
امیدوارم خوشتون بیاد

زمانی که پروازهای تجاری طولانی مرسوم شدند و هواپیماهای مسافربری توانستند برای اولین بار مسافران را از این سو به آن سوی اقیانوس ببرند، پروازها حدودا ۲۰ ساعت تمام طول میکشیدند. در این زمان زیاد، مسافرها هیچ تفریحی خاصی به جز مطالعه، چرت زدن و خوردن نداشتند، آخر آن زمان چیزهایی مثل بخش فیلم در حین پرواز معمول نبودند.

در آن زمان خطوط هوایی برای سرگرم نگه داشتن مسافرها از مدل سایر سیستم حمل و نقل مثل قطارها و کشتیها کپیبرداری کرده بودند. در آن دوره و زمانه که مصادف بود با سالهای بعد از جنگ جهانی دوم، سرو شدن چندین وعده غذا در حین پرواز، چیز معمولی بود! غذا هم کیفیت خوبی داشت: گوشت بیف، خرچنگ، کباب دنده. نوشیدنیها در لیوانها و جامها شیشهای ریخته میشدند و نه این فنجانهای کاغذی! خلاصه کنم همه خطوط هوایی در رقابت دائم با هم برای عرضه بهترین سرویس غذایی بودند.

اما رفته رفته اوضاع و احوال دگرگون شد، پروازها سریعتر شدند و ظرفیت جایجایی مسافر در هر پرواز افزایش پیدا کرد، شرکتها هم هزینه بلیتها را پایینتر آوردند. همین امر باعث شد که دیگر برای شرکتها عرضه چند وعده غذایی عالی، دیگر به صرفه نباشد. اگر زمانی میشد برای ۶۰ مسافر، چند وعده غذا در نظر گرفت، حالا دیگر کار واقعا مشکلی بود که برای ۱۵۰ مسافر، همان امکانات را در نظر گرفت. بله! در سال ۱۹۵۲ که چیزی به نام کلاس اقتصادی یا economy class در هواپیماها متولد شد که همان صندلیهای پرواز معمولی در هواپیماها است. دیگر خدماتی که به مسافران این کلاس داده میشد با مسافران دسته First class برابر نبود. اما عجله نکنید! هنوز به پاسخ اصلی سؤالمان نرسیدهایم!

علت اصلی بیمزه بودن یا دستکم خوشایند نبودن غذاها در پروازهای طولانی، کمکیفیت بودن آنها یا مثلا یک چیز دیگر مثل اثر روانی نیست. هواپیماهای مسافری در حین پروازها، تا ۱۰ هزار متر اوج میگیرند، در حالی که هواپیماهای قدیمی اصلا به این ارتفاع نمیرسیدند. به تناسب این ارتفاع، باید فشار داخل کابینهای افزایش یابد تا مسافرها از نظر تنفسی راحت باشند. اما همین افزایش فشار، یک عارضه جانبی مهم دارد: آستانه چشایی و به عبارت دیگر حساسیت پرزها به میزان قابل توجهی کاهش مییابد.

به علاوه باید در نظر بگیرید که میزان رطوبت داخل کابینها کمتر از ۲۰ درصد نگهداری میشود، در حالی که رطوبت در یک اتاق معمولی، معمولا ۳۰ درصد و بیشتر است. این رطوبت کم باعث خشک شدن مخاط بینی میشود و همین خشکی هم حس بویایی را کم میکند و هم بر حس چشایی اثر میگذارد.

سیستم تهویه داخل هواپیماها معمولا هر دو تا سه دقیقه، کل هوای داخل کابینها را تعویض میکند، با چنین سرعت تعویض هوایی، طبیعی است که خود غذاها هم خیلی سریع خشک شوند و تر و تازگی خود را از دست بدهند.
امیدوارم از ای تست خوشتان اومده باشد.
اگر خوشتون اومد با لایک و کامنت هاتون به من انرژی بدید تا باز هم تست های اینجوری بذارم.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
همه از غذای هواپیماه تعریف میکنند که
خیلی غذاش خوشمزههههه
نه اصلا هم نیست😭😭
البته بستگی به این داره توی چه پروازی باشی
به خوده هواپیماه هم بستگی داره
اره خب اینم هست
(هواپیمایی آسمان همیشه سالاد الویه میده)
😐😐😂😂😂
من فقط دوبار یکی رفت یکی برگشت کیش سوار هواپیما شدم که کلا بهمون غذا ندادن🤡
جرر
عالی بود
ولی کلا به نظر من قضای هواپیما بدمزه نیست، یکم فقط انگار طعمش کم تر میشه 😔😂
☺️
من هیچوققت سوار هواپیما نمی شوم
راستی بک ؟
چقدر جالب و مفید بود 🤩❤️
رای من به شما :::: عااااالییی 👏👏👏
و اینکه خوشحال میشم به تست های منم سر بزنید.
❤️❤️❤️❤️
🥰❤️
منی که هواپیما رو بخاطر غذای خوشمزه اش درست دارم😂
خیلی خوشمزه اس که
خدایییی
🤧😂
منی که یک بار سوار هواپیما نشدم
منم
منم
سلام کیوتم🌷
بک میدم👍🏻✨
وایب اکانت. تو می سازم 💫🪐
برات تبل. یغ می کنم ☁️
برات تست یا پست با ایده و اسم خودت می سازمو برات می فرستم 🌝🦋
"همه ی اینارو می تونی با کمترین قی. مت ازمن بگیری"🤌🏻(بچز بک ک رایگ. انه) 🌷
فقط کافیه فالوم کنی تا بتونی بهم پیام بدی 🙌🏻
ادمین اگه ناراحت شدی پاک کن 🙂
بک؟☺️
دادم! چیز دیگه ای هم خواستی در خدمتم
عالی بودد:) باعث خوشحالیه که مطالبت مفید بودن.
ممنونمم💖