جالب ترین رستوران های دنیا
رستوران قصر یخی فنلاند: رستوران «LumiLinna Snowcastle» در کشور فنلاند از فرصت طبیعی آب و هوای سرد منطقه استفاده کرده و غذا خوردن در یک محیط کاملاً یخ زده و برفی را به میهمانان پیشنهاد میدهد. در هنگام ورود، اصلاً به درآوردن پالتو یا کت خود فکر نکنید چون داخل هم به اندازهی کافی سرد است. خوشبختانه غذای سرو شده گرم است اما دمای داخل رستوران در ۵ درجه سلسیوس حفظ میشود. نکتهی جالب توجه این قصر یخی موقتی بودن آن است، یعنی هر سال دوباره بازسازی میشود چون بعد از دورهی سرویسدهی آن بین ماههای ژانویه تا آوریل دوباره یخها آب میشوند.
رستوران زیر دریایی مالدیو: رستورانی به نام «Ithaa Undersea» در جزایر مالدیو در عمق ۵ متری دریا ساخته شده است که سقف آن شیشهای است و میهمانهای رستوران به راحتی میتوانند آبزیان دریا را در اطرافشان تماشا کنند. جالب است که ساخت این رستوران زیر دریایی هزینهای بالغ بر ۵ میلیون دلار در پی داشته است. آبهای اطراف جزایر مالدیو به زلال بودن شهرت دارند و به همین دلیل تماشای کوسهها و انواع دیگر ماهیها در این رستوران به راحتی امکانپذیر است.
رستوران جرثقیلی: این رستوران هوایی در کشور بلژیک قرار گرفته است. البته شرکت این رستوران در ۴۵ کشور دیگر دنیا نیز شعبه هایی دارد. وعده های غذایی بر روی یک میز که با جرثقیل به آسمان می رود، چیده می شوند و یک کارمند مسئول پذیرایی از هر میز است. این رستوران تجربه ای لذت بخش و در عین حال ترسناک را برای مشتریانش ایجاد می کند.
رستوران درختی تایلند: این رستوران هوایی در کشور بلژیک قرار گرفته است. البته شرکت این رستوران در ۴۵ کشور دیگر دنیا نیز شعبه هایی دارد. وعده های غذایی بر روی یک میز که با جرثقیل به آسمان می رود، چیده می شوند و یک کارمند مسئول پذیرایی از هر میز است. این رستوران تجربه ای لذت بخش و در عین حال ترسناک را برای مشتریانش ایجاد می کند.
رستوران غاری ایتالیا: شاید رستورانهای صخرهای زیادی در دنیا وجود داشته باشد اما این یکی با بقیه تفاوت دارد. رستوران «Grotta Palazzese Puglia» درون یک غار آهکی در کنار دریا ساخته شده و فقط از ماه مه تا اکتبر، یعنی در زمانی که دریا طوفانی نباشد غذا سرو میکند. این رستوران ایتالیایی از قرن ۱۸ میلادی دایر بوده است.
رستوران کایابوکیا تاورن ژاپن: ژاپن کشور عجایب هست! کشوری که هر لحظه در آن چیز تازه و عجیب و غریبی را تجربه خواهید کرد. در رستوران کایابوکیا تاورن در شهر توکیو، دو میمون باهوش با نام های ماکاکو (Macaque) و یات چان (Yat-Chan) وظیفه سرو نوشیدنی و پذیرایی از شما بر عهده دارند! هر دوی این میمون ها کارمندان حرفه ای هستند که دستمزد خود را به صورت دانه های سویا دریافت می کنند. صرف غذا در همچین محیط عجیبی قطعا تجربه ای به یاد ماندنی را برایتان رقم خواهد زد.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
عالی بود 👍🏻❤👍🏻❤