
یه پای سیب خوشمزه🍎😋
ᰰᩧᮬ᳝🥧 مواد لــازم ﹕ ۱ و ۱/۴ فنجان آرد ۱/۲ قاشق چایخوری شکر ۱/۴ قاشق چایخوری نمک ۱/۴ فنجان آب ۱/۲ فنجان کره معادل ۱۰۰ گرم فیلینگ سیب: ۵ - ۶ عدد سیب ۳ قاشق غذاخوری کره ۱ فنجان سر خالی شکر قهوهای ۳ قاشق چایخوری دارچین ۲ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه ۴ قاشق چایخوری نشاسته ۲ قاشق غذاخوری آب
ᰰᩧᮬ᳝👩🏻🍳 طرز تهــیه ﹕ پای سیب یکی از آسون ترین و خوشمزه ترین چیزاییه که میتونین با محدود ترین مواد درستش کنید. برای درست کردن خمیر پای اول آرد رو الک کنید و با نمک و شکر خوب مخلوطش کنید بعد آب و کره ای که چند دقیقه قبل از یخچال بیرون گذاشتید رو داخل ظرف بریزید و با دست ورز بدین تا خمیرتون گوگولی بشه . حالا توی پلاستیک بزاریدش یا دورش سلفون بپیچید تا هوا نخوره و بزارید توی یخچال. حالا تا خمیر یکم سفت شه باید بریم فیلینگشو درست کنیم
اول سیباتونو خرد کنید. اندازه و شکل برشها کاملا به سلیقه خودتونه. بعد سه قاشق کره رو توی تابه بریزید تا آب بشه و بعد سیبارو توش بریزید یکم تفت بدید بعد شکر قهوهای رو اضافه کنید. بعدش دارچین و بعدشم آب لیمو و همینطور هم بزنید بعد نشاسته و آب رو مخلوط کنیدو بهش اضافه کنید و بعد از چند دقیقه تابه رو خاموش کنید. حالا روی یه سطح صاف آرد بپاشید و خمیرتونو روش بزارید. روی گولولهی خمیر هم آرد بپاشید تا به وردنه نچسبه و بعد خوب پهنش کنید تا یه لایه حدودا ۳ یا ۴ میلیمتری داشته باشید. کف ظرفتونو چرب کنید و خمیرو توش پهن کنید و فیلینگ رو توش بریزید
اضافه خمیرو جدا کنید و دوباره با وردنه تختش کنید و با چاقو نوارهای نازک در بیارید و به هر شکلی که خودتون دوست دارید بچینید روی ظرف تا فیلینگ رو بپوشونه. اگه دوست دارید شیرینیتون براق باشه با فرچه آشپزی یکم تخم مرغ همزده روی نوار ها بمالید بعدشم اگه دوست دارید شکر سفید روش بپاشید. دیگه کارتون تمومه حالا توی فر که از قبل گرم کردید بزارید با دما ۱۸۰ درجه، هم المنت بالا هم پایین به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه. حالا پای سیب خوشمزه و خوش عطرتون حاضره.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
از بچگی اینارو دوست داشتم امتحان کنم😂
عالی بود خسته نباشی❤🍎🥧
❤🥰
وایییی من برم درست کنمممم
برا منم بفرست🥲🥰
عکسشو یا خودش رو ؟
خودشو میخوای آدرس بده واست میفرستم 🤡