
یه کیک خوشمزه🍰✨
ᰰᩧᮬ᳝🍫 مواد لــازم ﹕ ۱ و ۱/۲ پیمانه شیر ۱ و ۱/۲ پیمانه روغن ۱ و ۱/۲ پیمانه شکر ۴ - ۵ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۴ عدد تخم مرغ ۱/۴ قاشق مرباخوری پودر وانیل ۲ پیمانه آرد ۲ قاشق مرباخوری پُر بیکینگپودر
👩🏻🍳 طرز تهــیه ﹕ برای درست کردن کیک خیس شکلاتی چهار مادهی اول یعنی شیر، روغن، شکر و پودر کاکائو رو باهم مخلوط میکنیم و از مایع ای که به دست اومده یه پیمونه برمیداریم و کنار میزاریم برای بعد از پخت کیک.
در ادامه چهارتا تخم مرغ رو همراه وانیل با همزن برقی نزدیک ۸ دقیقه هم میزنیمو به مواد اضافه میکنیم و بعد آرد و بیکینگ پودر رو اَلَک میکنیم و توشون میریزیم و با یک قاشق چوبی یا پلاستیکی خوب هم میزنیم. حالا کف قالبو چرب میکنیم یا کاغذ روغنی میندازیم و موادو توش میریزیم. فر هم که از ۱۰ دقیقه قبل روی دمای ۱۸۰ درجه و حرارت از پایین تنظیم میکنیم. حالا ۳۵ تا ۴۰ دقیقه میزاریم کیک توی فر بمونه. بعدش یه سیخ چوبی یا خلال دندون بکنید تو کیکتون، اگه چیزی بهش چسبید یعنی نپخته و باید بیشتر تو فر بمونه و اگه نچسبید ینی پخته
بعد از خارج کردن کیک از فر بزارید یکم خنک شه بعد از قالب خارجش کنید و روشو با چنگال یا خلال دندون یا هر چیز تیز دیگه ای سوراخ های متعدد و زیاد ایجاد کنید و مایعی که همون اول کنار گذاشتیدو بریزید روی کل کیکتون و بعد بزارید تا هم خنک بشه و هم مایع به خوردش بره بعدشم که دیگه نوش جون خودتونو دوستان و خانواده
این کیک رو میتونید با قابلمه روی اجاقگاز هم درست کنید، امتحانش کردم قبلا و دقیقا بافتش مثل فر میشه و فرقی نمیکنه. اول از همه قابلمه رو چند دقیقه قبل از اماده شدن مواد کیک، بزارید روی گاز تا کاملا داغ داغ بشه و بعد چربش کنید. حالا مایع کیکتونو توش بریزید، رو در قابلمتون دم کنی بزارید و در قابلمه رو ببندید و حرارت گاز رو خیلی کم کنید ادامش هم مثل همون فر میمونه دیگه بعد از ۴۰ دقیقه توش چوب کنید و...
تازه میتونید ورژن سالمتر هم درست کنید. مقدار روغن رو نصف میکنم یعنی ۳/۴ پیمونه روغن میریزم و بجاش برای سس شکلات کمتر از یک پیمونه برمیدارم. اینطوری روغن کمتری مصرف میکنید و سالم تره ولی بافت کیک هم یکوچولو خشک تر میشه، اگه روی سالمتر بودن کیکتون حساسید امتحانش کنید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
حیف که تنبلی نمیزاره وگرنه حتما درست میکردم 😔👍🏻
فرصت