توی این پست راجب به محبوبترین غذا های هر کشور اطلاعاتی به شما میدهم و در آخر پست غذای محبوب ایرانمان رو هم معرفی میکنم
بورشت یا به انگلیسی Borscht یک سوپ ترش است که با آب گوشت، سبزیجات و چاشنیها تهیه میشود و در اروپای شرقی و شمال آسیا رایج است در انگلیسی، کلمه بورشت اغلب با نوع اوکراینی این سوپ مرتبط است که با چغندر قرمز به عنوان یکی از مواد اصلی تهیه میشود و به غذا رنگ قرمزی میدهد. با این حال، همین نام برای طیف گستردهای از سوپهای ترش مزه بدون چغندر نیز استفاده میشود، مانند بورشت سبز بر پایه ترشک، بورشت سفید بر پایه چاودار و بورشت کلم
دونر کباب یک غذای ترکی است که از گوشت پخته شده روی یک کبابپز عمودی تهیه میشود گوشت مزهدار شده که به شکل مخروط وارونه روی هم چیده شده است، به آرامی روی کبابپز، کنار یک عنصر پخت عمودی، چرخانده میشود. اپراتور از چاقو برای بریدن تراشههای نازک از لایه بیرونی گوشت هنگام پخت استفاده میکند. کبابپز عمودی در قرن نوزدهم در امپراتوری عثمانی اختراع شد
همبرگر که اغلب به عنوان برگر شناخته میشود، شامل موادی است معمولاً یک تکه گوشت چرخکرده، معمولاً گوشت گاو که درون یک نان تست برشخورده، نان کنجدی یا نان رول قرار میگیرد. این تکهها اغلب با کاهو، گوجهفرنگی، پیاز، خیارشور، بیکن یا فلفل چیلی سرو میشوند جالب است بدانید این غذا در کل دنیا شناخته شده است
پیتزا یا به ایتالیایی Pizzaغذایی است به شکل نان گِرد صافی که در فر یا اجاقگاز یا تنور پخته میشود و معمولاً روی آن را با سس گوجهفرنگی و پنیر میپوشانند و همچنین مواد دلخواه دیگر، روی نان اضافه میکنند. پنیری که استفاده میشود معمولاً پنیر موتزارلا یا پنیر پیتزا است. همچنین از مواد مختلفی مانند ژامبون، قارچ، زیتون، پیاز، فلفل سبز، گوجه فرنگی و... برای تهیه پیتزا استفاده میشود این غذا یکی از معروف ترین و محبوب ترین غذا های در دنیا میباشد
سوشی یک غذای سنتی ژاپنی است که با برنج سرکهای تهیه میشود، که معمولاً با شکر و نمک طعمدار میشود و با مواد مختلفی مانند غذاهای دریایی، سبزیجات یا گوشت ترکیب میشود غذاهای دریایی خام رایجترین نوع هستند، اگرچه برخی از آنها ممکن است پخته شوند
کرِپ یا به فرانسوی kʁɛp یک نوع بسیار نازک پنکیک است که معمولاً از آرد گندم یا آرد گندم سیاه (گالته) تهیه میگردد کلمهٔ کرپ به فرانسوی از ریشهٔ لاتین به معنی «پیچاندن» گرفته شدهاست. با آنکه کرپ از ناحیهٔ بروتاین آمده اما در تمام فرانسه، بلژیک و کبک، کانادا مصرف میشود. کرپ معمولاً با مختلفات متفاوتی، از شکر گرفته تا سوزت آتشی، سرو میشود
دامپلینگ یا به انگلیسی Dumpling یک گروه گسترده غذایی شامل قطعات خمیر است که به دور مواد میانی پیچیده میشود. خمیر میتواند برپایهٔ نان، آرد یا سیبزمینی باشد و با گوشت، ماهی، پنیر، سبزیجات، میوهها یا شیرینی پر شود. دامپلینگ با استفاده از روشهای مختلفی از جمله پخت، جوش، سرخ کردن، یا بخارپز آماده میشود
تاکو یک غذای سنتی مکزیکی است که از یک تورتیلای کوچک به اندازه یک دست با پایه ذرت یا گندم تشکیل شده و با موادی از جمله پنیر، پنیر و پنیر پر میشود. سپس تورتیلا را دور مواد تا میکنند و با دست میخورند.
کابلی پلو نوعی پلو است که در افغانستان و ازبکستان تهیه می شود هیچ کشوری با نام شهر به آن اشاره نمی کند. در زبان انگلیسی این غذا با نام کابلی شناخته می شود. در عربستان سعودی آن را با نام برنج بخاری به عربی رز بخاري از شهر بخارا، ازبکستان، می شناسند
و اما ایران چلوکباب یک غذای ایرانی است که از برنج بخارپز (چلو) و یکی از انواع کباب ایرانی تشکیل شده است این غذا غذای ملی ایران محسوب میشود و احتمالاً در زمان سلسله قاجار ابداع شده است چلوکباب با مخلفاتی مانند کره، پودر سماق، ریحان، پیاز و گوجه فرنگی کبابی سرو میشود نوشیدنی سنتی همراه با چلوکباب دوغ است یک نوشیدنی ایرانی بر پایه ماست که گاهی از آب گازدار نیز تهیه میشود
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
عالی بود سخته بنشی
کره جنوبییی پس کوووووو
من فکر میکردم ایران قرمه سبزی باشه