه جذاب به کار خودتون بدید. نگین، اکلیل، پر و گلبرگ: گزینه های دیگری که می تونید استفاده کنید برای ایجاد زیبایی و جنس پارچه در طراحی لباس
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
با اینکه نمیشناسمت ولی تولدت مبارک
هیتولدتمبارک))باآرزویبهترینها.
سلامم ^^❤
تولدت مبارک باشهه ^^💕
امیدوارم به همه ی ارزو های قشنگت برسیی ^^❤
🌟💛Happy Birthday, Heaven Star
خیلب جالببود،، تولدت مبارک الهه،،
ارزوهات بشن برات خاطره>>
های،، تستت لایک شد؛
بک میدم خلاصه؛
میتونی برای جبران به اخرین تستم سر بزنی؟!. اینروزا کاربرا به تستای بامحتوا توجه ندارن متاسفانه.. ممنون میشم که با حمایتت هارتمو اکلیلی کنی))>>
پین کنی بهت شیرکاکائوهامو میدم خوشکله؛
ناظر بودممممم خیلی نیاز داشتمششششش این تستووو