
هیچ صدایی در فضا وجود ندارد، به این معنی که صدا هیچ واسطه و یا راهی برای سفر به منظور شنیده شدن ندارد. فضانوردان از رادیوها برای برقراری ارتباط در فضا استفاده میکنند و جالب است امواج رادیویی همچنان میتوانند در فضا ارسال و دریافت شوند.
ونوس داغترین سیاره منظومه شمسی است و میانگین دمای آن حدود ۴۵۰ درجه سانتیگراد است. نکته جالب توجه اینکه ونوس نزدیکترین سیاره به خورشید نیست و عطارد نزدیکتر است، اما در این سیاره به دلیل نبود هیچ اتمسفری، دمای هوا مدام دچار نوسان است.
از بین تمام سیارات منظومه شمسی ما غیر از زمین، مریخ یکی از کراتی است که به احتمال زیاد میهمان نوازی بیشتری برای زندگی دارد. در سال ۱۹۸۶، ناسا فسیلهایی از موجودات زنده میکروسکوپی در صخرهای در مریخ کشف کرد که میتواند نشانی از وجود حیات در این کره باشد.
وسعت فضا باعث شده تا پیش بینی دقیق اینکه چند ستاره در فضا وجود دارد، غیرممکن شود. در حال حاضر دانشمندن و اخترشناسان تنها توانستهاند تخمین نه کاملا دقیقی از ستارههای کهکشان راه شیری داشته باشند که چیزی حدود ۲۰۰ تا ۴۰۰ میلیارد ستاره است و حالا تصور کنید با وجود میلیاردها کهکشان در فضا، ستارههای موجود کاملا غیرقابل شمارش خواهد بود.
دنباله دار هالی در سال ۱۷۰۵ توسط ادموند هالی کشف شد، این دنباله دار معروف آخرین بار در سال ۱۹۸۶ دیده شد و فقط هر ۷۵ تا ۷۶ سال یک بار دیده میشود.
هنوز کسی نمیداند چه تعداد ستاره در فضا وجود دارد وسعت فضا باعث شده تا پیش بینی دقیق اینکه چند ستاره در فضا وجود دارد، غیرممکن شود. در حال حاضر دانشمندن و اخترشناسان تنها توانستهاند تخمین نه کاملا دقیقی از ستارههای کهکشان راه شیری داشته باشند که چیزی حدود ۲۰۰ تا ۴۰۰ میلیارد ستاره است و حالا تصور کنید با وجود میلیاردها کهکشان در فضا، ستارههای موجود کاملا غیرقابل شمارش خواهد بود.
ستارههای نوترون ۶۰۰ بار در ثانیه میچرخند ستارههای نوترون به متراکمترین و باریکترین ستارههای جهان شناخته میشوند و اگرچه فقط شعاع آنها در حدود ۱۰ کیلومتر است، اما ممکن است چند برابر توده خورشید باشند. آنها میتوانند پس از تولد بر اثر انفجار ستاره ابرنواختر به دلایل فیزیکی به سرعت ۶۰۰ تا ۷۱۲ بار در ثانیه بچرخند.
امکان زندگی در مریخ وجود دارد از بین تمام سیارات منظومه شمسی ما غیر از زمین، مریخ یکی از کراتی است که به احتمال زیاد میهمان نوازی بیشتری برای زندگی دارد. در سال ۱۹۸۶، ناسا فسیلهایی از موجودات زنده میکروسکوپی در صخرهای در مریخ کشف کرد که میتواند نشانی از وجود حیات در این کره باشد.
سیارهای که از الماس است با توجه به واقعیتهای فضا، این یک کشف بسیار چشمگیر است. تحقیقات دانشمندان دانشگاه ییل نشان میدهد سیاره صخرهای به نام ۵۵ Cancri e که دارای شعاعی دو برابر شعاع زمین و جرمی هشت برابر بیشتر است، ممکن است دارای سطحی از گرافیت و الماس باشد. فاصله این سیاره با زمین ۴۰ سال نوری است، اما در صورت فلکی سرطان با چشم غیرمسلح قابل مشاهده است.
عمر منظومه شمسی ما حدود ۴.۶ میلیارد سال است. اگر بخواهیم دقیق بگوییم ۴.۵۷۱ میلیارد سال! دانشمندان بر این باورند که بعد از ۷.۵ میلیارد سال، سطح خورشید آنچنان گسترش مییابد که زمین را خواهد بلعید!
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
میفرستم برا خواهرم که عاشق فضاست (:
باش ممنون