
انواع سیب
سیب زرد این نوع سیب می تواند در ایران بسیار محبوب باشد. طعم شیرینی دارد و جایگاه همیشگی در سبد میوه ما دارد. با این حال این سیب را نمی توان برای مدت طولانی نگهداری کرد و باید به سرعت مصرف شود. سیب زرد در سالاد، پای سیب، مربا و شیرینی استفاده می شود. قسمت های مختلف سیب زرد مانند میوه ها، برگ ها و ریشه ها برای مقاصد دارویی مفید هستند و این میوه ابعاد یک گریپ فروت را دارد. شما می توانید آب آن را بگیرید و شیرین کنید تا نوشیدنی مانند لیموناد به دست آید. سیب زرد یا طلایی یکی از سیب های محبوب در بازار سیب ایران است. این نوع سیب زرد، طلایی یا سبز کمرنگ با لکه های قهوه ای است. این سیب در اندازه های کوچک تا متوسط وجود دارد. به صورت مخروطی یا بیضی شکل دارد. سیب زرد دارای گوشت سفید و ترد است که طعم کاملاً شیرین دارد. سیب زرد بسته به آب و هوایی که در آن پرورش می یابند، دارای طعم های متفاوتی است. به عنوان مثال سیب های رشد یافته در آب و هوای خنک به دلیل محتوای اسیدی ،طعم شیرین تری خواهد داشت.
انواع سیب سرخ سیب قرمز لبنانی سیب قرمز لبنانی می تواند شباهت زیادی به سیب زرد لبنانی داشته باشد. این سیب به دلیل بافت پوک و پودری و طعم ترکیبی که دارد، چندان محبوب نیست. سیب سوپر چیف Superchief Apples نوع جدیدی از سیب لبنانی قرمز است. این نوع سیب محلی ایالات متحده امریکا است و درخت آن بازده بالایی دارد. میوه این درخت دیر رس است و در اواسط مهر ماه برداشت می شود و درختی پر بازده است. سیب فوجی (Fuji apple) این سیب ترد وطعم بسیار شیرینی دارد. اندازه آن متوسط تا درشت است و فصل برداشت آن اواخر شهریور است. رنگ پوست آن از قرمز پررنگ تا زرد مایل به سبز با سایه ای قرمز رنگ است. این سیب بومی ژاپن است. این درخت رشد سریع و میوه های زیادی می دهد. سیب رم (Rome apple) سیب رم دارای پوست قرمز روشن است و یک میوه آبدار با شیرینی کم است. طعم آن در حالی که تفت داده و پخته شده از خام بهتر است. سیب مکینتاش (McIntosh apple) سیب مکینتاش یکی از سیب های قرمز است. این سیب قرمز و روشن است و دارای طعم ترش و شیرین است. سیب رد استارکینگ یا قرمز فرانسه این نوع سیب دارای پوست قرمز تیره بوده است و دارای ماندگاری بالایی است. درخت به پربازده است وعمری معادل ۵۰ سال دارد. دارای میوه ای آبدار، گوشتی کرمی، درشت، سفت و شیرین است. این نوع سیب در ماه شهریور می رسد. سیب واین سپ Winesap سیب واین سپ به رنگ بنفش مایل به قرمزاست. این سیب طعم بسیار تندی دارد که برای ساختن سرکه بسیار خوب است
سیب گلاب سیب گلاب کهنز این سیب در تابستان به بازار می آید. طبیعت گرم و تری دارد و خوش طعم و آبدار است. ازآن ها در تهیه خورشت، مربا یا کمپوت استفاده می شوند. سیب گلاب عضو خانواده سیب است و میوه ای تابستانی است. این سیب بسیار خوشمزه و خوش و رنگ لعاب است و برای سلامتی فواید زیادی دارد. سیب گلاب در اصفهان و شیراز، کهنز، تربت حیدریه، شهریار، پرورش یافته و طعم فوق العاده خوبی دارد. این سیب دارای ترکیبات ارزشمندی مانند آنتی اکسیدان ها، ویتامین A، ویتامین B، ویتامین C، پتاسیم، فسفر، آهن و کلسیم است. سیب گلاب به طور کلی خام استفاده می شود. با این حال، می توان از آن به عنوان کمپوت سیب گلاب، مربای سیب گلاب،خورشت سیب گلاب، فالوده استفاده کرد. استفاده بیش از حد از سیب گلاب می تواند باعث مسمومیت شود به دلیل این که این سیب دارای مقدار ناچیزی آمیگدالین است. مصرف زیاد سیب گلاب به دلیل این که فیبر زیادی ، به ویژه در پوست خود دارد ،می تواند باعث ناراحتی معده و همچنین گاز روده شود. این سیب برای نخستین بار در سال ۱۸۸۰ میلادی درشهر مدیسون ایالت آیووا یافت شد. بیش از ۵۰ نوع سیب قرمز وجود دارد. سیب قرمز ماده ای به نام فلوریدین در پوست خود دارد که تراکم استخوان را بهبود می بخشد و از پوکی استخوان به ویژه در زنان یائسه جلوگیری می کند. سیب قرمز همچنین شامل ماده ای به نام بورون در پوست خوداست که نقش قدرتمندی در کاهش خطر پوکی استخوان دارد. انواع مختلفی از سیب قرمز وجود دارد. برخی دارای رنگ تیره تر و برخی در روشن تر هستند. برخی رگه های سفید یا زرد بر روی پوست خود دارد که شامل سیب رم، سوپرچیف و ردچیف، قرمز لبنانی، مکینتاش است. سیب قندک سیب قندک در اوایل تابستان می رسد. آنها بسیار کوچک هستند و بسیار آبدار و شیرین است. سیب قندک در تهیه مربا و کمپوت سیب استفاده می شود.
تمام امید وارم خوشتون بیاد
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
عالی بود 🤍
ممنون
خواهش میکنم ✨🍓
چرا آنفالو کردی 💔
فرصت؟
تبریک کاربر گرامی به شما یک عدد تیتاب داده شد
و برای تشکر دیگر این کار را انجام ندهید 🩷