
فضا در واقع یکی از بخش های عجیب در جهان هستی است که رازهای زیادی در آن نهفته است!
• در سیاره ونوس یک روز معادل یک سال در زمین است. جالب است بدانید که سیاره زهره که بهآن ونوس هم گفته می شود دارای محور چرخشی بسیار آهسته ای است که معادل ۲۴۳ روز زمینی طول خواهد کشید تا یک روز خود را کامل نماید. در واقع مدار زهره در اطراف خورشید تفریبا ۲۲۵ روز زمین محسوب می شود.
• در فضا منبع عظیمی از آب وجود دارد. اخترشناسان یک ابر عظیم از بخار آب را کشف کرده اند که ۱۴۰ تریلیون برابر میزان آب اقیانوس های زمین را در جایی حدود ۱۰ میلیارد سال نوری دورتر از کره زمین داراست و این موضوع می تواند به عنوان بزرگترین کشف آب شناخته گردد.
• ماه ممکن است یک تکه از زمین بوده باشد. در واقع این فرضیه وجود دارد که وقتی زمین سیاره نسبتا جوان بود توسط یک جسم غول پیکر مورد اصابت قرار گرفت و این برخورد یک قطعه از زمین برای ایجاد ماه جدا نمود که این قطعه جدا شده سپس در اثر کشش گرانشی شروع به چرخش به دور زمین نمود.
• فضا کاملا بی صدا است هیچ نوع صدایی در فضا وجود ندارد و این یعنی هیچ واسطه یا راهی برای سفر به منظور شنیده شدن وجود ندارد. فضانوردان از رادیوها برای برقراری ارتباط در فضا استفاده می کنند و نکته جالب این است که امواج رادیویی هم همچنان می توانن در فضا ارسال و دریافت شوند.
•هر لباس فضایی کامل ناسا در حدود 12 میلیون دلار است. یک دست لباس کامل فضانوردی در حدود 12 میلیون دلار قیمت دارد که مواردی مانند ماژول کوله پشتی و کنترل 70 درصد این هزینه را تشکیل می دهد.
•سیاره ای که از جنس الماس است. به طور کلی با توجه به واقعیت های فضا این یک کشف بسیار شگفت انگیز است زیرا تحقیقات دانشمندان دانشگاه پیل نشان می دهد سیاره صخره ای به نام Cancrie 55 که دارای شعاعی تقریبا دو برابر شعاع زمین و جرمی حدود هشت برابر بیشتر است، ممکن است دارای سطحی از گرافیت و الماس باشد. در واقع فاصله این سیاره با زمین ۴۰ سال نوری است البته که در صورت فلکی سرطان با استفاده از چشم غیر مطلح هم می توان آن را مشاهده کرد.
•مواد غذایی موجود در کره ماه تا ۱۰۰ میلیون سال دیگر باقی خواهد ماند.
یکی از دانستنی های جالب درباره فضا این است که ماه جو ندارد یعنی هیچ بادی برای از بین بردن سطح و هیچ آبی برای شستن ردپاها وجود ندارد یا به عبارتی ردپاهای فضانوردان آپولو به همراه رد فضاپیما و مریخ نورد و همچنین موارد دور ریخته تا میلیون ها سال آینده هم در همان منطقه باقی خواهد ماند.
•مشخص نیست که چند عدد ستاره در فضا موجود است وسعت فضا باعث شده تا پیش بینی دقیقی در مورد اینکه چند ستاره وجود دارد، غیر ممکن شود. در حال حاضر دانشمندان فقط توانسته اند که ستاره های کهکشان راه شیری را به صورت تقریبی شمارش کنند که در حدود 200 تا 400 میلیارد ستاره است.(جالبه!)
•گرم ترین سیاره در منظومه شمسی. ونوس یکی از داغ ترین سیاره های منظومه شمسی محسوب می شود که میانگین بازه دمایی آن در حدود 450 درجه سانتی گراد است. نکته جالب این است که ونوس نزدیک سیاره خورشید نیست و نزدیک به خورشید سیاره عطارد است که به دلیل نبود هیچ اتمسفری دمای هوا به صورت مداوم نوسان دارد.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!