
سلام وعرض ادب واحترام خدمت شماخوانندگان عزیزوگرامی این تست،تست هفدهم بنده است وامیدوارهستم که ازاین تستم هم خوشتان بیایدونظروکامنت وبه همراه لایک کردن هم فراموش نشود.
تئوری درمورداصلی ترین شروردرانیمیشنMiraculous:Tales of Ladybug & Cat noir:خب همان طورکه می دانید،جرمی زگ گفته که یک شرورخیلی قوی دراین انیمیشن وجودداردکه تاحالاکسی به این شخص شکی نکرده،خب من یک تئوری راجب این موضوع دارم.خب مامی دانیم که انیمیشنMiraculous:Tales of Ladybug & Cat noirخیلی خیلی پیچیده ترازآن هست که مافکرمی کنیم،خب ازآن جایی که تنهاشخصی که تاحالاحضورش رادراین انیمیشن حس نکردیم ولی همه ی مشکلات تقصیراین شخصیت هست کسی نیست جزامیلی که ممکن است شروراصلی مطمعناخودامیلی باشد.
بله درسته امیلی ممکن است به احتمال زیادشروراصلی دراین انیمیشن باشد.خب دلایلی رامی خواهم به شمابگویم که ثابت می کندامیلی شروراصلی درانیمیشنMiraculous:Tales of Ladybug & Cat noirاست.یکی ازاین دلایل این که اثبات می کندامیلی شروراصلی هست این که امیلی قبلامایورابوده وازمعجزه گرطاووس زیاداستفاده می کرده ودلیل اصلی به کمارفتن امیلی هم یازیاداستفاده کردن ازمعجزه گرطاووس که باعث شکسته شدن این معجزه گرشده بوده یانادانسته ازاین که بداندمعجزه گرطاووس شکسته ازاین معجزه گردائم استفاده می کرده وگابریل هم زمانی مطمعنافهمیده که معجزه گرطاووس شکسته زمانی بوده که امیلی به کمارفته،دومین دلیل که نشان می دهدکه امیلی شروراصلی هست این که گابریل به این دلیل معجزه گرهای کفشدوزک وگربه ی سیاه رامی خواهدبه دست بیاوردکه بتواندامیلی رابه زندگی برگرداند.
سومین دلیل که نشان می دهدکه امیلی اصلی ترین شرورهست این که امیلی وگابریل حتی قبل ازبه دنیاآمدن آدرین به سفرهای زیادی می رفتندومطمعناامیلی وگابریل دنبال کل معجزه گرهاازقبلابودندواین که درمیراکلس شانگهای گابریل گفت که15سال منتظرچنین روزی بوده که این حرف گابریل نشان می دهدکه15سال پیش آدرین تازه به دنیاآمده واصلی ترین موضوع امیلی درآن زمان زنده بوده واین که امیلی حدود3سال است که ازدنیارفته پس این نشان می دهدکه هم امیلی وهم گابریل از15سال پیش تاالآن منتظرچنین روزی بودندکه این نشان می دهدگابریل ازقبلاحتی قبل ازبه دنیاآمدن آدرین صاحب معجزه گرپروانه یعنی هاکماث بوده وامیلی هم قبل ازبه دنیاآمدن آدرین هم صاحب معجزه گرطاووس یعنی مایورابوده ولی امیلی الآن حدود3سال می شودکه به کمارفته وگابریل الآن خودش باناتالی داردهمکاری می کندواین که اگریک روزامیلی دوباره زنده شودممکن است دوباره امیلی بخواهدکه به مایوراتبدیل بشودودوباره امیلی باگابریل همکاری کندوامیلی وگابریل دوباره بخواهندبه سفرهای زیادی بروندتادوباره بتوانندکل معجزه گرهارابه دست بیاورندواین که گفته شده درقسمت های آخرفصل4امیلی به دست مرینت(لیدی باگ)زنده می شود.
اخبارفصل4انیمیشنMiraculous:Tales of Ladybug & Cat noir:خب قراراست2قسمت جدیدازفصل4به زودی اکران بشوندکه یکی قسمتMega Leech Sangesureیعنی سرنگون کردن مگازالوکه قسمت10فصل4است قراراست درروز20جولای سال2021به زبان برزیلی درسایت موندوگلوب اکران می شودودرروز14آگوست سال2021به زبان انگلیسی اکران می شودکه دراین قسمت آندری برژووایعنی شهردارپاریس دوباره توسطShadow mothآکومتیزدوشرورمی شودواین که این سری لیدی باگ باکارتیمی موفق به شکست دادن آندری برژووایعنی شهردارپاریس می شودواین که دراین قسمت میلن معجزه گرموش رامی گیردوتبدیل به مولتی موس می شود،دومین قسمت که به زودی اکران می شودقسمتWish makerیعنی آرزوگرکه قسمت18فصل4است قراراست درروز7آگوست سال2021اکران می شود.
من داخل ویکی پدیای انگلیسی خواندم که2قسمت ویژه که قسمت های25و26فصل4است به نام قسمتLast attack Shadow mothیعنی آخرین حمله یShadow mothداردساخته می شودکه موضوعش این طورهست که دراین قسمت2پارتی که قسمت ویژه هست،Shadow mothمتوجه این موضوع می شودکه دلیل اصلی پیروزی های لیدی باگ این هست که همیشه صبورهست وباآرامش لیدی باگ همیشه مبارزه می کندوپیروزمی شودوقتی کهShadow mothاین موضوع رامی فهمدیک شرورخیلی قوی می سازدکه بتوانداین سری لیدی باگ راشکست بده ومعجزه گرهای کفشدوزک وگربه ی سیاه رابه دست بیاورد،آدرین هم بالایلامدل جدیدبرندآگرسته چندوقتی قراراست شهرپاریس راترک کندومرینت هم وقتی این موضوع رامی فهمدسعی می کندجلوی این اتفاق رابگیردواین که مرینت نگذاردآدرین بالایلاازشهرپاریس برودولی مرینت تاچه زمانی به خاطررسیدن به عشقش یعنی آدرین می خواهدپیش برود؟آیامرینت به خاطررسیدن به عشقش یعنی آدرین هویتش رافاش می کند؟وآیاآدرین هم بالاخره باپدرش یعنی گابریل روبه رومی شودوآدرین بالاخره می فهمدکه پدرش یعنی گابریلShadow mothبوده واین که آدرین آیاباShadow mothمی جنگد؟که این یک سری ازخلاصه ی این قسمت ویژه ی2پارتی که قسمت های25و26فصل4بودکه من درویکی پدیای انگلیسی خواندم.
مرسی ازشماخوانندگان عزیزوگرامی این تست که تااین جاهمراه من بودیدوامیدوارم که ازتست بنده خوشتان آمده باشدواگرازتستم خوشتان آمده آن قلب سفیدخالی راهمین الآن به رنگ قرمزتبدیل کنیدیعنی تست مرالایک کنیدونظروکامنت هم بدهید،خدایارونگهدارتان.🌹🌹🌹🌹🌹🌹
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
عالی بود❤
سلام،مرسی ازشما.🌹🌹🌹🌹🌹🌹
تئوری باحالی بود
سلام،مرسی ازشما.🌹🌹🌹🌹🌹🌹