سلام به همه فندومای کیپاپ و کیدراما! 💙💕💜❤🧡💛 امیدوارم حالتون خوب باشه عزیزان💕💜❤🧡💛 خب عزیزان میخوام در مورد حاشیه ها،جنجال ها و پشت صحنه کیپاپ رو بهتون بگم که هفتاد درصد خبر نداریم!
اولا خود ادمینای پیج اینستا،تلگرام و....... الکی نمینویسن و فقط اینا رو از منبع افراد نزدیک به ایدولاعه که از جمله استف ها،منیجرا،کی فنز (فنای کره ای)،نتیزنا و... اطلاعات میارن و ترجمه میکنن
دوما ما فنا خیلی از مومنتا،موزیک ویدیو،اجرا ها،برنامه ها،اپدیتای سوشیال مدیا و... از گروه مورد علاقمون میبینیم ولی....باید قبول کنیم نود درصد پشت صحنه دنیای کیپاپ پر از حاشیه،قرار،جنجالو و... هست
حتی اینکه شما اطلاعات مخفی کیپاپ میخونین 50 درصد از اونا درسته و در اینده درست از اپ در میاد و 50 درصد دیگه اش غلطه!!
شنیدین که دیسپچ هر سال کاپل ها رو لو میده؟؟ خب باید بگم که خیلی نتیزنا حدس میزنن که دیسپچ خیلی از کاپل ها مونده و لو نداده،خب میپرسین چرا؟؟ چون نتیزنا و کی فنز همیشه یواشکی رو به روی ساختمون کمپانی ها میرن و چند تا فیلم و عکس میگیرن و حدسایی میزنن که کمپانی به دیسپچ پول میدن تا لو نره و سهام کمپانی آفت نکنه (یعنی سودشون پایین نره،ما میدونیم که کمپانیا همش بفکر سودن)
میتونم بهتر بگم توی کیپاپ خیلی جنجال میشه که شما ها هم خبر ندارین،مثلا دو عضو از این گروه پحثشون میشه،یا یه عضو گروه از اون گروه بدش میاد یا گروهی با گروهی دیگه از هم متنفرن،جلو دوربین بهم لبخند میزنن ولی پشت دوربین از هم رد میشن و حتی هم سلام هم نمیکنن یا بیشتر کمپانیا که بفکر سودن ایدولاشونو مجبور میکنن چجوری با همه رفتار میکنن و ایدول به اجبار کمپانی اونطور رفتار میکنه در حالی که اون ایدول عذاب وجدان از اطرافیانش یا فناش میگیره و این اصلا براش عذابه!!
و اینکه فکر نکنین کاپل همجنسگرایی نیست!! اتفاقا هست،توی کیپاپ چه کاپل دختر پسری داریم و چه کاپل دختر با دختر (لزبین) و پسر با پسر (گی)!! ولی خب نه دا خل گروهه!! برعکس گروهاشون فرق میکنه مثلا جونگ کوک بی تی اس و یوگیوم گاتسون!! درسته اینا فقط دوستن و چیز دیگه ای نیست ولی بعضیاشون خیلی شیپشون میکنن ولی خب اونطور کاپلش ریل نیست!! یه چند تا نتیزن حدس زدن که توی لیست دیسپچ کاپل گی هست ولی خب...ما میدوتیم که کمپانیا توی پول دادن خیلی ماهرن!!
و آخریش میخوام بگم بعضی از کمپانیا سلامت روحی و جسمی ایدولاشون اهمیت نداره بجز سودشون و اینکه یه نکته ای هست که بیشتر توجهمو جلب کرده!! این اتفاقایی که میوفته همش از قبل برنامه ریزی میشه،یعنی 6 ماه،7 ماه یا 1 سال برنامه ریزیش میکنن که کمپانی تصمیم میگیره این کارو انجام بده و چند ماه بعد یا یه سال بعدش لین اتفاق بیوفته،خب استف هم خبر دار میشن و توی سایتای خصوصیشون هم این اطلاعاتو میذارن به عنوان ناشناس!! یا نتیزنا هم 24 ساعت دنبال آیدولا یا رئیس کمپانی میرن و یواشکی تعقیبشون میکنن و اگه فرصت میکنن هم حرفاشونو گوش میدن که بیشتر حرفاشون واسشون نا مفهومه (از نظر منظور) و به این خاطر هزاران حدس میزنن و تحلیل میکنن!!
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
عالی بود ❤❤❤❤❤❤❤❤
ممنون 💙💙
باهات خیلییییییییییییییییییی موافقم/=
ایول یکی هست به پشت صحنه کیپاپ توجه میکنه :)
راستش من هنوز با این حاشیه ها هم کنار نیومدم ولی دارم سعیمو میکنم ^-^