خیلی خوش اومدید به پست جدید بیلی.👈🏻👉🏻 حرفای نتیجه ام مهمه . پس لطفا تا اخرش برید ! علاوه بر این، برای این پست حدود ۱ ساعت تایم گذاشته و زحمت کشیده شده ، با لایک کردن خوشحالم کنید.💘😏
𝜗ৎ : سلام ! بیلی صحبت میکنه . 🙆🏻♀🌷 خیلی به این پست خوش اومدید. میشه قبل از شروع متن بالا رو بخونید. امروز پیتزا درست کردم و گفتم اموزشش و بزارم. خیلی راحته و خونگیه، و خیلی بهتر از پیتزاهای بیرون درمیاد. پس امتحانش ضرر نداره.🫂🫶🏻
𝜗ৎ : این چیزایی که نوشتم مواد اولیه پیتزامونه🍕 یعنی برای درست کردنش نیاز داریم بهشون! من خودم مارک و برند های موادمو میگم. برند خمیر پیتزا : ۲۰۶ (خوبه واقعا🏅) پنیر پیتزا : پگاه (کِش میاد 🧀)
𝜗ৎ : مرحله اول !🪼 ۱ - شستن قارچ ها .💦 ۲ - خرد کردنشون .🌸 💢 : زیاد قارچ هاتونو کلفت نبرید، چون توی فِر قشنگ نمیپزه توش !
𝜗ৎ مرحله دوم : ۱ - تعداد سوسیس هاتون و مشخص کنید که بستگی به تعداد افراد داره الان برای ۳ نفر ما ۴ تا و نیم سوسیس مصرف کردیم !🪼 ۲ - گرد گرد خرد کنید، نه خیلی کلفت و نه خیلی نازک باشن🪻 💢 : نکته خیلی مهم اینه که . ما سوسیس هارو نمیپزیم و همینجوری روی پیتزا میریزیم تا خودش توی فِر سرخ شه. ولی قبلش میتونید شما نیم پختشون کنید که خیلی بهتر میشه.🫧
𝜗ৎ : مرحله سوم :🪽 توی این مرحله شما خیارشورهاتون، و فلفل دلمه هاتون و خرد میکنید، برای دوتا پیتزا ما دوتا فلفل دلمه خرد کردیم که بستگی به پیتزا و افراد داره.🍕🫶🏻
𝜗ৎ : مرحله چهارم :🥫 یکی از اسونترین مراحل توی درست کردن پیتزاعه! شما روی نون پیتزاتون سس گوجه فرنگی میریزید و میتونید با :🌻 چنگال ִ ࣪𖤐و یا فِرچهִ ࣪𖤐 سس رو پخش کنید.🫧
𝜗ৎ : مرحله پنجم :🥓 نوبتی هم باشه نوبت سوسیس𖹭ژامبونها𖹭 هستش! توی این مرحله شما رو نونتون که سس و پخش کردید پنیر پیتزا تونو پخش میکنید.🧀 💢 : نکته! سعی کنید لبه های نونتون و پنیر بیشتری بریزید تا مواد از هم جدا نشن. و دراخر سوسیس هاتونو به ترتیبِ دایره میچینید.🥓🥢
𝜗ৎ : مرحله شیشم : 🍮 روی نونتون که سوسیس و پنیر و روش ریختید فلفل دلمه تونو اضافه کنید !🫑 و همچنین ذرت هاتونو.🌽 💢 : نکته! ما از ذرتهای کنسروی دلپذیر استفاده کردیم که واقعا خوب بود، و اینکه ذرت توی پیتزاتون اختیاریه ولی خوشمزهش میکنه🙆🏻♀🫳🏻
𝜗ৎ : مرحله هفتم :🪞🍶 قارچ هاتونو به همراه خیارشور به پیتزاتون اضافه کنید ! 🍄🥒 💢 : نکته! قارچ هاتونو مثل من خرد نکنید. برای من خیلی کلفت شد سعی کنید نازک تر باشه تا توش بپزه.😂🫶🏻
𝜗ৎ : مرحله هشتم :🪞🩰 به پیتزاتون دراخر دوباره پنیر بریزید تا بهتر جا بیوفته🎗. ادویه ها : اویشن و فلفل سیاه! فلفل (اختیاریه) . اویشن ولی طعم اصلی پیتزا رو حفظ میکنه پس حتما بریزید و دراخر دوباره روی پیتزاتون سس بریزید که من اینجا یادم رفت🙆🏻♀🌷.
𝜗ৎ : مرحله اخر : 👧🏻🌷 پیتزاتون و داخل فر / آوِن بزارید . 💢 : نکته! دستگاه ها باهم فرق میکنن اگه دستگاهتون قویه که طبق مراحل بالا انجامش بدین. و اگه ضعیفه، یکم درجه ها و تایم و بیشتر کنید.❕ ₍ᐢ. .ᐢ₎ : اون علامت اخریه منظورش بالا و پایین همزمانه.⭐️
𝜗ৎ : نتیجه ی کار🫶🏻 اینم شد نتیجه، امیدوارم خوشتون اومده باشه.🌸✨️ اگه سوالی در رابطه با پیتزا داشتین درخدمتم.😦 ناظر عزیزم. خودت که تا اینجا اومدی خیلی زحمت کشیدی منم که خیلی بیشتر. اگه میشه یه تایم خوب منتشرش کن . ممنونم.🌷🫶🏻 دوستون دارم لایک فراموش نشه.😔💋
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
نمیدونم چرا ناظر همیشه پست های من و توی این ساعت های صبح منتشر میکنن، لطفا توی یه تایمی منتشر کن، هرکی که داره منتشر میکنه، بعد ناظر میاد بنویسه تو عنوان نباید استیکر بزاری، همه میزارن و ترنده خب، و اینکه . تایم ۲ تا ۹ شب منتشر کنید، مخصوصا امروز تعطیله که همه خوابن😭
اگر میشه تو بخش درخواست ها برای ممد بنویسید که یه دسته به نام "اشپزی و غذاها" درست کنه، تا ما اونجا پستامونو بزاریم😭👈🏻👉🏻
میشه به پستای منم سر بزنین؟ نمیدونم چرا حمایت نمیشن 😭
حتماا🍁
مرسییی
فقط ۱۰😄😂😂
🙏🏻💞
پخت و پز کردییی💞
مرسیی😝✨
سازنده🛐🛐🛐
شمااا>>
پستت🛐🛐🛐
مرسی✨
عاالی بود🛐💘✨
ممنوون💞
خیلی خوب بودد
مرسیی😝💞
گیگیلیی
اسلی کردی کهه💞💞
فداات😭💘
بوثبوث😭💘