
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

7- سئولئونگ تانگ Seolleongtang (سوپ استخوان گاو)..................«سئولئونگ تانگ» یکی از سوپ های سنتی کره است که از استخوان و گوشت سینه گاو تهیه می شود. این سوپ یکی از غذاهای محلی سئول است که اغلب با نمک، فلفل سیاه، پیازچه و سیر خرد شده مطابق میل مشتری سرو می گردد. آب این سوپ به رنگ سفید شیری بوده و اغلب با مخلوط کردن برنج در آن، خورده می شود. این سوپ به خاطر گوشت نرم و آب مزه دار خود شناخته شده است و آن را می توان در بیشتر رستوران های کره ای سئول چشید.

8- سون دوبو جیگائه Soondubu Jiggae (خورش توفو نرم).................... «سون دوبو جیگائه» یک خورش داغ و تند کره ای است که از توفو، قارچ، غذاهای دریایی، گوشت گاو یا خوک و گوچوجانگ (سس چیلی) تشکیل شده و معمولا در کاسه های بزرگ سنگی سرو می شود. بسته به منطقه و سرآشپز، بعضی از مواد اولیه حذف، جایگزین یا به مخلوط اضافه می شوند. جالب است بدانید که در دستور آماده سازی سنتی این خورش، پیش از سرو غذا به منظور اضافه کردن بافت و طعم، یک تخم مرغ خام را نیز روی خورش شکسته و با آن مخلوط می کنند.

9- سمگیوپسال Samgyeopsal (برش های گوشت خوک)........................ سمگیوپسال یکی از غذاهای پرطرفدار در کره ی جنوبی است. این غذا از برش های گریل شده ی گوشت شکم خوک مزه دار نشده تهیه می شود. معمولا پس از گریل شدن، گوشت را به نمک، فلفل و روغن دانه ی کنجد آغشته کرده و به همراه سیر و پیاز گریل شده، پیازچه ی خرد شده و حتی کیمچی در کاهو می پیچند. سمگیوپسال یکی از رایج ترین غذاهایی است که در هر رستوران کره ای در سراسر دنیا پیدا می شود.

10- هائمول پجون Haemul Pajeon ( پنکیک سبزیجات دریایی)................. «پجون» یک نوع غذای کره ای است که عمدتا با پیازچه، خمیر تخم مرغ، آرد گندم و آرد برنج تهیه می شود. در «هائمول پجون» غذاهای دریایی نیز به این ترکیب اضافه می شود که از آن جمله می توان به صدف، میگو و اختاپوس اشاره نمود. «هائمول پجون» معمولا به عنوان غذای اصلی خورده شده و به خاطر بافت نرم و جویدنی و همچنین طعم های متنوع غذاهای دریایی و پیازچه شناخته می شود.

11- هوباکجوک Hobakjuk (فرنی کدو حلوایی).................. هوباکجوک نوعی فرنی سنتی کره ای است که از کدو حلوایی بخارپز شده و گلوله های برنجی کوچک که در آب خیس خورده اند تهیه می شود. این فرنی به خاطر وجود گلوله های برنجی بافت جالبی دارد که زیر دندان می آید. با وجود اینکه ظاهر آن ساده به نظر می رسد اما به خاطر وجود کدو حلوایی بسیار شیرین و خوش طعم است. هوباکجوک غذایی متداول برای صبحانه به حساب آمده و از طرفی مخصوص بیمارانی است که قادر به خوردن و هضم غذاهای سنگین نیستند. این فرنی هم به صورت داغ و هم سرد سرو می شود اما داغ آن خوشمزه تر است.

12- نائنگ میون Naengmyeon (نودل سیاه سرد).................. «نائنگ میون» نوعی غذای متداول از نودل سرد کره ای است که از رشته های باریک و بلند نودل، خیار، برش های گلابی کره ای و گوشت گاو و همچنین تخم مرغ سفت آب پز تشکیل می شود. نودل ها معمولا از گندم سیاه، سیب زمینی معمولی و شیرین درست می شوند، اما بسته به نوع و مدل «نائنگ میون» می توان آن ها را از ریشه ی گیاهان و کودزو kudzu نیز تهیه نمود. این غذای محبوب، به طور خاص در تابستان ها برای خنک شدن زیر آفتاب سوزان و هوای به شدت مرطوب کره، سرو می شود.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
نظرات بازدیدکنندگان (0)