🏸🏸🏸🏸🏸🏸🏸🏸🏸🏸🏸🏸🏸🏸🏸🏸🏸🏸🏸🏸🏸🏸
بیشتر رستوران ها به نشانه میهمان نوازی، از مشتریانی که وارد رستوران می شوند با آب و چای پذیرایی می کنند. همچنین بسیاری از رستوران ها اوشیبوری (یک حوله کوچک مرطوب که در آب داغ قرار داده و چلانده شده) به میهمانان خود ارائه می کنند. در بسیاری از آنها، در فصل تابستان، اوشیبوری سرد و در فصل زمستان، اوشیبوری گرم برای میهمانان آورده می شود که آنها بتوانند در کمال راحتی و آسایش، دستان خود را پاک کنند.
15 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
6 لایک
سلام خیلی عالی و جالب بود💗💛
سلام خیلی جالب بود 👏👏👏👏👏